![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
iisteniibaa, lieta taada.. es esmu pilniibaa apmierinaata ar taam iespeejaam kas man ir.. un tiiri labi iztieku bez anime LV kanaalos..
Bet kas ir ar tiem, kam nets nav pieejams? ![]() -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu nez vai anime raadiisjanu no 2:00 liidz 6:30 riitaa var uzskatiit par normaaliem cilveekiem paredzeetu pasaakumu.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Lol, a tu sevi uzskati par normaalu? Tavaa vecuma "muleniites skatiities"...
IIsteniiba, taa taksh ir briivdiena, kaapeec ne?Man labaak patiik taa, nekaa divu meeneshu ilgumaa skatiities to pashu pa serijai. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu jaa, man ar bij ar to anime kaa bij, kamer neparaadijaas nets maajaas. Iisteniibaa, ja nebuutu nets, tad es taa arii paliktu ar priekshstatu par anime = Pokemoni. Gribeejas jau ieprieksh to teikt, bet kautkaa nesanaaca. Tik tieshaam 1x nedeelaa vismaz 1 reiziiti ......... piemeeram bafijas vai engela vai kautkaada 24H sviestaina seriaala vietaa. Es nedomaaju, ka tie i iipshi leetaaki par kaadu anime seriaalu.
Protams jau buutu jauki arii kadu anime movie, bet nu ... tas jau laiakm ir pa daudz gribeets. ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es sevi jau labi sen vairs par normaalu neuzskatu ![]() Starp citu, apbriinoju apgalvojumu, ka "multfilmas domaatas beerniem". Kaa tad mees sauksim visus multiplikatorus un ar multfilmu veidosjanu saistiitos cilveekus? Par pieaugusjajiem beerna praataa? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Saiko |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 238 Joined: 12-February 04 From: planet 34r7h ![]() |
neaiztiec Buffy & Angel ok thx ![]() -------------------- There is no one who loves pain itself, who seeks after it and wants to have it, simply because it is pain.
|
||
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Atklaati sakot manupraat vieniigaa pieaugusho vispaarpienjemtaa paziime ir "nest atbildiibu". Nez, bez taa varu iztikt - buut beernam ir ok, diemzheel paliek aizvien gruutaak..
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Saiko O.k. Engeli un Bafiju neaizstikshu, lai paliek taa tad vieniigais ko es veel zinu, kas iet vai arii gaaja pa Teevee bija kautkaads sviests 24H. To diskaabelojam un liekam anime iekshaa
![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ShinChan |
![]()
|
||
Tas nu gan neiet krastaa. Viens no retajiem daudz maz skataamajiem seriaaliem (24h) un tam pasjam dikaabels ![]() ![]() shinchan bafija? (c'mon, neliec man vilties tagad, kad jau saaki likties sakariigs). This post has been edited by Outlawz: Sep 5 2004, 19:11 -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Spectre |
![]()
|
Te jau taisni vai jaataisa aptauja kuru seriaalus var raut podaa kurus nevar
![]() Anyway latinamerikas sviestu luudzu droshi raujat un veel taalaak. Es ieniistu tas filmas tik vienmuli tupas un vienadas. AA jaa shitiem seriaaliem scenaarijus PC raxta. Kautkur es to lasiju pagaajshgad, ka ievada parametrus tur tipa Huans miil to. Miila veiksmiiga, tad sarezhgijumi. laimiigas beigas. UNNNNN PC izgatavo randomizeetu scenaariju ar nosacijumu, ka 2x tieshi tadu pashu neizveidos. ![]() ![]() ![]() P.S. Pat kautkaa neajushi izdomaaju lozungu: Nost ar Seriaaliem un Latiinamerikaaniem, shurp ar ANIME nu Japaaniem ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
kaarleens |
![]() ![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
he he starp dazhaam animemeem un meksikanju seriaaliem var vilkt diezgan juutamas paraleeles
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Guest |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Palasi uzmaniigaak postu, es par "24h" runaaju. Man bafijas, engelji un amuleti paar vienu kaarti metami. TV draza ![]() |
||
ShinChan |
![]()
|
||
ieprieksjeejais posts maneejais
Mjaa tie tik bija laiki, pilniigs apveersums televiizijaa. Visi pielipusji savaam taalraadeem, ielas kaa izslauciitas. Kursj no seriaaliem pasjlaik vareetu pretendeet uz taadu popularitaati? Taisniibas labad jaatziist, ka Izaura bija kvalitatiivi labaaks seriaals par to ar ko pensionaarus baro sjobriid. Bet varbuut man taa tikai liekas, jo tad tolaik biju mazs duraks un visu, kas naaca no rietumpuses uznjeemu ar atplestu muti (luudzu neizdariit divdomiigus secinaajumus ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Jaa izaura bija taa neko daama
![]() Bet man arii iisteniibaa maz incee vai kaada LV televiizija raada vai neraada ko labu no animes, tikai vieniigais, protams, ja tas tiktu dariits, varbuutaas biski izmainiitos vidusmeera cilveeka uzskati par anime. Bet atkal baidos ka latvieshi ar tulkojumu vareetu visu sabojaat. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Spectre |
![]()
|
Izaura un veel kautkas bija uz to briidi, arii es skatijos tieshi taapat biju mazs un viss kas bija jauns likaas interesants.
Arii par tulkoshanu naaksies piekrist, vini pat neliks taadus vaardus kaa idots nerunajot jau par citiem RUPJAAKIEM vaardiem. Un vispaar cezeets buus taa, ka visa jeega var pa 180 pagriesties. -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |