![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
cepurnieka k-gs rulz...
-------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
O baigi labs, kā tad tapa šis darbs? vinjsh tapa ar iedvesmas devu, seju ziimeeju no reaalas lelles, paareejo no galvas. ![]() paldies jums. ![]() -------------------- |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Ļoti patīk tavi darbinji ^.^, man tajā pirmajā lappusē ne īpaši patika, tad gāju uz citām lappusēm un sāka patikt
![]() -------------------- |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Vispār man visi darbi patīk
![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
Ļoti patīk tavi darbinji ^.^, man tajā pirmajā lappusē ne īpaši patika, tad gāju uz citām lappusēm un sāka patikt ![]() tas laikam saucaas progress... ![]() man vienmeer prieks, ka jums patiik, taapeec jau taa censhos... ![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Tavam zimēšanas stilam man patīk, tās lielās acis....
-------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Oh, shit, cik kruts darbs!
Varu svinīgi paziņot, ka fanoju par tevi, jo ne pārāk daudz useri zīmē lelles ^^' Man ļoti patīk, kā tu tās zīmē. =w= Varbūt tā ir tikai mana izdoma, bet kkas ar kaklu nav. Nevarēšu pateikt, kas tieši, tādēļ tā droši vien ir mana izdoma. Negribi dojo spēlē piedalīties? Kā nekā lelles būs jāzīmē.:3 (Oh, varu uzreiz pateikt, ka būšu nopwnota XD) |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
sen neesmu neko postojusi...
![]() ![]() ![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Jeei, esmu viens no taviem lellju piekriteejiem, taam lelleem shausmiigi smukas sejas! Priecaajos ka ko jaunu iepostoji! Vieniigais peedeejaa darbaa viena acs izskataas nedaudz lielaaka par otru.
![]() -------------------- No name superhero
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nē, nu es tevi tiešām un no sirds apbrīnoju. darbs - ģeniāli skaists.
man ļoti patīk kleita, un matu sakārtojums. tieši kleitas augšējā daļa. tas smalkais raksts. uh.. nu laikam man būs jakļūst par tavu fanu. man patīk ēnojums un visas ieloces, un auduma krituma vietas ir ļoti labi uzzīmētas. tik viena lieta - man liekas, ka plaukstas ir nedaudz par mazu. visā visumā darbs ir tiešām kvalitatīvs, un skaists. !~ P.S. es par to, lai šis topiks ietu uz sensejiem. This post has been edited by Asuka: Jul 5 2007, 13:46 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Vai es redzu.. lelli?..
Šī tev ļoti skaista padevusies, tā kā iepriekšējās. Varu uzslavēt par lielisko ēnojumu, kleitas ielocēm, pašu kleitas dizainu, matiem un citām lietām. Un tomēr man liekas, ka lelles galva ir nedaudz par lielu salīdzinot ar viņas ķermeni. Pat tad, ja viņai piezīmētu leilāku kaklu, pats ķermenis liktos par mazu. Neesmu gan īpaši pārliecināta par to, vai tā ir taisnība. Seju varēji uzzīmēt labāk, paskatoties uz iepriekšējiem darbiem. Kopumā darbs man patīk, tā tik turēt un esi kareivis! >w< |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
*aizrijas ieraugot peedeejo darbu*
duuuude... *____* -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
O labs darbs kleita vienkārši super...un seja tā pat...
![]() -------------------- |
Pinkpanther |
![]() ![]()
|
jeey, paldies!
![]() ![]() juus mani iedvesmojaat uzziimeet veel dazhus darbinjus. luuk... ![]() ![]() -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu kam ān pinkpanther! man būs jāpērk jauns krēsls, jo ik reizi ieskatoties šajā topikā, es no tā nokrītu. jaunie darbi vienkārši owno. pirmajā es saskatu līdzību ar orochimaru (no naruto). ir, ir labs.
otrajām kaut kas nav kārtība ar pirkstiem, un kaklu. bet kopumā ar smuki. diezgan interesants zobens. man patīk ēnojums, un aprīkojums, kā tāds. uhh.. tā tik turēt *____* -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:28 |