![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
kik, tu subotu vai raw? ja sub/dub tad pasvied linku
![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Kikyou pag pag jabut 52 serijam ne ?
|
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Kikyou kur tu nokacaji es skatos visos jaunakos releasos un tur nav radits ka vel ir iznacis fma 51 serija iedo linku kur var vinu novilkt xe.Ludzu
|
MitSuki |
![]()
|
Xe jau dabuju un noskatijos pedejo seriju, beigas ir idealas, Un nevaru sagaidit kad vasara pienaks
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
eu nu juus abi divi vispaar domaajiet ko darat?
![]() ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Sigfa taks dc++ uz vakaru pusi ir tads cilveks un vinam niks ir Wiper un tad no vina novelc taks no vina atrums minimums ir pie 100kb/sek ja gribi vari no manis novilkt xe
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Sigfa |
![]()
|
phe, es jau dabuuju
![]() nu, beigas nebija taas orgjinaalaakaas ( lai gan gana novatoriski..) |
MitSuki |
![]()
|
Sigfa bet taks vel movijs buss taka viss vel turpinasies(man liekas ka muvija viss atrisinasies
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, beigas nav diez ko oriģinālas, man pirma asociācija bija ar Wolf's Rain. Bat man tāpat patīk šis variants. FMA is the best! [ klusi nočukst atskaņās *shit is the rest*un cer ka neviens nepamanīja]
Heh, bet Move es gaidīšu laikam vairāk kā jebko citu tagad. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Kāds novilka arī 51 ep. parodiju? Jātzīst vietām varēja pasmiet, tacju kopumā ne paarāk izdevusies.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mja... man jau no visaam parodijaam ko es esu redzeejusi visvairaak patika 43. seerijai =D Taa bija reaali sanaakusi =3
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34) ![]() Fuuu, labi ka es neesmu TIK atkariigs ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Yume @ Oct 6 2004, 19:35) Jap, beigas nav diez ko oriģinālas, man pirma asociācija bija ar Wolf's Rain. Bat man tāpat patīk šis variants. FMA is the best! [ klusi nočukst atskaņās *shit is the rest*un cer ka neviens nepamanīja] Heh, bet Move es gaidīšu laikam vairāk kā jebko citu tagad. ĀĀĀ..tatatataa...pamanīju gan ![]() ![]() ![]() No sākuma pati raksti "best" un pēc tam citus māci, ka to nevajag darīt. ![]() Citāts no cita topika, ko teica Yume: "par to vēl var pastrīdēties. Nevajag nevienu anime apzīmēt ar vārdu "best"-katram tomēr sava gaume, un kaut kas savs patīk." ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |