![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Es drusku neiebraucu... Tipa es domaa piesavinaashos tavu gifu??
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Holy cheese! Kur tu mācījies zīmēt?
![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Holy cheese! Kur tu mācījies zīmēt? ![]() Reaali nekur neesmu maacijies ![]() un ja aiziet ciet tad uzkjeepaaju kaut ko taadu kaa vienu ziimeejumus ieprieksh ![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
Nu reku atkal velvienu skiciiti uzbliezu, soreiz kuuluurveesturee
![]() Probleemas atkal ar plaukstaam ![]() ![]() -------------------- ![]() |
trey |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Nu man nepatīk...
![]() -------------------- ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Problēmas ar anatomiju...pa garu rokas un pats body ir dikti tievs,bet ja nedaudz pieķunotu izskatītos normāli!
![]() ![]() |
Mishelin |
![]()
|
skiciite dzeki skiciite
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
No vienas puses saprotu, bet man arī pie skicēm piesienas!
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man liekas, ka tur nekas nav par tievu. ar proporcijām viss ir oki, doki!~ XP
tikai man kaut kas ar tām pēdām nepatīk(izskatās, kā divas labās pēdas). darbs pats par sevi labs, ēnojums ar ir, un sīkās detaļas (kas man dikti patīk) arī ir manāmas!~ ![]() un jā pie rokām derētu piestrādāt. (lai tādas arī būtu) *runāju tieši par plaukstām* lai veicas!~ ![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es drusku neiebraucu... Tipa es domaa piesavinaashos tavu gifu?? ![]() ![]() ![]() Ne taksh. Tas gifs ir taisiits no tavas bildes aka ir plagjiaats, ja vien es iipashi neuzsveru, ka mans ieguldiijums ir tikai animeeshana. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Mishelin |
![]()
|
Pfff nu skaidrs
Mishelin |
![]()
|
Nu reku kaarteejaa skiciite prieksh CgTalk Daily Sketch 1082 NTL STAR WARS WEEK: Sith Lord..
![]() This post has been edited by Mishelin: May 28 2007, 20:16 -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Neapvainojies, bet pirmajā iepaidā man gribejās jautāt cik viņai gadu?jo seja izskatās par vecu...bet kopumā baigi labais darbs..
![]() -------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Teikšu godīgi izskatās nevisai... seja vēl kaut cik normāla, bet tie gaismas zobeni izskatās pēc gaismas lukturiem, nu tip ar ko strādā alās, tumšās vietās...
![]() ![]() This post has been edited by enigmo: May 28 2007, 20:29 |
Mishelin |
![]()
|
Man bija jaaiekljaujaas 60 min
Tapeec jau vinsh ir taads sasteigts ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:16 |