![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
paldies jums! ![]() ![]() fantastiska galerija peedeejais ir favoriits! tieshaam satriecoshi... *__* vai neiebilsti, ja pameegjinaashu kaadu izkraasot? ![]() pameegjinaaju *nosleepjas* lai neteiktu vairaak - .jpg formaats pilniibaa izniicinaaja manu 2 stundu darbu >_< bilde izskataas plakana o_______o bet nu tur es neko iipashu nevaru izdariit (varu iedot .psd formaatu, ja ir interese ;D) gribeeju veel pajautaat vai driikstu gan lineart gan kraasoto bildi ievietot shajaa topikaa? ![]() -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ieraugot šo lineartu+krāsojumu man žoklītis pazuda zem brāļa galda. Damn, lūk to es saucu par labu krāsojumu! Man kā leļļu mānam šis zīmējums tik ļoti ir iepaticies, ka apsveru domu to izprintēt un pielikt pie sienas.
Skaisti, ko lai vēl saka! |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ko lai vēl saka! nice boobs! ![]() vinja atgaadina lelli no kkaadas slimas shausmenes! vnk perfekti... ![]() This post has been edited by Cowkiller: Apr 21 2007, 09:14 -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man patīk ka tu izkrasoji zeloco tiešām labs darbs un patīk ādas krāsa tikai man liekās nedaudz par daudz dzelta krāsas bet, varbūt tas bij domāts tā...?
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Man patīk ka tu izkrasoji zeloco tiešām labs darbs un patīk ādas krāsa tikai man liekās nedaudz par daudz dzelta krāsas bet, varbūt tas bij domāts tā...? njaa.. tie mazie zelta bumbuliishi mani arii saaka tracinaat uz beigaam, bet nu sudrabs, likaas, ka nederees, taadeelj atstaaju to pashu.. :/ I'm so uncreative... Anyhow... ceru, ka Pinkpanter patiks *grauzh nagus* -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
waauch, smaidu kaa saulstarinjsh! ^____^ milziigs arigatoo!!! aarpraac vinja ir tik skaista... nevareeju attureeties 8(vai vairaak) reizes neatrulleejot atpakalj uz bildi...
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Apr 28 2007, 14:15 -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Smuki smuki man patiik
![]() Vieniigais visas taas kraasas taadas neizteiksmiigas, itkaa bildei paari buutu paarlikta netiira p[eleeka pleeve... Nu vismaz man taa skiet ![]() -------------------- ![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
es gan atšķirībā no Mishelin teikšu ka man ļoti patīk gan orģināls, gan arī izkrāsotais variants. krāsas interesantas, un galvenais, ka nav nekā par daudz (tieši par krāsām runājot.) ļoti patīk mati un kleita (vienkārši dievīga.) nu nav vairs ko teikt. manuprāt ideāli. varbūt Pinkpanther vajadzētu zīmēt lineartus, un zeloco tos visus izkrāsot tik par stilīgi, un smuki kā šo. labs pāris iznāktu (nepārprst) XD
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
es gan atšķirībā no Mishelin teikšu ka man ļoti patīk gan orģināls, gan arī izkrāsotais variants. Es jau neteicu ka darbs ir nesmuks.. ![]() ![]() Un velll man nepatiik ka uz matiem kas ir otrajaa plaanaa tu esi uzlicis blur, Nezinu ko tu esi meegjinaajis panaakt vainu depth of field vai kaut ko citu bet katraa zinjaa izskataas drankjiigi un galiigi nevietaa... Tas ka es sitaa piesienos nenoziimee ka man sitas darbs nepatiik es vienkaarshi noraadu uz kljuudaam kas padariitu darbu velll satriecoshaaku ![]() Aaa un kas vell kreisaa kruuts izskataas ka buutu nokaraajusies kaa vecai vecenei ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Mishelin: Apr 28 2007, 21:45 -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
blur laikam ir domaats taapat kaa manaa ziimeejumaa- izgaisinaashana. ...[nebeidz sajuusminaaties] vinja izskataas tik dziiva..
kaads man prasiija par reaalistisko portretu puspagriezienaa... ![]() ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hell yeah, great as usual! Šajā darbā manuprāt ir labāk sanākušas lūpas (nu, tās ir vairāk manā gaumē.XD). Mati gan man liekas neeedaudz kokaini/vienkopus, deguns kautkā nepatīk. Bet iespējams, man tā tikai liekas. Ēnojums labs un arī smalkas detaļas (kautvai tā pati auss) kautgan tās ir maz, iznākušas labi.
Turpinu būt tava fane un gaidīt nākošos zīmējumus. *w00t* This post has been edited by Tomoko: Apr 28 2007, 23:23 |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Man škiet priekš reālistiska portreta acis tomēr par lielu...
|
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
Man škiet priekš reālistiska portreta acis tomēr par lielu... man ir jaatkaartojas? taa ir uzziimeeta lelle- vinjai ir tieshi tik lielas acis un ne mazaakas. ![]() matus starp citu ilgi izziimeeju, lai buutu efekts ,ka perfekti sakjemmeeti. manupraat vinji ir sanaakushi okey. es sev pati vareetu piesieties, par to, ka kakls uz augshu nepapatinaas, bet iegalvoju sev, ka taa ir perspektiiva o_O shis ir vairaak uz gothic. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Pinkpanther: Apr 30 2007, 17:08 -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
Zeloco krāsojums vnk owno un runājot par nostāstu spēlmani...
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
O baigi labs, kā tad tapa šis darbs?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |