![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34) ![]() Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)... Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA ![]() *mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Ray @ Nov 5 2004, 16:01) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34) ![]() Fuuu, labi ka es neesmu TIK atkariigs ![]() Buut atkariigam nav neh vainas, heh heh heh~! ![]() ![]() QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2004, 18:26) QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34) ![]() Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)... Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA ![]() *mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist ![]() Es jau paskatiijos 47. seerijas parodiju [laikam] un es nevaru teikt, ka man neptika, heh... Es varu smieties par visu [ un jo iipashi par Al, kursh visu laiku bljaustaas, ka grib, lai vinjam nopeerk "Nissan", hah hah hah! ![]() Mangu saaku lasiit, bet man ir tik daudz citu, ko jaapaspeej pirms tam.. Piemeeram, Gravi, heh heh heh ![]() UN. Es piekriitu ar'. PaR to ZE best. ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
varu tikai pateikt ka es noskatiijos un ka ssii nju ir taa reize kad nevar izdomaat kaa lai vinnu nokomentee jo ir lloti daudz ko gribeetos pateikt bet tad no otras puses izraadaas ka butu veel vairaak ko pateikt bet tad atkal izraadaas ka tad jau tas ir pretrunaa ar to ko pateici no saakuma un taa nu amn radaas ssis posts
![]() iesaku noskatiities visiem second best anime iv seen -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:36) Un kura tad būtu pirmā? P.s. Ir neizsakāms prieks redzēt kā cilvēki ir spiesti pārvērtēt savus sākotnējos uzskatus. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 15 2004, 11:56) QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:36) Un kura tad būtu pirmā? P.s. Ir neizsakāms prieks redzēt kā cilvēki ir spiesti pārvērtēt savus sākotnējos uzskatus. pirmā ir Digimoni, heh. Cik es zinu. Eh, es taču teicu, ka FMA ir laba anime un,re, pierādījums... Pat aivvv patīk! ![]() It's so hard to hide how proud i fell for giving him that anime, heh heh. ![]() -------------------- ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:57) Chibi-onna.... tu tikkko taa noliki savu FMA, iesaku panjemt atpakalj vinjus.. nejau taapeec ka es aizstaavu bet man naak smiekli un mazliet zheel tevis....(tik pat labi jau var teikt, Hamelionu rotaljas ir labs seriaals - re, pat tai stulbajai viiramaatei vinjsh iepatikaas ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
nē, paklau, aivv bija baigas "anime -mmm" kinda cilvēks, bet tagad viņš interesējas arī par citām - no kā mēs varam secināt, ka pateicoties FMA aivv ir atklājis anime burvību.
Un - nav jau tā, ka mana nabaga kursabiedram patīk tikai visādi sūdi.... ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Eh baigi gribeetos piedabuut dazhus sev paziistamus ar pie FMA
![]() Tikai es jau zinu vinju reakciju.... "OMG ASINIS O_____O AKDIIIIEVS FUIFUIFUIFUIFUI BRIESMIIGIIIII!!! @___@ SLEEDZ AARAA SLEEDZ AARAA!" ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
skaisti tieshaam labs seriaals iesaku visiem
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Nov 19 2004, 23:06) Eh baigi gribeetos piedabuut dazhus sev paziistamus ar pie FMA ![]() Tikai es jau zinu vinju reakciju.... "OMG ASINIS O_____O AKDIIIIEVS FUIFUIFUIFUIFUI BRIESMIIGIIIII!!! @___@ SLEEDZ AARAA SLEEDZ AARAA!" ![]() pirmajās sērijās jau nav nemaz tik daudz asiņu... Nu jā, FMA var skatīties, ja tiek pāri tam Ninas gadījumam... O_O Nabaga Nina... Nu jā, beigas gan ir asiņainas, īpaši, kad Crimson Alchemist nonāk uz skatuves.. Un Archer jau arī nav nekāds paipuisiītis, bet kopumā... FMA nespiežu uz vizuālo, tur vairāk ir emotional pain.. Vismaz man tā liekas.. Un tur jau ir arī daudz comedy, piemēram, tā sērija, kur rāda militāristu ikdienu, hah hah hah... Havoka sejas izteiksmes mani vienkārši fascinē! ![]() Nah, FMA ir laba anime, un es lepojos ar to, ka tā ir my favorite. ![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Jaa tas bija nepatiikami. Bet FMA ir daudz gljuku piem. nevareeja tachu uztaisiit lilaaku priekshmetu kaatas no kura tu to taisi bet vinji tur vienaa laidaa no skruuvjgriezniem zobenus taisa un arii arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!!
![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
QUOTE(S.U.D @ Nov 22 2004, 12:41) Tas tika speciaali piemineets vairaakaas seerijaas... "'Array'i taa nez no kurienes paraadaas" tikai tiem, kas vai nu redzeejushi (vai arii pabijushi aiz) "Vaartus"...-------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
Kikyou |
![]()
|
QUOTE(deBUGa @ Nov 22 2004, 14:12) QUOTE(S.U.D @ Nov 22 2004, 12:41) Tas tika speciaali piemineets vairaakaas seerijaas... "'Array'i taa nez no kurienes paraadaas" tikai tiem, kas vai nu redzeejushi (vai arii pabijushi aiz) "Vaartus"...Hmm man liekaas ka vinsh domaa to ka milziigs "array" paraadaas no nekurienes... Ideaals piemeers ir 4. seerija (tajaa vietaa kur tas zaglis ar sominju skrien).... Lielaakoties kautkas taads ir pirmajaas seerijaas... Bet man tas iipashi netraucee. ...A kur tu no skruvgriezha zobenu raavi? Neko taadu gan neatceros... o_O No lampas taisiits zobens gan ir redzeets... a no skruuvgriezha... o.O;; Saliidzinaajumaa ar daudzaam citaam animeem ko esu skatiijusies, FMA ir saliidzinoshi maz kljuudas... Nekas nav perfekts... |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Nu jaa, bet atceries vinjam uz rokas bija iipatneeja aproce. Varbuut liidziigs efekts kaa no red stona. Un kaa tu atceries red stons ljaava ignoreet "Law of conservation"
Un mani saak kaitinaat, ka vispaar tu daudz kur postee manas gjeniaalaas idejas ![]() ![]() ![]() ![]() K no offence... -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |