![]() |
![]() ![]() |
![]() |
93 Dark Ruin 93 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
To Robik.
Tu raksta - "Nets man ir FastNet " . Man Ari Ir Fastnet, un tev, ka man,ir iespejams apmeklet vinjas(var pateikt "musu") FTP pec adrese ftp:/ftpx.fastnet.lv, tur var atrost daudz hentai speles. No pedejam jaunumiem : Heart de roommate,bravesoul,Initial D(ne hentai, bet anime diezgan pazistama - bet spele it auto sim),bija ari Crescendo, un tris-cetras citas speles,tagad neatceros nosaukumos. ja kaud - kadas problemas,lasij forum uz http://forum.fastnet.lv/index.php Man ir jautajums: varbut kadiem no jums sanaks nokachat PS2 spele EVANGELION 2? Tris menesos atpakal bija to iespejams izdarit caur Bittorrent. bet seeder is dead. |
Saiko |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
neesmu dzirdējis ka viņa būtu arī in english bet varu kļūdīties katrā gadījumā būs jāpaskatās... -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
||
xikes |
![]()
|
||
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
hmm .. kaapeec gan neviens nav piemineejis Final Fantasy 7,8 ; Grandia 2 , Breath of Fire 4 ... taas tachu arii itkaa anime speeles un turklaat veel uz PC .... ![]() -------------------- |
||
Rob_X |
![]()
|
||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Nevienu no taam speeleem nebiju redzeejis ![]() |
||
Saiko |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
manuprāt tāpēc ka visas viņas nav "tīras" PC spēles ( porti ) un arī tāpēc ka visi mēs viņas sen jau zinām ![]() pašlaik vairāk vai mazāk ( vairāk jau mazāk kā vairāk ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
||
dark ruin |
![]()
|
||||
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 74 Joined: 7-March 04 ![]() |
Sodien parbaudesu velreize,un atzimeju tie divaini nosaukumi seit. Kaut kur cetras titles tur jabuut:) Vakara pameginaj spelet Card Of Destiny Alternative. Pec zanram - JRPG ar it ka hentai(iespejams tapec ALTERNATIVE) Rezultate - bez japanju valodai zinasanai tur nav ko darit,ja neesi baigais fans. Ljoti daudz teksta un runasanai,grafiski - nekas ipasi nav,nevaru saprost kapec so spele iet DVD versija ar 1.3 GB. -------------------- We Burn And Screamed Inside
We Burn And Screamed In Hell /Death In June/ |
||||
dark ruin |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 74 Joined: 7-March 04 ![]() |
Anime/Hentai speles no ftpx.fastnet.lv
(sorry,only fastnet pakalpojumas lietotajam) Heart.De.Roommate-FASiSO Im.Gonna.Serve.You.4-FASiSO Initial_D_Mountain_Vengeance-iMMERSiON SnowDrop -------------------- We Burn And Screamed Inside
We Burn And Screamed In Hell /Death In June/ |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
SnowDrop viena no sliktākajām H spēlēm kādu nācies spēlēt... IMO nav vērts nemaz mēģināt...
un cik te ir to fastnet lietotāju ? 2 ? 3 ? kurš grib lai es uz uninet ftp uzmestu hgames ? ![]() -------------------- my megabusters :X
|
Rob_X |
![]()
|
||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
Tie tak ir shtrunti ar 2d bildiiteem un textu. Tur nav nekaada prikola. Es vairaak gribu rpg speeles, kur kaa Brave Soul jaastaigaa utt. Kas Brave Soul jaadara, lai vareetu saglabaat speeli ? Un kas pa prikolu - es otro reizi nevaru speelee ieiet, vinja uz loading game apstaajas.?! |
||
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
hmmm diezgan ineresanti palasiit juusu komentus...
-------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
CryRat |
![]()
|
||||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
viesnīcā kurā var gulēt parunā ar to čuvaku kas pie letes stāv...
salauzi kaut ko !
![]() es teicu ka BS sux ja ? ![]() -------------------- my megabusters :X
|
||||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:27 |