![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
||||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man =3 Te arii shis tas no manis ^^ ![]() ![]() ![]() |
||||
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Komplimets Kikyou... shmuki baneriishi, ar kuru progu taisiiji?
Nu jaa, man kaadu laiku arii bija aizraushanaas ar baneriem, tad es vinus mainiiju katru nedeelju laikam.. nu te buus tie, kas veel palikushi manaa datoraa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
orx |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 26-July 04 ![]() |
šis ir manas lapas banneris
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
juutu, ka sheit sarkasms pluust paari malaam... Kikyou, banneri smuki, bet teksti gan... mnjaa... labaak nevaig ![]() |
||
Kikyou |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Paint Shop Pro 7 =3 Taveejie baneriishi arii shmuki *_* |
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Jaa, Kikyou tavi banneri ir tieshaam smuki un pats galvenais ljoti profesionaali izstraadaati!!! Keep up the good work!
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
A little something by me...
![]() ![]() Nju kaa?! ![]() -------------------- ![]() |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Really nothing special !
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Jums sjis bilzju fetisj liekas interesants? Sajuuta taada kaa dazjos aarzemju otaku forumos - postaa viena rindinja teksta, bet vismaz triis atteeli.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
||
Jawohl! ![]() -------------------- ![]() |
||
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
Kikyou, tas Paintshop pro 7 stipri atshkiraas no Photoshopa?!
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
jaa, taa ir ar taam bildeem, bet te neviens aciimredzot nav taads cirvis lai liktu paaraak lielu un paaraak daudzzas bildes. tb. vairaak par vienu.
|
Kikyou |
![]()
|
||
Man photoshops liekaas krietni vien sarezhgjiitaaks x_x Kaut gan photoshops skaitaas labaaks =3 |
||
deleted-ray |
![]()
|
||
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
P.S. mans juutas vainiigs "(, taapeec mans nomaina mega 477 kb failu uz 17kb failu, iespeejams smukaaku par ieprieksheejo.,,(."),, |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:01 |