![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
MitSuki |
![]()
|
||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
![]() ![]() |
||
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tad jau laikam naaksies aprobezhoties vien ar Pokemoniem un digimoniem ..... ghhhhhh. AAA nu veel vareetu Huntex X Hunter tur asinis nemaniju.
Bet Naruto nav jau iisteniibaa nemaz tik daudz taas ainis ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nuuu... latvieshiem jau buutu vienalga tur asinis vai nav asinis, vardarbiiba ir vai nav, te jau nav nekaada amerika
![]() ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Tad ess vareetu 3x noskatiities visu seriaalinu ..... 2x jau esu dazhas seerijas pat pa 4x un 5x
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
MitSuki |
![]()
|
||
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
deleted-ray |
![]()
|
||
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
A mo6 noka4aaja un tagad lai# pa tv ![]() |
||
neziniitis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 29-August 04 ![]() |
Negribeetu izklausiities negatiivs bet varbuut tas ir taadeel ka ciitiigi neskatiijos bet jau pirmaa digimaonu dalla sskita murgs bet kad redzeeju cilveekdigimonus man sskkita ka scenaaristiem paliidzeeja zaaliites piipeesana jo kaadaa veidaa normaalaa staavoklii to var izdomaat man nav saprotams
nu gribeeju pateikt tikai savas domas -------------------- Only after we have lost everything we are free to do enything
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
anime ieksh tv ir taada baigaa probleema- nevar paspeet nokjert visas seerijas.
|
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tad jau tava pieredze ar anime nav diez ko ilga (vai plasja), jo Digimonu sizjets uz dazja laba cita seriaala fona veel vareetu buut pieliidzinaams gjeenija darbam. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
neziniitis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 29-August 04 ![]() |
taisniiba jau ir visas anime ko redzēju ir tikai no rtl2 un vivas
nu veel dazu labu downloadeeju bet neks iipass gribeetos uzzinaat kaa peec murga var paarspeet digimonus 4 buutu lai ar nosaukumu un nelielu sizzetu -------------------- Only after we have lost everything we are free to do enything
|
MitSuki |
![]()
|
||
Sitais labais ![]() ![]() |
||
MitSuki |
![]()
|
Es jau negribu nevienam iet te un melot, bet man liekas ka latvija ar katru gadu sak radit normalakas animes...(es domaju sakarigakas)Kaut tagad tadas nav bet pec daziem gadiem man liekas ka tiesam saks radit tadas animes ka amerika(bet varbut ne)
![]() |
Spectre |
![]()
|
||
Eeemmm actuaaly amiishu stils man neiipashi, ja godiigi .... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
||
Kikyou |
![]()
|
||||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aha protams palaidiis tev fansubu ![]() |
||||
Spectre |
![]()
|
Nu tad balsojam par ANBU vai AONE
![]() Ui nevis balsojam pet pashi savu ANBU taisam. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |