IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Ekstrēmisms Rīgā, ārzemju viesi un citas nepatikšanas
aivvv
post Jan 4 2007, 01:00
Post #16

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

es runaaju par to ka riigas centrs bija izmiris galvenokaart otrkaart ap manu darbavietu bija apvilkts fuckin zzogs un es padisrsu 17.5 ls kurus labpraat buutu izteereejis alkaholam taapat arii savas briivaas dienas esmu radis izveeleeties sev pats

turpinot par vienliidziibu es nedomaaju sevi gribeetu redzeet kaa apvelk zzogu un noblokkee kaadu viesniicu un ielu vassingtonaa kad turp brauc vaira viikke freiberga

godiigi sakot man zzeel ka neviens nesaduussojaas izmest kaadu granaatu drossi vien nezinaaja kur dabuut vismaz kaada publicitaate tu zini ka gruzijaa tas tika dariits bet via gruzijaa zin ka pie mums bija mieriigs samits ???? kautkaa neticaas

"....vareetu notikt pat olimpiskaas speeles" lai pieraadiitu ssaadas lietas pilniigi pietiek ar hokeja ccempionaatu.....

milzu grautinni.... phe nejau visus cilveekus aarpus latvijas sauc francuuzzi....

This post has been edited by aivvv: Jan 4 2007, 01:04

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
GM
post Jan 4 2007, 01:06
Post #17

Resident Alcoholic

Group: ALK

turpinot par vienliidziibu es nedomaaju sevi gribeetu redzeet kaa apvelk zzogu un noblokkee kaadu viesniicu un ielu vassingtonaa kad turp brauc vaira viikke freiberga

Atļaušos atzīmēt, ka pasaules politiskajā arēnā Širaks, Blērs un Bušs ir smagsvari, kamēr mūsu Vaira, globāli runājot, ir puņķis uz drāts.

Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži dzīvnieki ir vienlīdzīgāki par citiem...

diemzzeel jaatziist ka kopss vidusskolas beigssanas par politiku neintereseejos vairs ne tuvu kaa agraak taccu biju speejiigs sannemties lai paintereseetos un noskaidrotu ka samits kas notika latvijaa neko svariigu neizleema un ka pat taa daliibnieki jau pirms taa taa arii bija izteikussies ka neko svariigu tur taapat nevarees izlemt dazzaadu iemeslu deell kaut via taadeell ka nepiedaliijaas krievija

Pēc tevis teiktā, vairs ne tik cienījamais aivvv, izriet, ka tu esi viens no tiem pseido-ciniskajiem pofigistiem, kas īd, īd, īd un beigās aizbrauc lasīt zemenes uz Īriju. Skaties, uzmanies: no i-net kafejnīcas līdz kartupeļu laukam, kā saka, viens nieka solis.

Kā jau kolēga sipps visai precīzi atzīmēja: provinciāla domāšana.

This post has been edited by GameMaster: Jan 4 2007, 01:10

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
aivvv
post Jan 4 2007, 01:17
Post #18

weirdo

Group: weirdo
From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

tiessi preteeji es sseit izsaku savu viedokli taadeell ka man patiik dziivot latvijaa es esmu iekaartojies tiessi taa kaa veelos un nedomaaju ka savaa turpmaakajaa dziivee veikssu daudz izmainnu vismaz es to neplaanoju taadejaadi lai kaa arii izpausmos mans pofigisms tas ir visnotall stabiilos pamatos balstiits...

hmm tikai iid un iid? manupraat es diezgan skaidri izteicu savu viedokli pat dodot konkreetus argumentus sava teiktaa pamatojumam ("ap manu darbavietu bija apvilkts fuckin zzogs un es padisrsu 17.5 ls kurus labpraat buutu izteereejis alkaholam taapat arii savas briivaas dienas esmu radis izveeleeties sev pats") taadejaad tomeer luugssu to uztvert tikai un vienkaarssi kaa viedoklla izteikssanu nevis "iideessanu jo viss ir slikti" varbuut tas daudz no taa neatsskkiras tomeer es uzskatu ka "viss nav slikti tikai vareetu to arii nemaitaat" uzskatu ka ir zinaamas nianses manaa teiktajaa....

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 00:26