![]() |
![]() ![]() |
![]() |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Jāteic, ka idejas tev nav sliktas, bet jāpiestrādā pie izpildījuma. Man bik traucē tās švīkas, man šķiet, ka viņas traucē saskatīt detaļas un rada tādu kā nepabeigtības sajūtu darbā. Pasēdi pie kāda darba mazliet ilgāk, nesteidzies zīmējot un es varu saderēt ka sanāks daudz labāk.
![]() I know you can do it! ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Grey fox... sweet.
No attaluma viss is super! ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mans ielika kko sadzīvisku...
![]() Izskatās,ka man labāk padodas zīmēt zombus nekā cilvēkus. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
-------------------- |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Paaraak daudz apmatojuma XD ._.
-------------------- skills of a snail
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, tas čista. Džeks var būt skarbs un muskuļots, bet diez vai kādam cilvēkam ar normālu hormonālo līmeni būtu tik ļoti pamanāmas spalvas, kas turklāt, kā liekas, spiežas caur aprgērbu, hi hi, bet to taču var viegli izlabot ar dzēseni. Bez tam. Savu mūžu neesmu redzējusi anime džeku ar spalvām vspār, ja nu tikai uz rokām
-------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Jā, tas čista. Džeks var būt skarbs un muskuļots, bet diez vai kādam cilvēkam ar normālu hormonālo līmeni būtu tik ļoti pamanāmas spalvas, minēšu vienu plaši pazīstamu piemēru - robin williams. ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
hah shis labs! liidzinaas akmens laikmeta cilveekam
![]() -------------------- |
kakene |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 19-August 07 ![]() |
vo-vo pirms izgudroja bardas nazi
![]() -------------------- Mjauu
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Mans mēģinājums uzzīmēt kko dinamisku.Zinu,izskatās prasts un nekvalitatīvs.Jāiemācās lietas uzzīmēt tīras un burvīgas,lai uz pirmā acu uzmetiena redzētu visu awsomness.Vēl tāls ceļš ejams...
![]() P.S. Zīmēju uz parasta papīra,ar parastu zīmuli...vai ogli...jā ar ogli visticamāk(neviens neticēs ka ar zīmuli). Gaidu kritiku! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Nav slikti, bet es tikai nesaprotu kas tam nindzam ar kājām! Arts ja vari paskaidro kas notiek šajā zīmējumā, vai kāds cits jo es nesapratu
![]() |
aeonseraph |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 343 Joined: 6-October 05 ![]() |
|
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
vai tu kaadreiz arii izkraaso savus darbus???????
![]() tas alu cilveeks man patiik tikai paaraak tums vins taads izskataas ![]() aa un veel rokas labas- tas ir kas man parasti nesanaak, bet tavaa darbaa taas man liekas labai iznaakusas This post has been edited by antuanete: Apr 12 2008, 13:34 |
Arts |
![]()
|
Heh,un man likās,ka šitas iesācis pūt un smirdēt....
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā, es arī biju sākumā apjukusi, kad otro reizi redzēju jau kaut ko redzētu. Bet nekas- Aeons cenšas palīdzēt jaunajiem māksli-niekiem (doh, kā man riebjas, ja mani tā sauc). Narmaļnijs stencils. Tavs?
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 17:58 |