![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
![]() pa ilgiem laikiem kko arii ielikshu ,nevis tikai sekoshu liidz notiekoshajam... ![]() taa ir kaleeja meita, kurai pusdienaas buus Vistas piiraags..hehe, datorikji sapratiis ![]() tas ir viena mana internetdrauga portrets, ar manu stila interpretaaciju. ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Aug 31 2007, 01:45 -------------------- |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
![]() ![]() sazīmēju pa brīvajiem brīžiem... ![]() trennējos zīmēt puišus. te ir lineart, kuru varat mēģināt izkrāsot, ja ir vēlēšanās... ![]() skices... ![]() ![]() atvainojos par dubultpostu, cerams, nevienam gabals no tā nenokritīs... ![]() -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
uhh, uhh, skaisti, skaisti... patiik pats peedeejais.. ljoti ^^
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
zīmējumos tev pie rokām nedaudz vairāk jāpiestrādā, bet visādi citādi - ļoti baudāmi darbi.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pinkpanther |
![]()
|
paldies! ^^
reku veelviens, tapa uz sieviesu dienu. ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man tik ļoti patīk ši Leonardo-da-Vinčīgā tehnika, tikai rokas atkal bik greizas un biedējošas. Bet ir labs!!!
-------------------- |
Alive |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 10-December 07 ![]() |
tawi darbi ir vienkaarshi satriecoshiii.. mm..... (lick) vispaar prieks par cilvekeiem kam tik labi sanaak...
![]() -------------------- 98% of teenagers do or has tried smoking pot. If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this into your sig.
|
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
wow ..... tavs internetdrauga portrets izskatās nereāli superīgs! Sarkanā krāsa pie tam vēl piedod labu effektu .... hehe!
![]() ee .. ko es vispār te runāju??? Ne jau tikai tas pic, bet visi tavi zīmējumi ir cool! Kau es varētu ietrenēt tā savu roku ... ^^ Cerams ka tavi nākošie darbi taps aizvien labāki un labāki! ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Narciss Gray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 16 Joined: 11-December 07 ![]() |
Man patīk tavi darbiņi, un sejas smukas ka lellēm
![]() Tai fejai skaisti spārni un patīk mati, tāda viegluma sajūta. Varēja vairāk piestrādāt pie darba apakšdaļas, bet kopumā jau labs! ![]() -------------------- Es jautāju, kur dzīvo eņģeļi...
|
Pinkpanther |
![]()
|
Darbiņš Animefestam, mani redzējāt? (ādas mētelis līdz zemei, blondi mati pāri viduklim, visa melnā, zilas acis, armijnieki, biju ar draudzeni.)
![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nē, neredzēju tevi.
darbi skaisti, ko tur piebilst. ja nu vienīgi to, ka sieviešu dienas apsveikuma radījums pēc sejas atgādina džessiku albu -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Šis pēdējais būtu sugooi, ja ne tas viduklis, bet līdz šim viņš man tīk visvairāk
-------------------- |
Pinkpanther |
![]()
|
nē, neredzēju tevi. darbi skaisti, ko tur piebilst. ja nu vienīgi to, ka sieviešu dienas apsveikuma radījums pēc sejas atgādina džessiku albu paldies, nju tas laikam labi, ja darbs atgādina vienu no pasaules skaistākajām aktrisēm.? ![]() Šis pēdējais būtu sugooi, ja ne tas viduklis, bet līdz šim viņš man tīk visvairāk ^____^ -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu zvērs!kājas, rokas, treniņš un viss būs ok, jo es zinu, ka tu tāpat drīz būsi progresējusi. redzams, kāda degsme ielikta darbos, prieks skatīties, pluss arī, ka izmanto dažādas tehnikas un papīru veidus.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28 July 2025 - 03:23 |