![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ljauzhi ljauzhi! sakiet maniim, kaadi jaunumi no fma? vai kaada jauna seerija iznaakusi? esmu visai dezinformeets un apjucis
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Man i 44 seerijas
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Bija 2 nedeelju paartraukums =3 45. seerija raw ir iznaakusi tagad tikai jaagaida kad paartulkos =3
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Es iegaju FMA viena majas lapa un redzeju rakstu "2005 gada kaut kad vasara buss FMA movies" nez vai ta ir taisniba vai nav bet bus jacer ka ta ir
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Buus buus. Cik dzirdeeju, filma buus par laiku divus gadus veelaak vai kautkaa taa. =3
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
divus gadus? nu tas jau taa. vot kad tam keksam buus ap 22, vot tad aizies...
![]() eniiveij, kaa tad tur sastaav ar to 45 seeriju? ![]() |
Kikyou |
![]()
|
Reku =) Tur no 41 liidz 46 ir.
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Ehh kaut kads stulbums blaviens tiko iegaju viena fma lapa un rakstits "fma in october only on cartoon network".Fuck bet kape mums rada kaut kadu cartoon network kur ir uzzimets ka 80 gados...
![]() ![]() ![]() ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Strap citu, FMA raadiis pa UK Cartoon Network, cik es esmu dzirdeejusi...
![]() Bet bez subs, ar tulkojumu.... ![]() -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Ne nu ja bet butu labi ja vini uzstaisitu majas lapu kur var skatities visas serijas caur windows media player taka agrak bija visas dbz serijas vareja mierigi skatities caur vienu majas lapu caur windows media player tas bija lieliski(Bet tas nekad nenotiks)
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Hei, vai kaadu nevelk uz diskusiju par FMA ending?
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
nu, saac spekuleet, un tad varbuut paraus
![]() |
Kikyou |
![]()
|
Nupat noskatiijos 47. seeriju. Viss ko varu teikt ir....
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Kikyou tas gan , jaaida buss pasa 52 serija jo man liekas ka fullmetal alchemist buss 1 vai 2 labaka anime pasaule(varbut pat naruto parspes,bet par to saubos)
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(JaYzZ @ Sep 13 2004, 15:52) jaaida buss pasa 52 serija jo man liekas ka fullmetal alchemist buss 1 vai 2 labaka anime pasaule(varbut pat naruto parspes,bet par to saubos) ![]() lai arii kaa man patiktu Naruto, manupraat, FMA nekas nespeej paarspeet. No-thing. Un - vai tad nebija 51. seerija? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 05:54 |