IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mans nenoveerteejamais ieguldiijums maakslas jomaa
GM
post Nov 18 2006, 13:23
Post #16

Resident Alcoholic

Group: ALK

atklāta ņirgāšanās par sevi un forumu

Nekā - sēdies, divi! Tā ir ņirgāšanās tikai un vienīgi par forumu.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ETM
post Nov 18 2006, 15:25
Post #17

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

GM shajaa gadiijumaa buus taisniiba, bet ne liidz galam, jo taa ir njirgaashanaas par foruma "iedziivotaajiem" kuri raksta slavas dziemsas edg dailes bet briidii kad es iepostoju edg darbu no sava vaarda, uzreiz tas ir peedeejais meesls. edg, es ceru ka tev palika skaidraak ka tavaa topikaa veertee autoru nevis darbus.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
kahi
post Nov 18 2006, 20:12
Post #18

Hakushaku

Group: Chuunin
From: cradle of filth

nu, ETM, labāk palika, ja? kas attiecas uz ''vērtē pēc autora'' - nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..
un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, ne arī to, ko tu ar to centies panākt. ok, daži to zīmējumu uzskata par crap, bet tad jau tiešām nav svarīgi, no kuras pakaļas tas darbs nāk. nu, atzīstos - es tak arī nepārzinu visus edg darbus, un, ja tu tagad ieposto vienu ar kaut kādu Dekstera cienīgu plānu kko pierādīt, nu, nezinu, vai vērts. un runa jau tāpat ir par darbu pārkristīšanu un piesavināšanos kā savu, nevis par to smukumu. aleluja, ceru, ka šitas drīz tiks izbeigts.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
GM
post Nov 18 2006, 21:26
Post #19

Resident Alcoholic

Group: ALK

un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju, ne arī to, ko tu ar to centies panākt.

Hmm... let us see now. Ko gan cienījamais Daņila varētu censties panākt? Varbūt parādīt neskaitāmajiem pseido-māksliniekiem kā no malas izskatās viņu paraža bāzt visiem ģīmī savus nožēlojamos centienus radīt kaut ko attāli līdzīgu japāņu animācijai?
Naiva cerība, bet varbūt tagad arī viņi no malas kā izskatās absolūta crap'a publikācija visās malās.

This post has been edited by GameMaster: Nov 18 2006, 21:29

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
sipps
post Nov 19 2006, 17:19
Post #20

Unregistered

QUOTE(kahi @ Nov 18 2006, 19:12) *

- nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..
un tomēr - my mistake, bet nesaprotu tava ''lielā prikola'' ideju,

pirmkart nevis 9 no ritā bet divos naktī, vari pateikt savam informatoram ka viņš s***s a*s,kads tam sakars ar šo topiku?

es domaju katu daudz ko dzive neizproti,ta jau ir tava problēma. šis uzskatamais piemērs parāda to ka EDG NEPROT ZĪMET un nekad to nav pratis. UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. nav jau brīnus ka tu to neizprati . DOH
+Quote Post
Cilveeks
post Nov 19 2006, 17:59
Post #21

Shishaku

QUOTE(sipps @ Nov 19 2006, 16:19) *

UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem.

taadaa gadijumaa var arii iet un baazt draugiem.lv savaa galerijaa savus "prikolus", nevis taisiit jaunu topiku kursh tiek piespamots pilns.... dry.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ETM
post Nov 19 2006, 18:34
Post #22

Very Old Fart

QUOTE(Cilveeks @ Nov 19 2006, 16:59) *

UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem.

taadaa gadijumaa var arii iet un baazt draugiem.lv savaa galerijaa savus "prikolus", nevis taisiit jaunu topiku kursh tiek piespamots pilns.... dry.gif

luudzu, nepiespamo manu topiku!

Paldies.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
kahi
post Nov 19 2006, 21:12
Post #23

Hakushaku

From: cradle of filth

- nepazīstu un negribu pazīt edg, jo man ir informācija, ka viņš deviņos no rīta ir spējīgs ievoļīt tavā mājā un iztraucēt tavu gājienu uz ikrīta tualeti..

pirmkart nevis 9 no ritā bet divos naktī, vari pateikt savam informatoram ka viņš s***s a*s,kads tam sakars ar šo topiku?

es domaju katu daudz ko dzive neizproti,ta jau ir tava problēma. šis uzskatamais piemērs parāda to ka EDG NEPROT ZĪMET un nekad to nav pratis. UN šis tā dēvētajs prikols ir domāts atsevīšķiem savstarpeji pazīstamiem cilvēkiem. nav jau brīnus ka tu to neizprati . DOH

ej skriet ar pieri sienā...

piedod, ETM,bet daži indivīdi man lec uz nerviem. likšos mierā un iešu pamazām sapūt kādā klusā stūrīti.

--------------------
IPB Image

esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem.
+Quote Post
Cilveeks
post Nov 19 2006, 22:20
Post #24

Shishaku

nu labi es te tagad tikai spamoju un par pashu bildi neko nepateicu....

Man nepatiik tas uzraksts stuurii, kkaa neiederas bildee. un kuram cilveekam tu esi redzeejis tik apalju galvu. nesaprotu kapeec viena acs ir balta bet otra nav, bet varbuut spokiem ir taadas acis. Cik es sapratu tas ir spoks jo vinjam kaajas caurspiidiigas, un tur arii ir spoku traktors... bet matus gan nevajadzeetu tik plaanus ziimeet paskaties uz citiem cilveekiem, nevienam mati nav pielipushi pie galvas. naakoshreiz centies ieveerot proporcijas jo sheit taas ir vienkaarshi drausmiigas.
Pie fona esi haltuureejis. Nezinu, bet man shkiet ka koku tomeer nevajadzeeja ziimeet zilu un lapotni vareeji kautkaa smukaak nevis vienkaarshi sashviikaat. Varaviiksne kautkaada diivaina. Kaapeec sarkanaa ar oranzho kraasu krustojas varaviiksnee. Smaidiigas sauliites maaca neziimeet jau pirmajaa klasee, laikam daudz bastoji.
Nevajag izmantot tikai painta pamatkraasas, un vajag meegjinaat kko eenot.
Iisteniibaa uzskatu ka shis darbs buutu ljoti slikts pat prieksh iesaaceeja. Patreneejies veel un tad ieposto kad tavi skili buus krietni uzlabojushies. happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
edg
post Nov 19 2006, 22:32
Post #25

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Luudzu, bez fleima!

ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu. Protams, ka ir svariigi, vai ziimeejuma autors esmu es vai tu! Zini, gariigi atpalikushu beernu uzslavee, ja vinjam gandriiz izdodas aizskaitiit liidz pieci. Mans gadiijums gan pilniigi un nemaz nav ar to saistiits, jo darbi ir vienkaarshi gjeniaali, un tu esi apdaliits, paliekot bez maakslinieciskaa dailjuma noveerteeshanas speejaam. Un veel, zini, cilveeki Jaanjos dzer alu, bet taapeec nav jaacelj azhiotaazha, ka alus tiek pirkts "nepelniiti". Taada ir tradiicija! Ceru, ka esi speejiigs (un tu arii) iebraukt manis teiktajaa.

Ir ljoti labi, ka topiks ir tieshi forumaa, jo tas par sliktu nenaak nevienam, kursh te kaut ko ziimee. Diemzheel, preteeji GM, kursh veel naivi cer uz apjeegaam, es esmu paarliecinaats, ka gandriiz neviens nedabrauks, ka ziimee meeslus. Gluzhi otraadi - vinji redzees, ka ziimee labaak par "ETM" maakslu, un jutiisies pashpaarliecinaataaki. Bet, kaa saka - pieredze ir laba lieta. Jauniibaa vajag dariit visu ko, lai peec tam aplauztos, un guutu veertiigu pieredzi. Shis topiks ljaus tikai sagatavot shokam un atcereeties, ka ljauni cilveeki reiz teica, ka buus aplauziens. Bet tas tikai tiem, kas speej izlasiit vairaak par 3 vaardu postiem.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
jurc
post Nov 19 2006, 23:45
Post #26

Tennou

From: Liepāja

QUOTE(edg @ Nov 19 2006, 23:32) *

ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu.

Hahaha! Tu labāk būtu pajautājis vai kāds izprot tavu Dailes būtību? Visi reply posti tavā topikā ir ar acīmredzamu ironijas pieskaņu. Es ar tur gandrīz neko vairāk par bērna rokas ķēpājumiem neredzu. Ok, paņirgāties var, bet lai to sauktu par mākslu? Tālu tur līdz mākslai.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
edg
post Nov 20 2006, 00:12
Post #27

limpene grauž aknas

From: PM

QUOTE(jurc @ Nov 19 2006, 22:45) *

QUOTE(edg @ Nov 19 2006, 23:32) *

ETM, sipps, shis topiks paraada tikai to, ka juus neizprotat Dailes buutiibu.

Hahaha! Tu labāk būtu pajautājis vai kāds izprot tavu Dailes būtību? Visi reply posti tavā topikā ir ar acīmredzamu ironijas pieskaņu. Es ar tur gandrīz neko vairāk par bērna rokas ķēpājumiem neredzu. Ok, paņirgāties var, bet lai to sauktu par mākslu? Tālu tur līdz mākslai.

Tu droshi vien par anekdoteem arii smejies naakoshajaa dienaa. Manis teikto nevar buut TIK gruuti saprast!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ETM
post Nov 20 2006, 17:59
Post #28

Very Old Fart

QUOTE(Cilveeks @ Nov 19 2006, 21:20) *

nu labi es te tagad tikai spamoju un par pashu bildi neko nepateicu....

Man nepatiik tas uzraksts stuurii, kkaa neiederas bildee.
par kuru stuuri tu runaa? par to sturii kur ir rakstiits pseidoniims "GDE"? vai arii par to lidmashiinas veidoto duumu ziimeejumu gaisaa? Manaa izpratnee, lidmashiinas veidotais duumu uzrakst gaidaa ljoti labi iederas shajaa postapokaliptiskajaa bildee.
un kuram cilveekam tu esi redzeejis tik apalju galvu. nesaprotu kapeec viena acs ir balta bet otra nav, bet varbuut spokiem ir taadas acis. Cik es sapratu tas ir spoks jo vinjam kaajas caurspiidiigas, un tur arii ir spoku traktors... bet matus gan nevajadzeetu tik plaanus ziimeet paskaties uz citiem cilveekiem, nevienam mati nav pielipushi pie galvas. naakoshreiz centies ieveerot proporcijas jo sheit taas ir vienkaarshi drausmiigas.
piedos, bet ne visiem laikam ir lemts izprast sho postapokaliptisko viiziju kur atteelots spoku traktors un izkropljots cilveeks ar niodegushiem matiem un izdedzinaataam aciim. Shajaa darbaa laikam ne visiem ir saskataami centieni paraadiit ka nukleaaraa kara rezultaataa ciesh ne tikai tehnika bet arii cilveeki.

Pie fona esi haltuureejis. Nezinu, bet man shkiet ka koku tomeer nevajadzeeja ziimeet zilu un lapotni vareeji kautkaa smukaak nevis vienkaarshi sashviikaat.

tas ir beigts koks ar nodegushu lapotni. kapeec tas taa, vari lasiit augstaak
Varaviiksne kautkaada diivaina. Kaapeec sarkanaa ar oranzho kraasu krustojas varaviiksnee.
ta nav varaviiksne. taas ir balistisko rakjeshu izpluudes gaazes. otraa pusee maajai var redzeet veel vienu rakjeti paaizhamies.
Smaidiigas sauliites maaca neziimeet jau pirmajaa klasee, laikam daudz bastoji.
tavupraat shii smaidiigaa sauliite ir slikti uzziimeeta? vai arii tu nesaprati taas noziimi. saule, buusama taala zvaigzne, ar ironisku smaidu noskataas uz zemes likteni.

Nevajag izmantot tikai painta pamatkraasas, un vajag meegjinaat kko eenot.
daudzo kodolspraadzienu deelj shajaa pasaulee eenu nav. paaraak daudz gaismas avotu.

Iisteniibaa uzskatu ka shis darbs buutu ljoti slikts pat prieksh iesaaceeja. Patreneejies veel un tad ieposto kad tavi skili buus krietni uzlabojushies. happy.gif

paldies par atsauksmeem, bet tu laikam buusi viens no tiem cilveekiem kas ir sajuusmaa par skaistaam bildiiteem ar spiidiigaam kraasinjaam nevis tas kas redz darba zemtekstu. Visiem jau neizdabaasi.

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Cowkiller
post Nov 20 2006, 19:16
Post #29

Koushaku

From: Earth...

kaads... dry.gif
luudzu izdzeesiet sho topiku!
te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu! biggrin.gif

--------------------
IPB Image
PREDATOR
http://www.youtube.com/watch?v=JayynOsTHsc yep thats f...ing me! :D
+Quote Post
Cilveeks
post Nov 20 2006, 19:19
Post #30

Shishaku

tavupraat shii smaidiigaa sauliite ir slikti uzziimeeta?

iisteniibaa jaa, es domaaju ka ir slikti uzziimeeta...

ta nav varaviiksne. taas ir balistisko rakjeshu izpluudes gaazes.

tad vajag pacensties uzzziimeet taa lai buutu iespeejams atshkjirt varaviiksni no balistisko rakjeshu izpluudes gaazeem.... protams mees jau vareetu lietot savu fantaaziju un pashi izdomaat kas tas ir, bet taadaa gadiijumaa taa ir slikti uzziimeeta varaviiksne...

bet tu laikam buusi viens no tiem cilveekiem kas ir sajuusmaa par skaistaam bildiiteem

ne gluzhi... man vienkaarshi nepatiik darbi kuri uzziimeeti pecaas minuutees un kuros izmantotas tikai painta pamatkraasas... ieteiktu pavadiit vairaak par piecaam minuuteem pie saviem darbiem un kaut nedaudz pacensties to uzziimeet peec iespeejas saprotamaaku mums visiem... wink.gif

QUOTE(Cowkiller @ Nov 20 2006, 18:16) *

kaads... dry.gif
luudzu izdzeesiet sho topiku!
te notiek debates un neesmu redzeejis nevienu labu darbu! biggrin.gif

piekriitu. vai nu klapeejiet ciet, vai lai topika veidotaajs ieliek savus jaunaakos darbus.

This post has been edited by Cilveeks: Nov 20 2006, 19:37

--------------------
IPB Image
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:13