![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Psihei kaitīgs var būt pilnīgi jeb kas dzīvē, ja vien tas ir par daudz. Pāris anime filmiņas nedēļā nevienam nav kaitējušas, bet, ja pārāk ilgu laiku dara vienu un to pašu pilnīgākajā nosntopā, tad ir pilnīgi loģiski, ka tas kaitē psihei
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Juus vispar varat iedomaaties, cik juusu psihei kaitiiga ir nepareiza ciisinju eeshana ?! Es laikam vareetu iet un arii par to uzrakstiit kaadu labu rakstu. ![]() ![]() Vispār izlasīju šo te, tiešām, lasot liekas, ka autoram ir taisnība, ja vērtē rakstu no ne-otaku viedokļa, bet šis raksts uzreiz ir tīri subjektīvs, jo tikai izpētot to, kā viss ir patiesībā un salīdzinot to ar citām lietām (arī minēšu visus tos garos seriālus, kaut vai mums labi zināmās Hameleonu rotaļas, parāda 100 sērijas un kas tur notiek? Viens nomirst, otrs izrādās ne tā dēls un trešais izšķiras un Viss!) Bet interesanti palasīt, liekas, ka autors tiešām ir gribējis noskaņot kādu pret otaku tautu. -------------------- |
jooji |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
Bliiiin 4el nastoya6iy mudak!!
![]() Tadu idiotismu uzrakstijis!!! ![]() tikai Pokemonus paskatijis un doma ka visu zin par Anime!!! ![]() man riebjas tadi cilveki!! ![]() -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Bliiiin 4el nastoya6iy mudak!! ![]() Tadu idiotismu uzrakstijis!!! ![]() tikai Pokemonus paskatijis un doma ka visu zin par Anime!!! ![]() man riebjas tadi cilveki!! ![]() seko līdzi savai leksikai. ko tu gribeji ar to pateikt? satraucās par kaut kādu cilvēku izteikumiem par animē. ARī šeit cilvēki "slikti" izsakās par anime tēmu. A ko darīt? |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
ja godiigi tad ir gan... varbuut ne taa kaa tajaa raxtaa ir raxtiits.. bet par gluzhi veseliigu lietu es to arii nenosauktu..
tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievieti.. nav vairs jautaajumu?? ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE tikai paskatieties kadas esam mees ar manu Sievieti Tādi kā mēs visi? ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Es toč neesmu normāls XD
Un ja tu par to pašū runāji, tad man ir taisnība ![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Lija |
![]()
|
Es toč neesmu normāls XD Un ja tu par to pašū runāji, tad man ir taisnība ![]() nju un kaada tad starpiiba ja viens idinjs no miliona uzraxta vienu raxtu par to ka viss ir tik slikti?? ko tas lielaakajaa buutiibaa maina?? cilveki skatiisies animi un cilveeki to nopels.. buutiiba nemainiisies viena raxta deelj... protams ar jums nevar sacensties nekas es jau tev teicu, ka tu esi shodien nenormaali deviigs ar komplimentiem.. ![]() |
Aven |
![]()
|
nju un kaada tad starpiiba ja viens idinjs no miliona uzraxta vienu raxtu par to ka viss ir tik slikti?? ko tas lielaakajaa buutiibaa maina?? cilveki skatiisies animi un cilveeki to nopels.. buutiiba nemainiisies viena raxta deelj... A varbūt viens cilvēks no 10 miljoneim kuri skatās animes , aizdomās par šo raxtu mazliet vairāk nekā mēs šeit..un? viņš turpinās skatīties animi. Anime ir kā narkotikas, es paskatījies vairs neatrausies. esmu jau pieradinājis kādus 20 cilvēkus ( XD ) kuri no malas izskatas ļoti zolīdi un neviens nebūtu pat iedomājos par šo noslēpumu :X Ak dies ku šis post ir stulbs Satiksiet mani, gribesiet varesiet man psert droši..tikai nevajag sāpīgi ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Būtībā autors cenšas ieskaidrot, ka there's a fine line between a hobby and a mental ilness. Skeiteri, pseido-reperi, metaalisti, goti, mashiinu tjuuninga friiki, gah, shahisti. No hobija paariet dziivesstilaa. No dziivesstila apseestiibaa. Neviens necelj azhiotaazhu par veciem viiriem Veermanjdaarzaa. Neviens necelj azhiotaazhu par tiem, kas mochii ar kaitiem juurmalaa. Kaapeec? Visai viegls jautaajums, patiesiibaa. Cilveeks celj traci par to, kas vinjam traucee. Un cilveekus netraucee sveshu vecaaku beeninjos seedoshs, nodzeeries anime friiks. Nee! Vinjus traucee tas, ka anime ir populaara. Tas, ka taa kulstas pa internetu. Tas, ka anime motiivi paraadaas reklaamaas. Tas, ka to skataas vinja beerni. Hvz kas veel. Normaalam cilveekam ir jaareekjinaas ar kaut kaa taada eksistenci, kas ir pret vinjaa dzilji iestigushaam dziives normaam. Sevi mainiit ir trauceejoshi. Bet - ja jau taas normas tik dzilji iestigushas, varbuut tur kaut kas ir? Bet neiesim bezjeedziigaa spriedeleeshanaa. Es staastu par to, ka trauceet var daudz kas. Trauceet var bailes. Bailes par savaam atvaseem, to hobijiem. Bailes par cilveeces naakotni. Trauceet var veertiibu sisteema. Ja anime ir kreps (un, ticiet man, lielaakaa dalja maas ar galvu, (omg nevar buut111)), tad tas, ka vinja eksistee jau vien ir trauceejoshi. Tieksmes uz utopisku sabiedriibu. Tieksmes uz utopisku personiigo dziivi. Dzilji vai tieshi, bet taadas ir. Un tas viss par subjektiivu utobiju. Un visi mees par savu subjektiivo utopiju. Kompromiss nav reaals, kameer mees domaaam dazhaadi. Shaize, es atkal eju spriedeleeshanaa. Ko iisti es meegjinaaju pateikt? Aa - taa ir, jo traucee. Taa ir, jo anime ir izplatiita paraadiiba. Un pashi mees to daraam. Aven monstrs, ar dabas dotu talantu to dara. Es peec 5 gadiem taadus rezultaatus nesasniegtu. Protams, jaunaakiem cilveekiem mazaak aizspriedumu, un vinjus vieglaak taadaas lietaas "ievilkt". Jaareekjinaas, kaadas sekas buus. Senos laikos tantes gaudoja par minisvaarkiem, rokenrolu un gariem matiem. Gaudos veel aizvien un turpinaas gaudot. Gaudot par visu, kas traucee. Par visu, kas nepatiik. Kas izjauc ierasto idilli. Tie datori tachu muus visus noeediis... Bet, PROTAMS, kad iet uz apseestiibas pusi, tad tas galiigi nerullee. Cauraam dienaam makshereet un neaiziet uz eksaamenu, jo "man toch bija sajuuta, ka shodien buus taa iistaa liidaka!" arii nerullee. Bet, jaa, kaut kaa nevar just taadus psiho-makshkjerniekus. Varbuut taapeec, ka vinji nereklameejas internetaa. Bet varbuut vinju tieshaam nav? Ja tu buusi apseests ar maaju taisiishanu, par tevi fanos vecaaki, skolotaaji, kaiminji u.t.t. u.t.jpr. Ja tu speeleesi Magic the Gathering cauriem vakariem, naktiis studeesi strateegjijas un no riitiem paardosi hamburgerus, lai nopirktu jaunas kaartis... apseests, bet aviizees nerakstiis. Jo ne jau apseestiiba sheit ir kriteerijs, bet gan augshmineetais stuff (negribas atkaartoties veel vairaak). Apseestiiba pati par sevi ir slikta, bet krenjkji par to cels tikai vieteejaa mamma un piezemeetaa liimenii. Nosuutiis suudziibu veestuli uz MTG izstraadaataajiem :/ Bet anime - taa ir pavisam cita gjeela! Katra mamma atradiis daudz citas mammas ar to pashu probleemu (jo anime ir populaara) un tad buus southpark filmas variants u.t.t. u.tml. Netradicionaalu lietu popularitaate traucee. Ar to jaasadziivo vai jaaizveelas magonju celjsh. Man gan labaak, ja celjsh rozeem kaisiits. Arii eerkshkjis ir piedziivojums. Vai ne? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
edg, man piekāst uz taviem pļerinājumiem. Neinteresē
![]() -------------------- Press any key to continue
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
edg, man piekāst uz taviem pļerinājumiem. Neinteresē ![]() Lielaakajai daljai piekaast. Ar ko tu esi tik noziimiigs, lai izceltos? Ak, jaa, quotoju tavu tekstu. Bet tas tikai kaa izejas materiaals manam pljerinaajumam. Nekas dizhi saistiits. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |