IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

7 Pages V « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Fullmetal Alchemist, nekrietni licenzeetaa anime.
Kikyou
post Nov 5 2004, 18:26
Post #61

Kami-sama

Group: Chuunin

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 4 2004, 22:34)
ph34r.gif es laikam saakshu skatiities parodijas, jo es vienkaarshi esmu sailgojusies peec Edo. *sniff* Aaaraa paliek auksti, meeteli vairs neuzvilxi, seerjias vairs neizlaizh, filma buus peec gadsmita [ u man jaun saakas lomkas!], taadeelj naaxies vien vai nu skatiities no jauna, vai kjerties pie parodijaam... vai mangaam...
*

Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)...
Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA sad.gif
*mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T

Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
+Chibi+
post Nov 10 2004, 21:29
Post #62

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

QUOTE(Ray @ Nov 5 2004, 16:01)
ph34r.gif es laikam saakshu skatiities parodijas, jo es vienkaarshi esmu sailgojusies peec Edo. *sniff* Aaaraa paliek auksti, meeteli vairs neuzvilxi, seerjias vairs neizlaizh, filma buus peec gadsmita [ u man jaun saakas lomkas!], taadeelj naaxies vien vai nu skatiities no jauna, vai kjerties pie parodijaam... vai mangaam...
*

Fuuu, labi ka es neesmu TIK atkariigs biggrin.gif
*

Buut atkariigam nav neh vainas, heh heh heh~! laugh.gif Dziivee paveras jauni horizonti un bla bla.. wink.gif

QUOTE(Kikyou @ Nov 5 2004, 18:26)
*

Ar parodijaam piesardziigi, daudzas faniem nepatiik (deelj izspokoshanas)...
Es jau saaku lasiit mangu nedaudz... Arii pietruukst FMA sad.gif
*mierina sevi* Tikai veel kaads pusgads... tikai pusgads... Ai nee paga... PEEC PUSGADA VISPAAR VAIRS NEBUUS KO GAIDIIT!! O_O!!! NU MOOOINS!!! T____T

Un Hikaru.... Nevainoju Yumi par to ka vinja teica ka FMA = za best... tikai varu piekrist laugh.gif
*

Es jau paskatiijos 47. seerijas parodiju [laikam] un es nevaru teikt, ka man neptika, heh... Es varu smieties par visu [ un jo iipashi par Al, kursh visu laiku bljaustaas, ka grib, lai vinjam nopeerk "Nissan", hah hah hah! laugh.gif ].
Mangu saaku lasiit, bet man ir tik daudz citu, ko jaapaspeej pirms tam.. Piemeeram, Gravi, heh heh heh tongue.gif

UN.

Es piekriitu ar'.

PaR to ZE best. wink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
aivvv
post Nov 15 2004, 05:36
Post #63

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

varu tikai pateikt ka es noskatiijos un ka ssii nju ir taa reize kad nevar izdomaat kaa lai vinnu nokomentee jo ir lloti daudz ko gribeetos pateikt bet tad no otras puses izraadaas ka butu veel vairaak ko pateikt bet tad atkal izraadaas ka tad jau tas ir pretrunaa ar to ko pateici no saakuma un taa nu amn radaas ssis posts laugh.gif

iesaku noskatiities visiem second best anime iv seen

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post
ShinChan
post Nov 15 2004, 11:56
Post #64

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:36)
*

Un kura tad būtu pirmā?

P.s. Ir neizsakāms prieks redzēt kā cilvēki ir spiesti pārvērtēt savus sākotnējos uzskatus.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
+Chibi+
post Nov 16 2004, 17:57
Post #65

(yaoi) rota 69

QUOTE(ShinChan @ Nov 15 2004, 11:56)
QUOTE(aivvv @ Nov 15 2004, 04:36)
*

Un kura tad būtu pirmā?

P.s. Ir neizsakāms prieks redzēt kā cilvēki ir spiesti pārvērtēt savus sākotnējos uzskatus.
*

pirmā ir Digimoni, heh. Cik es zinu.

Eh, es taču teicu, ka FMA ir laba anime un,re, pierādījums... Pat aivvv patīk! happy.gif

It's so hard to hide how proud i fell for giving him that anime, heh heh. laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Shinobi-sama
post Nov 17 2004, 15:08
Post #66

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(+Chibi+ @ Nov 16 2004, 16:57)
Eh, es taču teicu, ka FMA ir laba anime un,re, pierādījums... Pat aivvv patīk! happy.gif
*

Chibi-onna.... tu tikkko taa noliki savu FMA, iesaku panjemt atpakalj vinjus.. nejau taapeec ka es aizstaavu bet man naak smiekli un mazliet zheel tevis....(tik pat labi jau var teikt, Hamelionu rotaljas ir labs seriaals - re, pat tai stulbajai viiramaatei vinjsh iepatikaas cool.gif )

--------------------
IPB Image
+Quote Post
+Chibi+
post Nov 19 2004, 18:21
Post #67

(yaoi) rota 69

nē, paklau, aivv bija baigas "anime -mmm" kinda cilvēks, bet tagad viņš interesējas arī par citām - no kā mēs varam secināt, ka pateicoties FMA aivv ir atklājis anime burvību.

Un - nav jau tā, ka mana nabaga kursabiedram patīk tikai visādi sūdi.... blink.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikyou
post Nov 19 2004, 23:06
Post #68

Kami-sama

Eh baigi gribeetos piedabuut dazhus sev paziistamus ar pie FMA laugh.gif
Tikai es jau zinu vinju reakciju.... "OMG ASINIS O_____O AKDIIIIEVS FUIFUIFUIFUIFUI BRIESMIIGIIIII!!! @___@ SLEEDZ AARAA SLEEDZ AARAA!" biggrin.gif
+Quote Post
kaarleens
post Nov 20 2004, 03:03
Post #69

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

skaisti tieshaam labs seriaals iesaku visiem cool.gif

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
+Chibi+
post Nov 21 2004, 14:24
Post #70

(yaoi) rota 69

QUOTE(Kikyou @ Nov 19 2004, 23:06)
Eh baigi gribeetos piedabuut dazhus sev paziistamus ar pie FMA laugh.gif
Tikai es jau zinu vinju reakciju.... "OMG ASINIS O_____O AKDIIIIEVS FUIFUIFUIFUIFUI BRIESMIIGIIIII!!! @___@ SLEEDZ AARAA SLEEDZ AARAA!" biggrin.gif
*

pirmajās sērijās jau nav nemaz tik daudz asiņu... Nu jā, FMA var skatīties, ja tiek pāri tam Ninas gadījumam... O_O Nabaga Nina... Nu jā, beigas gan ir asiņainas, īpaši, kad Crimson Alchemist nonāk uz skatuves.. Un Archer jau arī nav nekāds paipuisiītis, bet kopumā... FMA nespiežu uz vizuālo, tur vairāk ir emotional pain.. Vismaz man tā liekas.. Un tur jau ir arī daudz comedy, piemēram, tā sērija, kur rāda militāristu ikdienu, hah hah hah... Havoka sejas izteiksmes mani vienkārši fascinē! happy.gif

Nah, FMA ir laba anime, un es lepojos ar to, ka tā ir my favorite. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Ghoul
post Nov 22 2004, 13:41
Post #71

Koutaishi

From: Choppah!

Jaa tas bija nepatiikami. Bet FMA ir daudz gljuku piem. nevareeja tachu uztaisiit lilaaku priekshmetu kaatas no kura tu to taisi bet vinji tur vienaa laidaa no skruuvjgriezniem zobenus taisa un arii arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!! mad.gif
+Quote Post
deBUGa
post Nov 22 2004, 15:12
Post #72

Shishaku

QUOTE(S.U.D @ Nov 22 2004, 12:41)
arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!! mad.gif
*
Tas tika speciaali piemineets vairaakaas seerijaas... "'Array'i taa nez no kurienes paraadaas" tikai tiem, kas vai nu redzeejushi (vai arii pabijushi aiz) "Vaartus"...

--------------------
viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
+Quote Post
Kikyou
post Nov 23 2004, 12:27
Post #73

Kami-sama

QUOTE(deBUGa @ Nov 22 2004, 14:12)
QUOTE(S.U.D @ Nov 22 2004, 12:41)
arrayi taa nez no kurienes paraadaas!!! mad.gif
*
Tas tika speciaali piemineets vairaakaas seerijaas... "'Array'i taa nez no kurienes paraadaas" tikai tiem, kas vai nu redzeejushi (vai arii pabijushi aiz) "Vaartus"...
*

Hmm man liekaas ka vinsh domaa to ka milziigs "array" paraadaas no nekurienes...
Ideaals piemeers ir 4. seerija (tajaa vietaa kur tas zaglis ar sominju skrien).... Lielaakoties kautkas taads ir pirmajaas seerijaas... Bet man tas iipashi netraucee.

...A kur tu no skruvgriezha zobenu raavi? Neko taadu gan neatceros... o_O No lampas taisiits zobens gan ir redzeets... a no skruuvgriezha... o.O;;

Saliidzinaajumaa ar daudzaam citaam animeem ko esu skatiijusies, FMA ir saliidzinoshi maz kljuudas... Nekas nav perfekts...
+Quote Post
Ghoul
post Nov 23 2004, 13:22
Post #74

Koutaishi

From: Choppah!

smile.gif Par array es tieshi to domaaju( it kaa nav nekas ljauns bet kautkaa neliek mieraa) un seerijaa parMajihal tas pats Majihal panjeema skruuvjgriezni un paarveerta to par zobinu.
+Quote Post
Jaladin
post Nov 23 2004, 18:15
Post #75

Shishaku

From: Tanelorn

Nu jaa, bet atceries vinjam uz rokas bija iipatneeja aproce. Varbuut liidziigs efekts kaa no red stona. Un kaa tu atceries red stons ljaava ignoreet "Law of conservation"
Un mani saak kaitinaat, ka vispaar tu daudz kur postee manas gjeniaalaas idejas
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
K no offence...

--------------------
Geeks rock!
+Quote Post

7 Pages V « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 11:35