![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
viss ko gribeeju teikt ir jau pateiks...
![]() ![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nakti neguleeju un sho to uzmeistaroju. Mans pirmais lineworks jebkad, kaa arii esmu iesaacis kraasojumu - pagaidaam nevaru dabuut veelamo izskatu, bet dazhus interesantus defektus esmu uztaisiijis
![]() ![]() Un te var apskatiit kaadi labumi atklaajas atsleedzot dazhus layerus ![]() ![]() ![]() This post has been edited by exile: Jan 14 2007, 17:24 -------------------- No name superhero
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
xexe....nezinu kapee, bet man vini visi izskataas slimi....nju zerO emotion....
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Nu shajaa darbinjaa buus gan vairaak emociju
![]() ![]() -------------------- No name superhero
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Nu jaa patīk!Taču tai meitenei kkas nav ar sejas formu!
P.S. Kā tu no laikapstākļiem izspiedi monstru un slepkavību! XD Bet ir ok.Man patīk -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
mostrs labi izstraadaats, patiik. rokas tew riktiigi labi sanaak. gribeetu redzeet izkraasotu...
![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
[quote]Cilveeks : "mostrs labi izstraadaats, patiik. rokas tew riktiigi labi sanaak."
roku proporcijas aptuveni noskatos no savaam rokaam, bet vienalga vairaakas reizes jaaparziimee pirms sanaak pienemami. Lineari izskatiijaas labaak... ![]() -------------------- No name superhero
|
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Tev labi sanāk krāsot ar parasto zīmulīti. Man patīk, kā tev pēdējā darbā sanāca lupas un mati. Un arī tā šautene. Bet man liekas, ka acis varētu būt tādas lielākas vai kā. Viņas tādas pavisam maziņas sanākušas. Labprāt paskatīšos uz vēl kādu zīmējumu.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
un viņai kājās mani ziemas zābaki!! bet ierocis sanācis ļoti metālisks. tas laikam arī labākais tajā darbā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
exile |
![]()
|
To ┼Ami┼ : nu vismaz ar ziimuli ziimeet maakslas skoaas var iemaaciit...
To kahi : apshaubu ka savus ziemas zaabakus dabuusi atpakalj ![]() beidzot atradu laiku veel kautko uzskriceleet - shis taads nekaartiigs, bet par anatomijas kluudaam labaak nerunat. ![]() -------------------- No name superhero
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
sievietes seja izskataas loti forshi. un arii taa roka. ar gariem nagiem - ir stiliiga...
![]() ![]() -------------------- (sun)
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
"Ahh! Don't take my soul!"
![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man patiik ziimeeshanas stils, nedaudz tumsh... Idejas katraa zinjaa labas..
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa un mani veel sauca kaads par slimu!
![]() un tomeer tu mani nepaarspeej! ![]() ziimeejums taads interesants... vajag tik pabeigt un buus ok! -------------------- |
exile |
![]()
|
Nakts ir un paliek visiedvesmojoshaakais diennakts laiks!
![]() -------------------- No name superhero
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:42 |