![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
ka tie beerni par kuriem ir runa ir VNK STULBI - beerniibaa ar galvu pa prieksu no gultas izkritushi, ar kiegeli pa galvu dabujushi Bļin, beidz manu pašapziņu slepkavot, es esmu gan no divstāvu gultas izkritusi, gan ar ķieģeli dabūjusi (un tas ir acīmredzams pēc maniem postiem, bet pofigs). :/ Par audzināšanu runājot, varbūt kļūdos, bet man liekās jo tev ir stingrāki vecāki, jo vairāk tu izlaidīsi savus bērnus, tāpēc, lai viņiem nebūtu jāiet cauri tam, ko tu esi bērnībā piedzīvojis. This post has been edited by Kikyou: Jan 9 2007, 19:21 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
par ko iet šis bezjēdzigais disputs? Ši ir kada padomes apspriede par to kāda aug jaunā paudze? katra kautk o ieburkšķ un atkarto vienu un to pašu, katrs nākamais iz arvien seklāks un bezjēdzīgāks, ta vien liekas ka katram kautkas ir sakams šajā sakarā. Ķaķa lasti debesis, nekas cits tas nav. es tev pilnīgi piekrītu! šis jautājums te vairākkārt jau pavīdējis. Tu esi viens no pirmajiem, par ko vajadzētu sūdzēties!! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Par audzināšanu runājot, varbūt kļūdos, bet man liekās jo tev ir stingrāki vecāki, jo vairāk tu izlaidīsi savus bērnus, tāpēc, lai viņiem nebūtu jāiet cauri tam, ko tu esi bērnībā piedzīvojis. Man būs visas iespējas tavu ideju pārbaudīt praksē - mani vecāki nebija stingri, līdz ar to pēc idejas man jābut stingram, heh -------------------- Press any key to continue
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Muldonju bars. Pieci ciema vecajie meegjina atrast veidu, kaa lidot kosmosaa. Dariet tachu to nopietni, vai tam nebuus jeegas! Secinaajums: tam nebuus jeegas. Es runaaju par izgliitiibas apsprieshanu. Kaa labaak audzinaat beernus - tas ok, go on, I don't care.
sipps, kahi, that's a PM stuff. Shumins, raksti iisaakus postus vai kopsavilkumu! Citaadi reti kursh izlasiis. (Dzeeraajs maaca citus nedzert...) -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Wow! Komenti sabira kaa pupas!
Zinu esmu redzeejis dzirdeejis taada tipa cilveekus!BEt nevaig nostaadiit stereotipu ka visi kas zem 16 vai 18 ir deģenerāti! Pie shitaadien izlutinaatiem kretiiniem ir vainiigas 3 lietas 1.Vecāki-Vinju audzinaashana/personiskaa maaciishana-Dauzdiem vecaakiem vairs nav laika pavadiit dazhus jaukus briizhus kopaa ar beerniem/gjimeni taa vietaa vinji aizstaaj sevi(vecaaki) ar datoriem(pa 600Ls)oranzjhaam tapeteem utt.Vecaaki ar beerniem nekontakteejaas taapeec siikie izdomaa -"Eu!Es savus senchus neklausiishu!Jo vinji neklausija mani!Vinji man uzdaavinaaja Melnu iPodu Tumshi zila vietaa!" un sheit arii saakaat taa taa sauktaa ''deģerinēšanās'' ... daudzi nezin pat ko noziimee sods! Ja senchi kko pasaka taa shie beerni domaa ka vinjus vairs nemiil utt.Un tad vecaaki nopeerk oranzhas tapetes lai pieraadiitu ka miil!...kur logjika?) 2.Muusu laiki-MUUZIKAS,kulturu un mosh ari tehnologijas zinjaa!-Piemeeram Muusdienu Reps/Hip-HOp ..Ir daudzas sakariigas dziesmas kuraas tiek staastiits dziivi,naavi,suudiihu beerniibu-kas paraada kaada tieshaam ir suudiiga beerniiba un kad ir ja vecaaki tewi nemiil...Ir arii savaadaas Reps-Piemeeram...''kheHem!''...''Yo nigga da man nauda kriit no kabataam aaraa ,esmu apkaaries 50`000 dolaaru veertaa Bling`blingaa!yo,vedu meichas uz bordeli ik dienu ,izteereeju 22`476 dolaarus un 14 penijus katru dienu!Ar meichu nokiebjos pasuutu*irst njemu naakosho!yo!Niga!G..g.g.g.ggg....gggg.G-unit!!!!''--shitaa vareetu turpinaat veel ilgi!...Takaa ir dazhaadi gan negatiivi gan pozitiivi (vai abpuseeji) piemeeri kas tiek pasniegti muusdienu jaunatnei caur mediu!) 3.Skolas Izgliitiibas sisteemas!(Uchaaki un vecaaki vienm. staasta Maacies shito maacies to ! Tas viss prieksh dziives...jaa kaa tad!Ljoti vajadzees man zinaat cik ir 0.54/6.5 daljas daliits ar 0.045...ir simtiem labaaku lietu ko var maaciit -piem par pashu dziivi kas tajaa veertiigs kaa guut tajaa panaakumus utt! nevis tikai gruust ciparus un burtus jaunatnes smadzenees!) GoldLeader raksts bija diezgan iespaidiigs(abpuseeji) Ja es taadu cilveeku kura vecaaki nepeerk oranzhas tapetes buutu saticis es izdariitu vienu no shiim sekojoshajaam lietaam a)Vinjai iemastu ar kautko(asu) b)Tur pat sev uz vietas uztaisiitu harikiri! c)Paluugtu lai vinju pakar par noziegumiem pret cilveeci! ...es vispaar nezinu kaa shis nabaga cilveecinjsh var justies ja no vinjas pabalsta naudas mazajam braalim(kursh ir 100reiz gudraaks) Uz Zsveetkiem nopeerk Rotalju garaazhu ar mashiinaam bet pasham upurim nopeerk Jaunu datoru pa 600Ls!!!Un nomaina divreiz istabaa tapetes!!!! tieshaam juutu liidz.(Yeah right!Itkaa man nebuutu ko dariit!)B*j*n tik debiilu kretiinisku iedomiigu skopu debiilu cilveeku neesmu redzeejis ne muuzham! ![]() Par to siirupa rakstu-Nu baac !Zin ko, to izlasot man tieshaam gribeejaas sev veenas paargriest vai degosham pa logu izlekt!Kur muusdienu skarbajaa pasaulee var buut tik Dumji naivi cilveecinji kas skraida pakalj muljkjiigaam iedomaam un sapnjiem!(tjip pokemoniem!)...Man shai personai ir tikai viens jautaajums.-Esi dzirdeejiusi/is teicienu GET A LIFE!!!!!!! ....ja nevari dziivot bez shii gjeniaalaa briinumdara tad brauc uz vinja maajaam- un staajies rindaa kur jau taadas kaa tu tuukstoshiem staav lai satiktu ''savu muuzha miilestiibu''! Visaa kopumaa raksts ir iespaidiigs,bet ne visi cilveeki ir vienaadi Neaizmirstiet veco labo teicienu - Neskati viiru no cepures. ...un ko mees pasaulee dariitu bez kretiiniem?! -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
.Skolas Izgliitiibas sisteemas!(Uchaaki un vecaaki vienm. staasta Maacies shito maacies to ! Tas viss prieksh dziives...jaa kaa tad!Ljoti vajadzees man zinaat cik ir 0.54/6.5 daljas daliits ar 0.045...ir simtiem labaaku lietu ko var maaciit -piem par pashu dziivi kas tajaa veertiigs kaa guut tajaa panaakumus utt! nevis tikai gruust ciparus un burtus jaunatnes smadzenees!)
-------------------------------- Ciparu grūšana tavas smadzenēs viņas VINGRINA. Tavuprāt rīta vingrošana arī baigi lietderīga un palīdz izdzīvot? Viņa tikai uztur formu un viss. Rasēšana - attīsta precizitāti un pacietību. Matene - vingrina smadzenes, utt. Kā dzīvi dzīvot tā ir katra darīšana, skola to ne-mā-ca! Kaut ko no tā vajadzētu mācīt universitātē, bet diemžēl mūsu universitātes bieži vien māca novecojušu sviestu, ar retiem izņēmumiem. Izņēmumi ir hiperelitārās universitātes ar mega konkursiem. Un starp citu - universitātē māca zinātni bīdīt nevis izdzīvot ![]() Daudzi no lielās naudas bīdītājiem knapi ir skolu beiguši, tam vajag ko citu, nevis izglītību. Es negribētu lai skolā mācītu, kā citus apčakarēt, jo būtībā bizness uz to jau balstās ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
3.Skolas Izgliitiibas sisteemas!(Uchaaki un vecaaki vienm. staasta Maacies shito maacies to ! Tas viss prieksh dziives...jaa kaa tad!Ljoti vajadzees man zinaat cik ir 0.54/6.5 daljas daliits ar 0.045...ir simtiem labaaku lietu ko var maaciit -piem par pashu dziivi kas tajaa veertiigs kaa guut tajaa panaakumus utt! nevis tikai gruust ciparus un burtus jaunatnes smadzenees!) Tieši dēļ tādiem cilvēkiem kā Tu izglītības sistēma deģenerējas, un universitātes pārvēršas par arodskolām. This post has been edited by Sephiroth: Jan 10 2007, 15:09 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/skandali...e.php?id=420551
Pat komentēt šo nepaceļas roka zinot visus skolotājus un pašu direktoru personīgi, bet viss spilgtākais piemērs mūsdienu jaunatnei un vecāku "stingrajai" rokai. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
zheel, ka pamatskolaas/vidusskolaas nav iespeejams muusdienu sabiedriibas apstaakljos atjaunot fiziskos sodus. iespeejamie plusi tam imho paarsniegtu iespeejamos miinusus. un uzlabotu pedagogjijas rezultaatu, atvieglotu procesu.
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Par to pamatskolu piekrītu, taču vidusskolā tos tāpat saņemtu tikai tie, kam tas patiktu (mazohisms nemirst). Kāpēc? Tāpēc ka vidusskolā pamatā ir tikai diezgan nopietni cilvēki, bet traču taisītāji parasti vienkārši grib piesaistīt uzmanību, tātad fiziski a.k.a. miesas sodi būs pašā laikā (cilvēks ir slims radījums, kuram patīk noskatīties citu ciešanās un no tā gūt baudu).
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
zheel, ka pamatskolaas/vidusskolaas nav iespeejams muusdienu sabiedriibas apstaakljos atjaunot fiziskos sodus. iespeejamie plusi tam imho paarsniegtu iespeejamos miinusus. un uzlabotu pedagogjijas rezultaatu, atvieglotu procesu. Nop tas gan buutu stulbi, ka tev piespiedu kaartaa Policija ved uz skolu obligaati, lai tevi tur pasniedzeeji fiziski piekautu...Ne velti aarzemnieki austrumeiropu uzskata par barbariksu un atpalikushu, jo no demokraatijas un cilveektiesiibaa reti kaads ko saprot. Iedomaajies situaaciju, ljoti smuka meitene uz 15 gadiem, ka paareejiem tek acis laukaa...Bet te fizikas skolaataaja ir ljauna chuuska, kura veel liidz 60. dzimshanas dienai nav ar nevienu veci guleejusi, jo ir tik negliita, ka pat sunji un zirgi shamo negrib...Bet redzi taa ir ljoti skaudiiga - meegjina provoceet striidus un to smukumu regulaari aizvaino pazemojot, lai vareetu pasaukt savu ljauno soda izpildiitaaju...Sado mazo henati veci ar lisiju galvu, kursh tad njemtu un sho sistu no visas sirds, ka asinis tikai shkjiist un taa kameer mazaa sirsninja saluust un taa izdara pashnaaviibu. Normaali buutu. Taada vardarbiiba, ka tava galva pat vabuut to nespeej izteeloties. Un nekaadas kontroles. Tikai sit vienu, sit otru un visus paareejos kad vien sagribas. Tieshaam gribas, lai taviem beerniem skolaa atsistu nieres vai citaadi sakroplotu? Es kaa liberaalaaks cilveeks ieteiktu citu celju - atceltu obligaato skolas apmekleejumu. Nu bet protas, tad izaugs visaadi dunduki utt. Tachu taadi taapat izaug, bet skolaa maaciitos tikai par naudu. Taadaa veidaa skolaa vareetu ieguut pavisam citu izskatu un prestizju. Taapat lielaakaa dalja skolaa nekaa neiemaacaas un atseezj laiku, lai iet un zog. Dazjreiz kad maaciijos skolaa biezji saapeeja sirds par citu attiesmi un izrunaashanos par gariigo kultuuru. Ir vienkaarshi, kas graamatu redz kaa toiletes papiiru. Un ar taadiem kopaa jaamaacas. Sviests. Un paraleeli tam ieteiktu atcelt vecuma ierobezjojumus sodu izpildee. Pieaugushiem taadaas pashas iespeejas un tiesiibas kaa beerniem. Nogalini savos 11 kaadu. Seedi taapat kaa visi desmit gadus cietumaa, nevis birdini asaras un saki, ka tas bija no filmas iespaida. Tas gan kaut ko maniitu, nevis fiziski sodi. Sit tikai sunjus un lopus. Es varbuut esmu saskatiijies par daudz kino, laikam Utenas Anime: Utena Angels Tachu uzskatu, ka vajadzeet atljaut skolaas un citur sabiedriibas slaanjos duelljus ![]() Kaapeec? Taapeec, ka tas speetu izskaust naudu vienam pret otru. Ir daudz taadu gudru dirseeju, kam nekaa nevari padariit, pat iesit nee, jo atbrauks Policija un tevi ieseedinaas. Un taada trula kaushanaas taapat nekaa neatrisina. Bet ja tev parastot lapinju, ka esi iepazinies ar duellja noteikumiem un aizejot uz areenu buutu iespeeja ar sevis izaicinaato paari daritaaju kauties pa iistam, liidz paliek tikai viens. Tas jau buutu kaut kas. Un ja otrs ir tik miiksts un neparakstaas, tad pareejie labi redzees, kas shas par zveeru. Tad divi cilveeki no sirds var dariit ar zobeniem pieraadiit sevi. Katra sevis cienosha cilveeka sapnis, aizstaaveet savu godu. Kaa senos laikos. Nevis suudzeeties Policijaa, kas taapat nekaa nespeej paliidzeet. Taa tieshi otraadi, aizstaav un neljauj izreekjinaaties ar paari dariitaajiem. Cileekam ir tomeer dziivnieka daba, veelme apmierinaat savu eestgribu, veelmi vairoties un aizstaaveet sevi. Gan ar laiku domaajaams tas taa arii notiks. Cilveeks vienmeer buus cilveeks. ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Es kaa liberaalaaks cilveeks ieteiktu citu celju - atceltu obligaato skolas apmekleejumu. Nu bet protas, tad izaugs visaadi dunduki utt. Tachu taadi taapat izaug, bet skolaa maaciitos tikai par naudu. Taadaa veidaa skolaa vareetu ieguut pavisam citu izskatu un prestizju. Taapat lielaakaa dalja skolaa nekaa neiemaacaas un atseezj laiku, lai iet un zog. Dazjreiz kad maaciijos skolaa biezji saapeeja sirds par citu attiesmi un izrunaashanos par gariigo kultuuru. Ir vienkaarshi, kas graamatu redz kaa toiletes papiiru. Un ar taadiem kopaa jaamaacas. Sviests. Nu, nu, tu dziedātu savādāk, ja pašam būtu bijis jāmaksā par skolu. Padomā tak loģiski. Lielākajai daļai to jauniešu, kas grib mācīties augstskolā nav naudas par ko tajā mācīties, jo ar visiem kredītiem viņi ielien tādos parādos, ka nespēj no tiem tik ārā, bet tu saki- maksāt par mācīšanos skolā. Tad jau tas sanāktu kā 19. gs Latvijā, kad labu izglītību varēja iegūt tikai tie, kam bija ko maksāt. Pārējiem bija jāapmierinās ar reizrēķinu un knapām zināšanām, kuras bieži vien nevarēja arī iegūt jo nebija pat tās minimālās naudas ko samaksāt, bet mācīties ta gribējās. ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu, nu, tu dziedātu savādāk, ja pašam būtu bijis jāmaksā par skolu. Padomā tak loģiski. Lielākajai daļai to jauniešu, kas grib mācīties augstskolā nav naudas par ko tajā mācīties...Pārējiem bija jāapmierinās ar reizrēķinu un knapām zināšanām, kuras bieži vien nevarēja arī iegūt jo nebija pat tās minimālās naudas ko samaksāt, bet mācīties ta gribējās. ![]() Tu runaa taa itkaa nauda tiktu daliita tikai iipahiem cilveekiem, vai veel labaak par to ka labi izskaties ![]() Tachu nee miiljaa Seila, nauda 80% gadiijumos tiek nopelniita smagaa un suuraa darbaa. Darbs = Nauda (ar dazjiem iznjeemumiem, kurus es izlaidiishu) Kaut tai pashai augstskolai. Tas, ka tev mazam nav naudas, nekaa nenoziimee. Tev ir visas iespeejas to nopelniit. Rokas ir, kaajas ir - arii galva. Un nevaig saakt to druumo staastu par tiem studeet griboshiem nabadzinjiem. Ir gjimenes, kam ir veertiibas un tie domaas par savu beernu naakotni un maksaas. Kaut nieri paardos. Bet vismaz skolaa buus cilveeki, kas sapratiis kaapeec tur atrodas. Slinkums = Nabadziiba (Nav iekljauti invaliidi) Un tev ir savas cilveeka tiesiibas nekaa nemaaciities un nemeegjinaat dziivee ko sasniegt. Katram jaadziivo peec sava aicinaajuma. Un valsts noteikta likumdoshana par ko obligaatu, precizaak par piespiedu maaciishanos un dieneeshanu armijaa, manupraat ir cilveektiesiibu paarkaapums. This post has been edited by Shumins: Jan 11 2007, 00:20 |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Slinkums = Nabadziiba (Nav iekljauti invaliidi) Tieši otrādi. Slinkums un karš ir tie divi aspekti, kas ir virzījuši cilvēces attīstību visstraujāk. Tavuprāt televīzijas tālvadības pulti un veļas mašīnu kāds radīja aiz labas sirds? This post has been edited by GM: Jan 11 2007, 00:20 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:08 |