![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Yup, yup, man ar sarkanaa liinija ne iipashi patiik.. Arii piebalsoju Ayumi teiktajam, viduklis vienaa punktaa aiziet par shauru.
Bet kraasojums un pati meitene man patiik. Kaa arii otrais puukjis. Adore him! <3 Visvairaak mani sajuusmina ziimeejums, kas ir ziimeets reaalismaa. Skaisti, nav ko piebilst. Viss tik detalizeets.. Man veel liidz shaadam liimenim ir veel jaaaizchaapo, ko es pashlaik censhos dariit. Ja vari, ieliek veel kaadu darbu, kas ir ziimeets reaalismaa.:3 |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
taa liinija ir domaata uguntinja aciis, un es esmu slaidaaka par to meiteni. :3 jaa, tas viduklis vienaa punktaa tieshaam par shauru- es centos vinju idealizeet.
![]() ![]() nu ko, peec pieprasiijuma- ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Yeah...
1. Vairumam darbiem "big almost alien ayes", bet tas tomēr anime. 2. Jā viņa tieva, it īpaši priekš manas gaumes, bet tas arī ietilps anime. 3. Pēdējā darbā nevajadzēja to matu iekšpusi tā Black in Black... tas ļoti traucē pilnībā izbaudīt attēlu... Interesting style..., gluži ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
Yeah... 1. Vairumam darbiem "big almost alien ayes", bet tas tomēr anime. 2. Jā viņa tieva, it īpaši priekš manas gaumes, bet tas arī ietilps anime. 3. Pēdējā darbā nevajadzēja to matu iekšpusi tā Black in Black... tas ļoti traucē pilnībā izbaudīt attēlu... Interesting style..., gluži ![]() ![]() te buus bez taas tumshaas matu iekshpuses- ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
*_* mans tevi apbrīno... šitik reālistiski uzzīmēt cilvēku. fuf..
turpini mācīties arī pārējo ķermeni tik pat labi tad visticamāk(notiekti) kļūsi par profesionālu artisti... -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
nee tach, shii ir reaalistiski uzziimeeta lelle. reaali cilveeki parasti nav sastopami ar citplaneetiesha cieniigaam aciim un milziigu galvu...
![]() ![]() taa, esmu izlabojusi ieprieksheejo meiteni njemot veeraa juusu veelmes un uzskatus... ir kaadi izteikumi vai ieteikumi par plastaliinainajiem matiem, kuri tagad atgaadina lateksu? ![]() ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
*_* mans tevi apbrīno... šitik reālistiski uzzīmēt cilvēku. fuf.. turpini mācīties arī pārējo ķermeni tik pat labi tad visticamāk(notiekti) kļūsi par profesionālu artisti... vai es izlasiiju pareizi? ![]() tik reaalistiski??? nu vnk lol tas nav reaalistiski, bet gan vnk labi uzziiimeets atliek ieeenot uzvilkt matu skjipsnas un pielikt pariiti smuku actinju(XXL size!) -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Te buus bez taas tumshaas matu iekshpuses- ![]() Pieprasu lai turpmāk vairāk tiktu publicēti šādi zīmējumi!! Totally love it! More more more! Uzzīmēs šādā stilā ko gothic plīz?*puppy eyes* ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pinkpanther |
![]()
|
aaww, kad buus iedvesma un laiks meyby uzziimeshu. man pashai patiik arii gothic...
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
http://www.cgimage.lv/forum/showthread.php?t=750 varbuut paliidzees...
-------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
![]() -------------------- No name superhero
|
Pinkpanther |
![]()
|
tas nav gluzhi mans stils- shie te divi ir iz dziives uzziimeetas lelles. no galvas es zimeeju savaadaak- vairaak fantasy un cita tipa ziimeejumus(piemeeram tie puukji ir ziimeeti pilniigi no galvas un taa naakotnes meitene arii manaa stilaa). maacos ziimeet akadeemiski, nu skolai... man padodas klusaas dabas, piem shim pusgadam taadi uzstaadiijumi kaa- kaaposti, saulespukjes, putni, stikla lode paarklaata ar tiiklu.
jaa, varu pagriezienaa uzziimeet un profils arii nesagaadaa nekaadas gruutiibas. man parasti ir neveeleeshanaas ziimeet visu kjermeni, jo tas aiznjem daudz laika un tad torsu praktiski nevar izziimeet tik smalki kaa gribaas. -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
LELLE! <3
Gosh, priecājos, ka palūdzu tev iepostot zīmējumu reālistiskajā stilā.. Ļoti skaisti - ēnojums brīnišķīgs un tās lelles acis.. I envy you. Kā liels leļļu fans, izsaku savu lielāko atzinību. Turpini cītīgi zīmēt un likt savus skaistos zīmējumus šajā topicā! :3 This post has been edited by Tomoko: Apr 10 2007, 20:57 |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
A kur tu taadu lelli izraavi? es arii gribu
![]() -------------------- No name superhero
|
Pinkpanther |
![]()
|
A kur tu taadu lelli izraavi? es arii gribu ![]() internetaa var nopirkt kaadas gribi, tiesa gan, vinjas nebuut nav leetas... ziimeejot no lelles daudz labaak var ieveerot pareizas proporcijas un ,kad ir pierasts pie attieciigas kjermenja uzbuuves ,var arii no galvas ziimeet daudz pareizaak. This post has been edited by Pinkpanther: Apr 12 2007, 16:24 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:03 |