![]() |
![]() |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Labi šeit ir mani zīmējumi. Pārāk bieži nevarēšu likt. Bet kritizējiet * gan jau ielīdīšu kaktiņa pagaudošu un viss atkal būs kārtībā
![]() ![]() šito zīmēju dojo spēlei, bet kā bremze nokavēju (pūķi) ![]() ![]() This post has been edited by lilion: May 31 2007, 20:05 -------------------- |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Krāsiņas foršas un zivtiņas smukas. C:
Vienīgais, tik smalkai sejai prasītos slaidāks kakls. Visādi citādi, baigi okei. :3 -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Arta- nav ne mazakās jausmas
tigra- paldies ohohoho a3 mani nobeigs. Man ir slinkums zimet fonu un es nekur nevaru atrast rapidogrāfu tralalalala -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jjjjjjjjommmmmmmajjjjjjjjjo kas par matiem!
Es būtu divreiz atsprādzis to zīmējot. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
wow ++
-------------------- |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Oho! man ir aizdomas, ka viņai aizmugurē ir labs balsts, lai tādus matus noturētu o.o iespaidīgi! Viņa gan neizskatās pārlieku iepriecina'ta ar matu sakārtojumu XD
Gribētos lielāku bildi, lai labāk var detaļas saskatīt -.- -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es gan ieteiktu, pirms sākt tādu apjomīgāku darbu, tomēr izdomāt kādu jēdzīgāku kompozīciju, citādi detaļas ir smukas, bet kopumā iespaids vājš.
-------------------- |
lilion |
![]()
|
FuschichO Kompozicija, neizprotu to lietu isti, patiesibu sakot pat esmu veiksmigi aizmirsusi par tas eksistesanu. Kas isti ir laba kompozicija tas , kas labi izskatas ? Varbut tu varetu uztaisit tutorialu, lai mani apgaismotu >;3, turklat man ir aizdomas, ka citiem ari tads noderetu.
Kikjo - Es spragu nost no garlaicibas zimejot matus, bet man patik ka tie izskatas. Nothinga -Lielakas bildes diemzel nebus. Bet paldies. Mati turas gaisa uz manam lugsanam Cowman paldies. *piedosanu nav tildes* -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
"Tas, kas labi izskataas"- laba definiicija labai kompoziicijai. Piemeeram, grafikaa, kaa maakslas veidaa, kompoziicija ienjem ljooti noziimiigu lomu. Dazhas liinijas, paaris suudinji, bet viss laukumaa salikts taa, ka liekas ljoti dziljsh, "nopietns" un baudaams.
Man pashai ir nelielas probleemas shajaa jomaa, kaa pieraada manas maaciibas, un shii lieta pati par sevi ir vesels, atsevishkji apguustams priekshmets, taatad ljoti apjomiiga, tomeer varbuut tieshaam centiishos kaut kaa iisumaa to apskaidrot, ja buus laiks. Pashai arii kaa atkaartojumam noderees ![]() -------------------- |
lilion |
![]()
|
Nevaru sagaidīt, tad kad tikšu apgaismota šajā lietā. ^^ Man ir krietnas aizdomas, ka pat tad tā būs kā zobu raušana, bez narkozes.
Laikam būs jāsāk krāt nauda nākošāgada kursiem. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Cowman |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
Oho! man ir aizdomas, ka viņai aizmugurē ir labs balsts, lai tādus matus noturētu o.o iespaidīgi! Viņa gan neizskatās pārlieku iepriecina'ta ar matu sakārtojumu XD Gribētos lielāku bildi, lai labāk var detaļas saskatīt -.- shit goes like this ![]() -------------------- |
lilion |
![]()
|
like what ? @o@
oki kaut kas sūri grūti izmocīts , bet nav pārliecības, ka tas ir kaut kas labs. Āda ir it kā paredzēts melnu atstāt :< ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
o_o; Nēģeris.
Man patīk krāsu salikums. |
SinYuki |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 19-April 10 From: Latvia, Rīga ![]() |
![]() ![]() ![]() visaa visumaa loti interesants darbs. ^^ tas ir pastelis vai ellas kriitinjs? -------------------- Take the world!
![]() |
lilion |
![]()
|
kikyou Melnādainos mīl visi skinhedi. Paldies par krāsām es riktīgi piedomāju
Sinyuki tev ar ir tik forši pavecs televizors mājās ? *dod pieci* Tās lietas vienkārši tur stāvēja, jo es zīmēju skatoties tv. Ne viens ne otrs. Tā ir guaša kopā ar akvareļzīmuļiem. Mwhahahaha es esmu nodevusi darbus izstādei >:3 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:34 |