![]() |
![]() ![]() |
![]() |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 21 Joined: 23-December 06 ![]() |
njek, laiikam vaidzeeja, jaunu postu taisiit, ai njek... Eniivei... vai ta man tik traki ar rokaam iet?! Ou maaan, nelikaas, ka man tik traki, viss eju beedaaties un seenes audzeet.... ~skatiities uz update iepriekšējam postam~ nee tev ar rokaam iet labi, vienkarshi sakuma man neielaadeejaas mans fotoshopaa parveidots zimejums... jaa.. ar tam rokam man shvaki... ak jel, es to savu 8.0 fotoshopa versiju nemaaku lietot... eu, kads mana vieta nevar izkrasot ![]() This post has been edited by The Light of Hope: Dec 25 2006, 00:04 -------------------- ![]() You are not alone... |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
S-Sailor Moon? Spriežot pēc taviem zīmējumiem, iesaku vairs nefanot. Kļūdu tik daudz, ka man pat slinkums rakstīt... Nu, labi, acis pārāk lielas ir visos, izņemot pēdējo, forma arī tāda tizla, un sejas... par tām labāk nerunāt. Varbūt to to neesi pamanījusi, ja jau fano par Sailor Moon, bet animē sejas forma vairāk atgādina piecstūri, nevis trīstūri, un deguns nav tikai ķeksītis... Bieži tas vairāk atgādina tādu kā svītru nedaudz starp acīm, un tas seko tas trīstūrītis, iezīmēts biezāks un pavērsts uz kreiso pusi... Visstilīgāk ir degunu nemaz nezīmēt, bet ieēnot kā dabīgu, un melnas iezīmēt nāsis... vāks, es nezinu, ko tu pēc šādiem padomiem uzzīmēsi. Es jau neceru uz bishounenu...(Slēptā nozīme: Uzzīmē kādu puisi, tavas meitenes neder pat ecchi faniem.) varbuut tev daleeji ir taisniiba, ragana, un es nemaz neveelos striideeties, bet es neuzskatu, ka tu saki taisniibu... visiem galvas manos zimejumos liekas apalas, bet tev 5sturainas... un otrkart... par tiem deguniem... taa kaa tu veelies ziimeejas parasti zeeniem... bet meiteneem ziimee biezhaak taadu mazu punktinu un eenojumu, taapeec tas izskataas peec keksiisha... anyway, degunus zimee kaa kursh grib, jo tie medz but dazhadi ari pec stila... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaa isti nezinu vai ar enojumu labak... ![]() This post has been edited by The Light of Hope: Dec 25 2006, 16:59 -------------------- ![]() You are not alone... |
Sword |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
bilde ko Tigra2 ir ievietojus man loti patik
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
Nu man liidz Tigras un Kikyou photoshopa kraasojumiem veel LOTI TAALU... Shii ir mana pirmaa reize, kad seedeeju 6 (vai pat vairak) stundas photoshopaa... pirmo reizi muuzhaa tur krasoju.. nu luuk, kas man te sanaaca par sviesstu
![]() Es gaidu kritiku un komentaarus... ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. ar tiem matiem un vinju eenoshau bij shtrunts.. vinai nav robaina seja, nee.. taas ir domatas matu shkipsnas sejas priekshaa ![]() This post has been edited by The Light of Hope: Dec 25 2006, 23:30 -------------------- ![]() You are not alone... |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Zini, ja noņem piecu diopriju brilles un piemiedz acis, viņš pat izskatās glīts... Bet tev kaut kas steidzīgi jādara ar rokām - pat es rokas zīmēju labāk! Un nevajag iezīmēt matu ēnojumu. p.s. Es te kādu gadu nerādīšos... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
Ilgi neesmu neko postojusi, te ir vel viens meginajums apstradat darbu fotoshopaa... pat sapratu, ka jataisa maigakas enas yay!!!
![]() ![]() This post has been edited by The Light of Hope: Dec 29 2006, 19:03 -------------------- ![]() You are not alone... |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ak dievs vinjai ir milzumiiga puutiite uz pieres!
![]() rumpiits taads kluchains un mati arii... kapeec ziimee princesiites ja tev taas nepadodas (protams vari treneeties un iemaaciities) kaa buutu ja tu uzziimeetu ko savaadaaku piem. ko briesmiigu? kkaadu ljauno teelu bez jaukaam lielaam zilaam acheleem un nejau 12 gadus vecu ljauno... *cought* predators *cought* ceru ka mani saprati -------------------- |
The Light of Hope |
![]() ![]()
|
ak dievs vinjai ir milzumiiga puutiite uz pieres! ![]() rumpiits taads kluchains un mati arii... kapeec ziimee princesiites ja tev taas nepadodas (protams vari treneeties un iemaaciities) kaa buutu ja tu uzziimeetu ko savaadaaku piem. ko briesmiigu? kkaadu ljauno teelu bez jaukaam lielaam zilaam acheleem un nejau 12 gadus vecu ljauno... *cought* predators *cought* ceru ka mani saprati ta nebija domata putite, bet gan rubins, bet nu ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() You are not alone... |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
viņa ir kiborgs ar putekļusūcējiem roku vietā?
![]() -------------------- |
The Light of Hope |
![]()
|
viņa ir kiborgs ar putekļusūcējiem roku vietā? ![]() jaa... tieshi taa ![]() -------------------- ![]() You are not alone... |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Tīri labi zīmējumi
![]() This post has been edited by Huney Bunny: May 13 2007, 11:58 -------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Pilnīgs 2D... ne ēnojums, ne reālisms... Pluss viss ir ļoti kantains (90 grādi) ... pluss visas līnījas ir zīmētas gluži kā ar vistas kāju...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:23 |