![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Un cilveekiem, kam foruma skins izraisa ziemassveetku noskanju, es varu teikt vienu : get out more often. Uhu, tad nu es izieshu uz ielas, pastaaveeshu sauliitee, papriecaashos par palmu daarzaa un man uzreiz Ziemassveetku noskanjojums kaa likts! C'est chien, ca! -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Skins jauks... Ja vien ārā būtu tāds pats... =_=
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
jaunais skins man pašai ļoooti patīk, rada noskaņu! Un piekam ir sācis snigt!
![]() Liels paldies, tiešām lielisks skins! ![]() -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
isteniba sis skin atnaca tiesi laika.. ienaku seit- skatos sniegs!! Taja pasa diena izeju sava rajona ara (!)- guess what- vel vairak sniegs!! noklustu centra- vairs sniega gandriz nemaz.. (
![]() bet viena lieta, kas (vismaz mani) patiesam iepriecina- iz uzvilkts ziemas skins ar sniegu/sniegparslinam/atspidumu ledu/zvaigznitem(?)/etc nevis ziemassvetku (a.k.a. ar visadiem lame-o zvaniniem/engelisiem/davaninam/whtver) ![]() -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Diemžēl sniega vairāk šogad nebūs
![]() Citādi sāku jau palēnām aizmirst ko nozīmē balti Ziemassvētki... -------------------- Press any key to continue
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
... nevis ziemassvetku (a.k.a. ar visadiem lame-o zvaniniem/engelisiem/davaninam/whtver) ![]() "jingle bells, jingle bells, helps jews enlarging sales". akuuti necieshu ziemassveetku laiku veikalos. taadu variantu es veel nebuju dzirdeejusi ![]() "Jingle bells, Batman smells" ![]() lab, offtopic ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ūuu, beidzot arī forumā sniegs nokusis.
Lāb' vien ir, sen jau bij laiks. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tagad vajag skinu ar sniegpulkstenīšiem un maziem(tādiem tvanīgiem) suņu sūdiņiem stūros.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
... un maziem(tādiem tvanīgiem) suņu sūdiņiem stūros. Šis ir anime, nevis koprofāgu forums, tā ka, man domāt, fekālijas šoreiz izpaliks. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
žēl. bet anime kaķus, kuriem pavasara trakums klāt?
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
žēl. bet anime kaķus, kuriem pavasara trakums klāt? Šis forums pats sev netaisa skinu, bet pērk. Ja gribi kaķus, tad vainu uztaisi vai nopērc un piedāvā forumam ![]() Skinu jeb ādiņu(tiem kas nezin "skin" nozīmi, jo visu dienu sēž draudzigajos draugos elvee ![]() |
kahi |
![]()
|
jā, es jau nu zinu, kur pirkt (katru dienu iepērku pa desmit gab.). vienkārši vajadzētu kaut ko pavasara atmodai. pēc garās ziemas gribētos kaut ko gaišāku, jo ārā laiks apmācies(man patīk, kad līst, bet apmācies...brrr).
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE jā, es jau nu zinu, kur pirkt un kur var? ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 10 2007, 15:28 -------------------- what does it mean?
![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
QUOTE jā, es jau nu zinu, kur pirkt un kur var? ![]() ![]() Priekš IPB skini ir šeit un ziemas tēmas tagad ir par brīvu Tikai tur nav tēmu, kas tevi intresētu ![]() This post has been edited by Dero: Mar 10 2007, 15:40 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:02 |