![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Par skuvjgrieznisunCo bija mana ideja
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
fma ir lielta kas tevi aizskar liidzsirds dzillumiem un nezzeeliigi sanikno jo teemas kas tur ir atteelotas aizskar passus aizliegtaakos tabuu kaadi ir normaala emocionaala cilveeka psihee... es piemeeram nevareeju ciest glutoniju un baigi gribu zinaat kurss biaj tas aks vinnu radiija kaa arii es gribu zinaat kaata velna peec honheims radiija to stuulbo ggeneraali....
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
neteiktu, ka FMA izceljas ar kautko jaunu vai paarsteidzoshu, bet dazjas izteitkas domas ir labas, piem., lai kaut ko radiitu, kaut kas ir jaadod (man liekas kaa ta bija)..
-------------------- |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
ee luuk ssis jautaajus taa isti netika atbildeets pilniibaa cik nu es sapratu
jo sarkanasi akmens tomeer neizvairaas no vienliidziigaas mainnas (kaa es to saucu) jo tas viss atsaucas muusu pasaulee kur nav alkkiimijas tikai es nesapratu kaa notiek atgriezeniski ja vien sarkanais akmens un filozofu akmens netiek uzsatiiti par tik grandioziem posta neseejiem ka to esamiiba vien jau ir ssiis vienliidziigaas ciessanas fma pasaulee tikai nafig tad vajag arii armiju tad atkal sanaak ka tas nav vienliidziigi.... ceru vieniigi ka kaads sapratiis manu domu lol ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
vienkaarshi pienjemu ka shis ir viens no daudzajiem (diezmjeel) gadiijumiem, kad tiek ieskiceeta kaada doma, kura taa arii taalaak neatiistaas..kaa saka, izklausaas labi, ik pa laikam iemet textaa un taa lai arii paliek..galvenais lai gundri skan
-------------------- |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Noskatijos FMA... OMG... it's F*cking MASTERPIECE!!! Es miilu sho anime ieprieksh esmu redzeejis daudzas anime (varbuut ne tik daudz cik juus, bet esmu), bet no shii genialaa darba man radaas atkariiba kaa daziem no jums... Shis serials skatijaas super viegli, aizraujoshi, ideja super. Manupraat shii ir pati pilniiba! Bet tas taa...
Par pashu seriaalu - ir ljoti daudz kas sakaams, driizaak pat diskuteejams taapeec gribeetu atrast kaadus biedrus ar ko paarrunaat redzeto! P.S. Buutu ljoti pateiciigs cilveekam kas man vareetu ieraxtiit visu sho pasaku uz DVD! (Protams uz mana reekina) ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(TheBadEdd @ Dec 3 2004, 21:49) Noskatijos FMA... OMG... it's F*cking MASTERPIECE!!! Es miilu sho anime ieprieksh esmu redzeejis daudzas anime (varbuut ne tik daudz cik juus, bet esmu), bet no shii genialaa darba man radaas atkariiba kaa daziem no jums... Shis serials skatijaas super viegli, aizraujoshi, ideja super. Manupraat shii ir pati pilniiba! Bet tas taa... Par pashu seriaalu - ir ljoti daudz kas sakaams, driizaak pat diskuteejams taapeec gribeetu atrast kaadus biedrus ar ko paarrunaat redzeto! P.S. Buutu ljoti pateiciigs cilveekam kas man vareetu ieraxtiit visu sho pasaku uz DVD! (Protams uz mana reekina) ![]() jabkurā. diennakts. laikā. RUNā AR MANI!!! Es vienmēr esmu gatava diskutēt par FMA, jo tā nudien ir mana all time favorite anime, es nevaru iedomāties, kas varētu būt radīts labāks. -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE jabkurā. diennakts. laikā. RUNā AR MANI!!! Es vienmēr esmu gatava diskutēt par FMA, jo tā nudien ir mana all time favorite anime, es nevaru iedomāties, kas varētu būt radīts labāks. Ok, private vai uzmeikosim kaadu topiku?! ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ko slēpsimies no sabiedrības, manuprāt, būs pāris cilvēku, kas ar lielāko prieku pievienosies!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(aivvv @ Nov 26 2004, 00:27) fma ir lielta kas tevi aizskar liidzsirds dzillumiem un nezzeeliigi sanikno jo teemas kas tur ir atteelotas aizskar passus aizliegtaakos tabuu kaadi ir normaala emocionaala cilveeka psihee... Labāk nevar patiekt. QUOTE(aivvv @ Nov 26 2004, 05:21) ee luuk ssis jautaajus taa isti netika atbildeets pilniibaa cik nu es sapratu jo sarkanasi akmens tomeer neizvairaas no vienliidziigaas mainnas (kaa es to saucu) jo tas viss atsaucas muusu pasaulee kur nav alkkiimijas tikai es nesapratu kaa notiek atgriezeniski ja vien sarkanais akmens un filozofu akmens netiek uzsatiiti par tik grandioziem posta neseejiem ka to esamiiba vien jau ir ssiis vienliidziigaas ciessanas fma pasaulee tikai nafig tad vajag arii armiju tad atkal sanaak ka tas nav vienliidziigi.... ceru vieniigi ka kaads sapratiis manu domu lol ![]() es nesapratu. ![]() -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
es gtribu teikka katraa pasaulee gan alkkiimijas gan muuseejaa ir parastei izniicinaassanas ierocci bet alkkiimija jebkuraa veidaa dragaa muusu pasauli ja neklluudost tad izmantojot to gan labaa gan llaunaa noluukaa taccu mees vinneejo nebojaajam vienliidziigi tas var buut tikai vienaa variantaa ja alkkiimija tomeer saposta to pasauli tikpat llot kaa muuseejo...
otrs variants protams ir ka vienliidziiba nepastaav un mees ciessam vairaak.... vai tagad ir skaidraak.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Dec 6 2004, 16:54) QUOTE(+Chibi+ @ Dec 5 2004, 23:19) ...*khmm*es*khmm*... ![]() tieši tevi es arī domāju ![]() Stop, aivv, you're making me confused. Mūsu ieroči nedragā viņu pasauli. ![]() -------------------- ![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
2 Chibi: Tad uzmeiko topiku par FMA diskuteeshanu!
2 Roze: Tu neuztraucies shis ir tiem kuri veel nav redzeejushi un grib uzzinaat kur dabuut un vai ir veerts, bet tajaa jaunaajaa viss buus par sizetu fan stufu un bla-bla... es ceru ka buusi ar mieru! P.S. Es pats uzmeikotu, bet man tagad galva saap bishku par citu, es weekendaa piebiedroshos juusu diskusijai, for sure! -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
QUOTE būs pāris cilvēku, kas ar lielāko prieku pievienosies! ![]() xex es ari ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |