![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
kaadu laiku neesmu neko jaunu likusi... otrajai meitenei ar to foonu laikam kkas nav kaartiibaa, bet nevaru tikt skaidriibaa kas tieshi....
![]() Attached thumbnail(s) ![]() ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pēdējie divi ir labi. Vispār nesaprotu, kāpēc agrāk te nebiju ieskrējusi. x)
|
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
shito atradu savaa kladiitee...
![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: May 7 2007, 22:55 -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
uzdrošinājos saglabāt kompī to darbiņu ar meiteni kurai 2 pīrsingi uzacī. Pēc manām domām neiedomājami smuka. ^^ Lūpas fantastiskas.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Jaa, taa ar tiem piirsingiem shkjiet ir vislabaakaa. Man ljoti patiik kaa tu izveelies eenas (anatomiju paarzini, labu lenjkji izveelies), es taa eenot veel neprotu. Njaa, un skaists character design
Vienu sliktumu tomeer piebildiishu - nepateikshu vai tu taa speciaali, bet tas kaa tu lieto ziimuli nav labi. Kraasot vajag nevis ar liinijaam aizvilkt, kraasot! Kaa arii ziimuli vajadzeetu uzasinaat arii ziimeejot vietas, kuras neprasa precizitaati, lai ziimeejumam rodas detalizaacija augstaaka. Nu, bet viss paareejais toch kicks ass -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tie ieprieksheejie 2darbi ir apbriinas veerti!
restepa! ![]() -------------------- |
Pinkpanther |
![]()
|
paaldies,
![]() ![]() veeljoprojaam nesaprotu kas par kljuudu ir foonaa tajai naakotnes meitenei. Tur domaata migla uz ielaam, bet manupraat izskataas bik greizi. ![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, nezinu iipashi siiki par shaadu aizkraasoshanas veidu, jo ar maakslas skolu nekad nav bijusi dariishana, bet ir cilveeki maaciijushi, ka shaadi ar liinijaam velkot vajag vilkt vairaakaas kaartaas un vairaakos lenjkjos (iznjemot perpendikulaari), bet vienkaarshi eenojot ar paraleelaam liinijaam jaanodroshina, lai visas patieshaam buutu paraleelas, vai ne taa? Labi, neieshu jau maaciit tikai taapeec, ka pats esu kjerts uz vienmeeriigu tonju paareju eenojumiem, katram savs
Par to miglu toch nevar saprast, ka taa ir migla, kautkas daudz biezaaks, taapeec pietiktu tachu, ja viegli pagarinaatu (liinijas biezumam samazinoties) eeku kontuuras miglas virzienaa, vai ne taa? -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Pinkpanther |
![]()
|
apmeeram taa jau arii ir, bet tas vairaak ir gadiijumaa, ja eeno ar pildspalvu, jo ar ziimuli tonja tumshumu var mainiit atkariibaa no uzspiediena stipruma un ziimulja cietiibas pakaapes... bet shis veids noteikti nav pats labaakais ziimeejot manga stilaa.
jaa, taa gan ,un paldies par padomu. ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kladītēs vienmēr atrodami vislabākie darbi. parakājieties savās 5.-9.klases burtnīcās, kladēs, kas nu kuram palikušas. tad ir īstais iedvesmas laiks.
njā. viss jau būtu labi, bet tomēr rūtis. var taču vākus apzīmēt, citādi tāds nesmuks režģis spiežas cauri. bet seja ir smuka. kārtējā nogrieztā galva (lielākā mērogā skatoties), un spārniņi burtiski ieķeras acīs -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
viens no gripas rezultaatiem...
![]() jau visai sen biju uzziimeejusi melnbalto, nekaadi nevareeju sanjemties izkraasot un tad biju aizmirsusi sho trako ideju pavisam. shodien uzradaas veeleeshanaas izkraasot kaadu vampiirisku buutni, un ,rakaajoties pa manaam skaneetajaam bildeem, tieshi taadu atradu. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Not bad. Man pat patīk. Bet labāk melnbaltais
![]() -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
vai kaads nevareetu paskaidrot kaa pievienot ziimeejumu, lai postaa bilde uzreiz paraadiitos pilnaa izmeeraa, bez kaadiem "attachments", jo man vairs nav briivas vietas...
tikko kaa pabeidzu sho ziimeejumu, centos panaakt dinamisku kustiibu. ![]() ![]() -------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Jā kustiiba padevusies!
![]() Patiik kaa uzziimēti mati tā labi savijušies! ![]() Bet priekš samuraja[manuprāt] kājā jābūt nedaudz tuvāk viena otrai! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
QUOTE Bet priekš samuraja[manuprāt] kājā jābūt nedaudz tuvāk viena otrai! shatako ir sadomaajusies par tiem samurajiem ![]() ![]() ![]() bagi labi uzziimeeta meicha, bet kaut kaa noskumusi ![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 4 2007, 19:10 -------------------- what does it mean?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:54 |