![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LMstrike |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 30-October 06 ![]() |
Taa, nu cerams patiks, tieshi shaadaa stilaa, ar lielajaam aciim utt. es pirmo reizi ziimeeju, domaaju norms sanaaca, centos peec iespeejas nehaltuureet XD
PS. aaa jaa pavisam aizmirsu piemineet, ka shis 100% tapis fotoshopaa, nekaadu ski4u uz papiira, uzreiz fotoshopaa, tapee matiem bija besis ar pelitti meeginaat uzvilkt visas liinijas perfektas formas un biezuma. This post has been edited by LMstrike: Nov 6 2006, 01:55 Attached thumbnail(s) ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Ļoti interesants darbs
![]() Nehaltūrēt? XD Viņai acu atspīdums ir vienkārši izgriezts kantainums ![]() Nu matiem varēji outline tievāku arī uztaisīt ![]() Fons norm, sižets arī Man šķiet ka arī tērps biku par daudz "atspīd" Keep up good work ![]() -------------------- ![]() |
LMstrike |
![]()
|
tāks, mēģīnāju uzzīmēt to, kas nekad man nav sanācis, un joprojām man ar to ir problēmas, tas ir sitieni ar kāju, ja īr kāds tutoriāls, kur var labi iemācīties kickus zīmēt, būšu ļoti pateicīgs
![]() ![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
LMstrike |
![]()
|
caur fighting atcerējos par tekken, nu un uzzīmēju pāris personāžus.
Attached thumbnail(s) ![]() |
LMstrike |
![]()
|
Vo, uzīmēju kaut ko sakarīgu
![]() Attached thumbnail(s) ![]() |
LMstrike |
![]()
|
Nu tā te man ir vēl ko parādīt. Nav tāds tipisks anime zīmējums, bet nu zīmējums ir:D
This post has been edited by LMstrike: Apr 16 2007, 18:47 Attached thumbnail(s) ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Man patīk bet arī nepatīk.. nezinu..
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:03 |