![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ja ēdīs kaudzi maizes, tad pēc sāpēm kaklā pazušanas (vai jau līdz tam, slimības laikā) uzradīsies kaudze iesnas, ka nevarēs mierīgi paelpot. No maizes... un piena produktiem labāk atturēties, jo no tiem var uzmesties iesnas (vai, ja jau ir, tad vēl vairāk palielināties), kamēr organisms ir novājināts.
Izņemot tējas dzeršanu, vēl ir metode - lai ātrāk pārietu sāpes kaklā - mutes dobuma augšējās daļas masāža ar mēli (savu mēli ![]() Stingri (tik stipri, cik vari) piespied mēli uz augšu pie augsējiem zobiem un stumj mēli atpakaļ uz kakla pusi, stingri spiežot ar mēli uz augšējo mutes dobuma daļu, cik dziļi kaklā vari. Un tad atkal no sākuma. Kakla sāpēm, kuras ir tuvāk mutes dobumam, jāsāk samazināties un pamazām izzust. Sāpes, kuras ir dziļāk kaklā varbūt vēl paliks, bet minimāli.... Ja piekusa mēle, atpūties. ![]() P.S. un nekāda ķīmija nepalīdzēs tik ātri... This post has been edited by Hikaru: Nov 25 2006, 12:25 |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
sagriest krūzē citronu un laimu(daudz citrona un laima), pēc vecuma krūzi pieliet ar melno balzāmu, ar tējkaroti tos citronus pamīcīt, lai iznāk sula, apēst.
![]() nu nezinu, man tas palīdz, tikai nevajag aizmirst, ka nav jāizdzer visa pudele savādāk būs kā būs. starp citu, garšīgi arī, tikai pēctam ātri jāiet gulēt, un saldus sapņus. -------------------- |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
nevajag nekaadas zaales, tik organismu indeet...
piens un kjiploki - fui, necieshu ![]() labaak kaartiigi izguleeties, iedomaajoties pirms atsleegsies gultaa ka pamodiisies peec 12 stundaam izveseljojusies ![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
lasguru
es cereeju ka piektdien izguleeshos laiks labaak diez cik labaak vakaraa nejutos, un veel deelj taa stulbaa samita polikliinikaa ir tikai stulbs dezjuuraarsts.. es pat nezinu vai vareeshu dabuut slimiibas lapu :/ Winry es vairs aptiekaas neesu redzeejusi forshaas ziedes :/ ne "zvaigzniiti" ne citas secinaajums nesaap taas minuutes kad medusteeju dzer, bet 5 min peec tam atkal saap un diagnoze ir labaa tur nekaa nav pasuukaa tabletiiti buus labi stulbaa vecene ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jā par ziedēm arī fakts....tās izņemtas no apgrozības ar tekstu"par stipru organismam"....pamēģini homeopātisko aptieku tur viss ir....varu garanteet!
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
Jā par ziedēm arī fakts....tās izņemtas no apgrozības ar tekstu"par stipru organismam"....pamēģini homeopātisko aptieku tur viss ir....varu garanteet! kur ir kaada? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
alt |
![]()
|
Izņemot tējas dzeršanu, vēl ir metode - lai ātrāk pārietu sāpes kaklā - mutes dobuma augšējās daļas masāža ar mēli (savu mēli ![]() ar sveshu meeli ir forhsaak... ![]() to Alt... - MACHOI NADA!!! ir daudz tradicionaalo variantu ar to.. tev siikaak pastaastiit??? feel free ![]() driikst arii necenzeeti, ja buus cenzeeti, tad gan jau moderaatoori no cenzees ![]() jaa par to meeli, dikti interesanti Hikaru tas tieshaam straadaa??? -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
ja arii straadaa, tad visdriizaak uz pashiedvesmas pamata. liidziigi kaa lastguru (?) mineetaa sevis noskanjoshana pirms guleetieshanas (slinkums citeejot paarbaudiit ;> ).
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE mana tēva metode - glāze šņabja ar maltiem pipariem! Bet tur jābūt dūšai lai ko tadu iedzertu smile.gif Tad jau labāk litriem tēju ar medu dzert =) U clearly overrate your fater's drinking abilities. Mūsdienās bez tam var iepirkt piparu šņabi un nemaz nesmērēties ar garšvielu birdināšanu destilātā. Anyway, iespējas, ka šis variants izārstēs ko citu, izņemot post-party paģiras, es apšaubu. Pat nesmejies... Šitā (tiesa gan bij percovka) ar angīnu tiku galā. Labi kaklu izkož, bet ja dūša netur var Melno balzāmu. Pret iesnām vari mēģināt sakarsētu sāli... Uz tīras pannas sakarsē rupjo sāli, bet šai procesā uzmanīgi jabūt citadi rezultata vel apdedzināsies, tad ietin auduma gabalā ta lai neizbirst un liek pāri degunam. patīkams un teju vai iemidzinošs process. This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Nov 26 2006, 03:22 -------------------- |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Pat nesmejies... Šitā (tiesa gan bij percovka) ar angīnu tiku galā. Nez man pat saak rasties shaubas par to Angiinu, ir slikta pieredze. Vienu pietkdienu 2 gadus atpakalj, izdomaaju palikt kojaas, kaa jau vienmeer viens un setdien atdot konsultaacijaa maajaas darbus, lai otrdien vareetu uzrakstiit eksaamenu viena priekshmetaa, laikam tas bija jau uz vasaras paraadu pusi juunijaa. Parasti ap manu dzimeni, mani vienmeer piemeklee kaut kaadas zarazas. Taa seezju pie PC jau vakaraa, un saakas nenormaalas saapes kaklaa un uzlec temperatuura uz 39*C. Njus bet es jau neesmu no tiem, kas padodas, bet mieriigi tirpina gatavot maajas darbus vakaraa. Kaut man bija njuhs, ka taa ir Angiina, sevi toch 100% paziistu, bet cereeju, ka taa pati paaries. Pa nakti konkreetie murgi raadiijas & stuff. atdevu visus paraadus maajas darbos un dabuuju pielaidi pie eksha naakamaa diena, lai gan pat uz kaajaam knapi vareeju nostaaveet. Bet eksis jau uzdzen motivaaciju gatavoties tam. Seezju visu dienu kaa sajucis praataa, vai konkreeti ko paardozeejis. Paiet sestdiena, sveetdiena, pirmdiena un nekas nemainaas, maacos, galva reibst. Temperatuura nekriitas. Pat tiko piecelies, ja celjoties seedus gultaa, galva noreibst. Bet sevi mierinu, ka Angiinai tach jaabeidzas, tikai miikstie apslimushi nekaa nevar izdariit. Pat ar murgiem pa nakti iemaaciijos tik galaa, reizeem pat iznaaca kaadu kaarteejo deemonu pa nakti nozmiegt, lai liek mieru sapnjos. Liidz Otrdienai biju paspeejis sagatavoties un pat eksi uzrakstiiju, taa nobeidzot kaarteejo pusgadu skolaa ![]() Peek esksha domaaju aiziet pie aartsa lai izraksta Antibjotikas, kas uzreiz paliidzeetu, bet visi prasa 5ls par apskati un atibjotikas bez receptes nedod. Vot sisteema valstii, ka tu mirsti nost, bet nevienam nav tevis zjeel. Nabaga studentinjsh tak sveshaa pilseetaa var nomirt, ja nav naudas. Ja sametas tik slikti, ka likaas tuuliit cauri, igaaju uz balkona papiipeet un padungot Anime ostus. Pashi labaakie ir Kajiura Yuki. Toreiz biju redzeejis Madlax, biju novilcis taa ostus, kurus jau zinaaju no galvas. Pashas labaakaas zaales. Viens no Madlax Ost Bija doma aiziet uz kaadu tehnikumu vai skolu, izlikties par skolas skolnieku, lai vieteejaa maasinja apskata un izraksta antibjotikas par velti. A vot vasaraa jau visi aarsti pametushi skolas, pat tehnikumos un vidusjolaas neviena nav. Nauda apskatei polikliinikaa nav. Bet veel neesmu atmetis ceriibu, ka Angiiana beigsies, lai gan paliek nedaudz bet pa bishkjim aizvien sliktaak, bet es jau nepadododos un ceriibas uz paarieshanu sagaidiiju pietkdienu. Kaut kaa paraadiijaas doma, ka ja nekaa nedariishu lietas labaa, aiz speeku izsiikshanas setdien or sveetdien nomirshu. Labi sanjeemos speeka un aizvilkos uz slimniicu, ja mirshu tad vismaz slmniicaa uz griidas, lai redz kaa mums te Lavijaa notiekas, bet tur pa velti izrakstiija zaales, pasmejoties, ka toch no Angiinas var atstiepties, ja to nemeegjina aarsteet. Laigan starp citu varbuut kaadam noder tas padosms. Slimniicaa, ja mirsti nost, var dabuut gan rezeptes zaaleem un pat zaales no ambulatoriem. Tie vienmeer paliidz. Pietdienas vakaraa saaku riit antibjotikas un palika labaak, tuuliit peec stundas temperatuura nokritaas un maniem piedziivojumiem ar Angiinu pielikaas punkts. Taaka ar Angiinu nav ko dziit jokus. Bet ja tomeer gribas sevi kaadam emo pamociit iesaku reaalu sevis spiidzinaashanas veidu. Tikai zjeel, deelj ieguutaas sapnju imunitaates, vairs nav redzeets neviens interesants murgs, dazjreiz pat interesanti pamurgot. Vienu nakti pat sapnjoju, ka nomirstu, taadas intersantas un paziistamas sajuutas, ko tik mana galva nespeej uzgjenereet ![]() Ar veseliibu nedriikst jokot, un labi ja apkaart ir forshi cilveeki, kas paliidz tik ar slimiibaam galaa ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man arii bija angiina. shiisvasaras peedeejajaa nedeeljaa pamaniijos sakjert :/ tev, Shumin, tieshaam paveicaas, ka nebija trakaak. man bija ar visaam strutaam, siekalas noriit nevar, ieeest neko nevar, galva reibst, kakls mezhoniigi saap. bet es pie gjimenes aarsta(noderiiga lieta) paarbaudiijos pa pusotru latu, dabuuju recepti un peec nedeelju ilgas antibiotiku riishanas tik paliku veselaaks. nekaadas teejas neliidzeeja, pat esot kaitiigas, jo var ievazaat infekcijas uz mandeleem, aizdambeet poras taam un tad jaaliek lietaa skalpeliitis
![]() This post has been edited by Pakkun: Nov 26 2006, 18:51 -------------------- |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jā par ziedēm arī fakts....tās izņemtas no apgrozības ar tekstu"par stipru organismam"....pamēģini homeopātisko aptieku tur viss ir....varu garanteet! kur ir kaada? Nu kad ar 14 trolejbusu brauc līdz tālivalža ielai(nākamā uzreiz pēc burtnieku ielas).....cik es saproti, tad tu saproti par ko es runaaju....un tur nedaudz iegriežotie,s kur tāds krūmu puduris, tur ir kāpnes....nu var viņu redzēt jau izkāpjot no trolejbusa, pat necenšoties sekot kaut kādam pudurim ![]() Nu es domāju, ka ir diezgan skaidrs....pacenties atrast, laba aptieka! -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
jaa.. angiina ir viena sasodiiti riebiiga lieta. pagaajshgad 2 reizes sakjeeru >.<
vecaa labaa metode skalot kaklu ar zilo graudinju shkjiidumu arii nav zemee metama. lai gan shkjiidumam piemiit visai papretiiga garsha, vismaz no strutaam kaklaa var tikt valjaa |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:21 |