![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Uzskatu, ka ideja ir laba, bet man kaut kas shausmiigi nepatiik sakaraa ar galvu. Nemaaku teikt kas, bet nepatiik. Za to veeders ritiigs
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Uzskatu, ka ideja ir laba, bet man kaut kas shausmiigi nepatiik sakaraa ar galvu. Nemaaku teikt kas, bet nepatiik. Za to veeders ritiigs Njaa man arii kaut kas nepatiik.. ![]() ![]() Nu bet es to ziimeeju ar pildspalvu tapeec neko nevaru pamainiit ![]() This post has been edited by Mishelin: Apr 25 2007, 15:05 -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nee nu super visi skopojaas ar komentiem un kritiku ![]() ![]() Nav jau iisti, ko teikt... Lai komenteetu aarpus patiik/nepatiik laucinja, vajag, lai ziimeejumam buutu sasaiste ar kaut ko reaalu. Ja ir ziimeets reaalistisks kjermenis, var piesieties pie kjermenja kljuudaam vai uzslaveet, ka labi uzziimeets. Ja ir ziimeets reaalistisks sizhets, var runaat par sizhetu. Bet sirreaalismaa kljuudas nevar buut jau peec definiicijas, kaa arii nav "ideaalais variants" pret kuru saliidzinaat. Atliek tikai briiniities un priecaaties, un gaidiit, kad tev sagribeesies ziimeet pilnu ziimeejumu (ar eenaam, ar fonu, domu vai izjuutaam, visu, ko vajag). P.S. Jaa, man arii likaas, ka mute vareeja buut lielaaka. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Nu kaa, var jau ariii pakomenteet, kas patiik vai nepatiik, kas labi izskataas, kas ne tik labi... Nu taa lai buutu kautmazinsh prieks kaut ko velll ziimeet, citaadi censhas un ne ciku ne grabu
![]() Var jau arii prosta uzslaveet lai celjas pashapzinja, vieniigais zeel ka uz parastajiem juzeriem neskataas Senseji,(man vismaz taads priekshtats radies) Es pieljauju ka vinju domas interesee daudzus ![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Nu taa luuk... kaarteejaa kuultuurveestures stunda ![]() Sor ka neattiiriju photoshopaa kaartiigi, tas taads baigi kjeepiigais darbinsh un man nav laika ![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
Nu vo reku shito keksu uzgleznoju
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Interesants..man patīk
![]() Nez kapēc atgādina alu cilvēku uzgleznotu uz mamuta ādas XD -------------------- ![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
peedeejais ljoti labs, tik nevajadeeja to fona bildi taa izstiept, baigi aciis lec, ir tekstuuru maajaslapas kaa piemeeram Mayang, kur var dabuut lielizmeera bildes
![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
Paldies para adresi zeloco...
![]() Njaa man naacaas drusku pastiept jo galiigi negribeeju chakareeties mekleejot normaalu ![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
Biologija
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
Nu vinsh protams atkal tika ziimeets biologijas stundaa.....
Vienkaarshi man dazreiz uznaak taads nikjis labaak uzziimeet ko man staasta nevis pierakstiit ![]() This post has been edited by Mishelin: May 11 2007, 14:38 -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
man jau krievu valodā un vel dažos priekšmetos es sēžu un zīmēju....
![]() -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
nabaga olšūna...
|
Mishelin |
![]()
|
Nu vo otrais meegjinaajums kaut ko uztripet ar photoshopinju
![]() ![]() This post has been edited by Mishelin: May 17 2007, 21:33 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |