![]() |
![]() ![]() |
![]() |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
pēdējais tīri inčīgs sanācis
![]() vēl tikai dažas piebildes: *augšējie baloni (2) precīzāk viņu zobi (ja tie ir zobi ![]() ![]() *varēji varbūt vairāk piestrādāt arī pie ēnojuma meitenes galvai (liekas ka galva no rumpja atdalīta, jo ietērpam ir ļoti labs ēnojum ko turpretī nevar teikt par galvu! ![]() bet kopumā patiešām ļoti labs darbiņš! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
holow - paldies
JnVbt- Par baloniem nebiju to ievērojusi. Es galvu gribēju atdalīt no ķermeņa paldies >:3 Art trade again ![]() Iedvesmas avots sponge bob square pants. Ir pavirši izksrāsots, jo steidzos X.x plus skeneris pacūkoja ![]() -------------------- |
DarkDevilCat |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: noedit Posts: 300 Joined: 13-August 06 From: ~In my Dreams~ ![]() |
pedejie 2 ir burvigi zimejumi...
kad ieraudziju, pasmaidiju ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
hurrr....... taspirmais paitešām patīk ^^ bišīgie liekas ir tava stihija
![]() otrajam labā sejas izteiksme tam čalim ar lidojoši pīrāgu ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Piemīlīgs patriks. :3 Un pirmā zīmējumā smuka zilā, lielā puķe.
Un critics: Man gan kaut kā galīgi nesimpatizē tevis zīmētās sejas, pārāk garš deguns un pārāk īss zods, rada tādu neapzināti abstrakcionizētu iespaidu, kas man netīk. Protams, katram jau ir savs stils un tiri piri, bet varbūt derētu pamēģināt nedaudz saīsināt degunu, lai sāk veidoties kaut kas līdzīgs 3 daļu proporcijai. domāju, ka tas padarītu tēlus vairāk piemīlīgus. -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
hollow:paldies
isa: vīī paldies. Bishounenus es ķēpāju no sākta gala tāpēc man tie ir visvieglākie. Bet es mīlu šitādus ar http://www.mangafox.com/manga/bel_blatt/v09/c001/9.html lai gan tie rada problēmas, Tigra: Man patīk gari deguni lol Bet par zodiem tev ir taisnība. It kā mēģināju zīmēt īsākus degunus, bet tas sagādā zobu sāpes. Paldies par kritiku, tā noder. Samazināts lai varētu konvertēt. Dzīvē izskatās labāk, tāpat kā nesamazinātā versija ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Smuki tie tavi melnbaltie. +_+ Tas džeks vai vecene?
|
lilion |
![]()
|
kikyou tu neesi pirmā, kas to prasa >< Tas ir puisis, it kā elfs. Paldies -3- es ar citām krāsām pārāk labi nesatieku
-------------------- |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
Smuki tie tavi melnbaltie. +_+ Tas džeks vai vecene? Ne viens ne otrs, tas tak Dima Bilan. Smuks darbs btw. -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
lilion |
![]()
|
dmonster: Dima Bilans viņš ir tikai Dima Bilana sapņos. Pāldies
Kūciņauskari, taisīti pārdošanai, bet izskatās, ka neviens viņus nemīl, tāpat kā pārējos darinājumus. ![]() Orģinālideja pieder kikjo, un man ar tādu gribējas uztaisīt ![]() ![]() This post has been edited by lilion: Jan 19 2010, 16:05 -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Kūciņauskari, taisīti pārdošanai, bet izskatās, ka neviens viņus nemīl, tāpat kā pārējos darinājumus. Smuki tie tavi darinājumi, bet neizskatās ''sterili'', tāpēc arī neviens tos nevēlas pirkt. Pirms sāc tirgoties, iemācies viņus taisīt, tā teikt, ''profesionāli'', tad arī varētu izdoties. -------------------- |
lilion |
![]()
|
Tigra: tā var būt .Tomēr es nepadošos >:3 Haha pati nēsāšu
Uzīmēts kādu laiciņu atpakaļ, jā es neizdzēsu zīmuli, jo man bija slinkums -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
lilion |
![]()
|
Oh shame, skaneris mani pievīla tāpat, kā manas zināšanas photoshopā, par zīmuļkrāsu atgūšanu. Kaut cik piesedz bilžu auto corect
![]() -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Smuki, man patīk. ^^
Krāsas tādas patīkamas~ Viņš ir zem ūdens vai tās ir lidojošās zivis? :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3 August 2025 - 22:50 |