![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Vietaas nedaliishu.
One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei Welcome to N.H.K AirGear Zegapain Bartender dereetu uztaisiit topiku 2006 gada sliktaakaa/s anime/s xD This post has been edited by Nuin: Jan 6 2007, 22:09 -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
... dereetu uztaisiit topiku 2006 gada sliktaakaa/s anime/s xD no taam ko gadiijaas kaut vienu epu noskatiities - viennoziimiigi Zaizen Jotaro wins worst anime award hands down |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Laikam jau tomēr Today in Class 5-2, jauka komēdija bija, žēl ka tik īsa. Taday in Class 5-2 Vot Anidb ir dīvaini tas, ka no sākuma rādīja, ka būs 6 OVAs, pēc tam izmainījās uz 2. Kad tos nosuboja, tad itkā beidzās. Bet tagad parādījās, ka būs 4 OVAs un it kā jau viena grupa nosuboja 3. ovu nez kādā valodā. Šitam jāseko līdzi vēl kādu laiciņu, varbūt vēl kaut kas izmainīsies. Kaut kāds bardaks. This post has been edited by Hikaru: Jan 26 2007, 21:03 |
Skyfall |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 8-February 07 From: Lost in my Dreams... ![]() |
Sveiki tauta - pirmais posts šajā forumā
![]() Kopumā būtu diezgan grūti nosaukt tikkai 3 (kā jau bij minēts), jo dažādus žanrus nav "godīgi" salīdzināt, nu bet ja aktuāli vajag 3 ... 1. Kanon - neatminos kad būtu bijusi iepriekšējā reize, kad es tik ļoti gaidītu iznākam nākamo epizodi... animācija arī ir vienkārši fantastiska (Kā jau KyoAni studijas ražojums). Veco Kanon versiju neesmu skatījies, un izlasot aprakstu domāju "atkal viena Harem anime" (tas nenozīmē neko sliktu - vienkārši ka neko daudz negaidīju) ... uh, ku es kļūdījos. 2. Higurashi no Naku Koro ni - ideāls Horror/Mystery gabals... nezin kāda iemesla dēļ es viņam nebiju sekojis, un sāku skatīties tikkai pirms kādiem 4 mēnešiem. No gaišās puses - visas epizodes jau bij iznākušas, savādāk es būtu atdevis galus no gaidīšanas. Animācija vietām varēja būt labāka, but tas tā... sēžu uz adatām gaidot 2. sezonu. 3. Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora - viens no maniem mīļākajiem romance/drama stāstiem. Nav tas populārākais(Un man nav ne jausmas kapēc). Reālistisks stāsts ar ļoti atbilstošu nobeigumu. Es gluži neesmu Bittersweet beigu fans, bet šoreiz man nebija pretenziju. ...Citi kurus vērts pieminēt: The Melancholy of Haruhi Suzumiya Death Note Utawarerumono (šis bij ļoti labs, bet kaut kas biki pietrūka lai būtu lielisks) Shinigami no Ballad Gift ~Eternal Rainbow~ Ghost Hunt -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kopsavilkums balsojumam.
2.vieta (9 balsis) Nana 3.vieta (8 balsis) Ergo Proxy Black Lagoon 4.vieta (7 balsis) Death Note 5.vieta (6 balsis) Ouran High School Host Club 6.vieta (4 balsis) Bokura ga Ita Suzumiya Haruhi no Yuuutsu 7.vieta (3 balsis) Bartender Higurashi no Naku Koro ni Air Gear 8.vieta (2.balsis) Jigoku Shoujo Futakomori Kanon(2006) Today in Class 5-2 xxxHolic Honey & Clover II Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society Pēdējā vieta (1 balss) Kashimashi: Girl meets Girl Rozen Maiden - Ouverture Eureka Seven School Rumble Ni Gakki Ayakashi - Japanese Classic Horror One Piece: Karakurijou no Mecha Kyohei Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Zegapain Paldies visiem kas nobalsoja. Ja kādam interesē, tad šeit redzami 2005 gada rezultāti. -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ej, Jurc, tas labais. Paldies par apkopojumu, tagad vismaz ir kaut kāds animju saraksts, kas būtu jānoskatās.
Suzumija ir vienīgā kas skatīta un ir topa listē. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Skyfall |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 8-February 07 From: Lost in my Dreams... ![]() |
Njā, 2005 gada rezultāti diezgan interesanti
![]() Girls Bravo pat minēts, kamēr tādas lietas kā Iriya no Sora, UFO no Natsu (Velns, šitā ir viena anime kuru visi laiž zem radara... un pēctam paši brīnas kāpēc palaiduši garām kad piedabūnu noskatīties) un Canvas 2 paliek neminētas. Eh...ko padarīsi - tāda dzīve ![]() This post has been edited by Skyfall: Feb 13 2007, 00:03 -------------------- ![]() |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
Jigoku Shoujo Futakomori pirmā sērija bija 07.10.2006. Tā rakstīts AniDB.
This post has been edited by Joe: Feb 12 2007, 23:42 -------------------- Hi
|
Skyfall |
![]()
|
Ups, kaut ko galīgi saputroju...moš acis vairs kārtīgi nerāda
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |