![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
manu prāt ļoti labi darbi. kaut kā kritiku izteikt nemaz negribās (nepārprast) man pašai personīgi ļōti patīk pats 1. puisis. pašai nav ne jausmas kā zīmē puišus par muskuļiem nemaz nerunājot, bet man patīk.
tā turpināt...~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
paldies jums!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Protams ka nedusmosies laigan citi te baigi spazmo, es domaaju ka buus normaali
![]() Ljoti jauks darbs taa tik turpini This post has been edited by Mishelin: Mar 5 2007, 02:11 -------------------- ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
paldies jums! ![]() ![]() ![]() fantastiska galerija peedeejais ir favoriits! tieshaam satriecoshi... *__* vai neiebilsti, ja pameegjinaashu kaadu izkraasot? ![]() -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
protams, vari pameegjinaat izkraasot, ja nav slinkums.
![]() ![]() -------------------- |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
im back ar jauniem darbinjiem!
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Apr 2 2007, 19:45 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Pirmo par labu darbu padara tā detalizējums. Otrajam man patīk kā tu izēnoji spārnus.
Par to photoshopa zilo. Man kaut kā vairāk patīk ar zīmuļiem, manuprāt, labāks. Man nepatīk tās zvaigznes beigās, es zinu, ir tāds Star brush, bet manuprāt, tas ir garām. Pamēģini visu krāsot fotošopā, nevis tikai mainīt hue - saturation, avosj, sanāks. ^v^ -------------------- (sun)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man patiik otraa pirmais variants.... vareetu pat pameeginaat dabuut laukaa lineartu....
![]() ![]() atļāvos: ![]() This post has been edited by Cilveeks: Apr 3 2007, 00:03 -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
shie ir uuberie!
patiik ar zzimuljiem kraasotiedaudz veiraak nekaa tas uz Photoshopa... -------------------- |
Pinkpanther |
![]()
|
oho, juutos pagodinaata, ka kaads teerejis savu laiku, pachakareedamies ap maniem darbinjiem...
![]() paldies. mjaa, tagad, kad var redzeet abus darbus blakus saliidzinoshi- tas photoshop ir visai garaam. ![]() -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Tie ar zīmuļiem krāsotie pūķi ir mani favorīti tāpat kā tā meitenīte, kas ieguvusi Zeloco favorīta vietu ^^
Vienkārši nepārspējami, Rõzā pantēra, tu mani sāc ieinteresēt, tas ir satriecoši, ka tā var zīmēt. Būs jāpatur prātā arī šī galerija. Pūķiem ir burvīgas acis ^___^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
krāsojuma ziņā visvairāk patika otrais. Tikai man škiet , ka tev vajadzētu vairāk paēnot...
|
Pinkpanther |
![]()
|
peedeejo divu dienu(eem preciizaak buutu nakts un dienas) darbs. veeleejos uzziimeet ljoti smuku meiteni, plosiijos ap peli, klikshkjinaajos, ilgi mociiju replace color, filtrus, kraasas, bet taapat sanaaca tikai smuka...
![]() here we go ![]() ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu tad sāksim.
I Vislabāk, manuprāt, izkrāsots ir krekls. II ada arī ir labi saēnota. III Acis man patīk, izskatās dzīvīgas, bet man liekas, ka ta sarkanā līnija tur varētu arī nebūt, jo tā neder. MANUPRĀT. IV Tā viss ir saēnots labi, izņemot matus. Tie izskatās tā, itkā būtu veidoti no plastilīna. Nav dzīvīgi novietoti un ēnoti. Tu labi ēnoji, pievienoji tiem kaut ko līdzīgu 3d effektam, bet tas īsti neizskatās pēc matiem XD (Laikam tāpēc, ka gali pa resnu, vaidzētu tieši uz beigām tievākus ) Pārējais man patīk. Un par matiem - varat braukt man augumā, varat laist virsū, viedokli nemainīšu. Man tie vnk ne ļoti tīk... ))) Pirmais iespaids: OOOho! Tai meitenei līdz Final Fantasy zīm. stilam nav tālu. -------------------- (sun)
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Meitene nedaudz par tievu un krūtis pa saspiestu (bet kas zin, dažām jau tādas ir :] )
Citādi, CmUkI zīmējumiņi . Pūķi man vislabāk patīk. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:05 |