IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> HELP ME PLEASE, tie nav mani ziimeejumi, bet man vajag jjusu help...
exile
post Jan 14 2007, 16:22
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: back to back - Rīga

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labs topiks - kaartiigi var pasmieties. Patiik cirvjaKaata evil koments.

--------------------
No name superhero
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Mimi
post Jan 14 2007, 19:45
Post #17

Shishaku

QUOTE(exile @ Jan 14 2007, 15:22) *

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labs topiks - kaartiigi var pasmieties. Patiik cirvjaKaata evil koments.

man liekas, juus mani nesaprotat... es vinjai neticu, un arii taa runaajot vinjai atbildeeju, man bija daudz pieraadiijumu, bet tagad vinja muldas... man vajag izdariit taa, lai vinja ir PILNIIGI UN GALIIIGI atzinusies... mjaaa, eeniiweeei...

kikyou, es zinu, ka vinja tagad to visu noziimees, to jau sapratiis uzreiz.. .es arii uzziiimeeshu un pateikshu, ka tas ir mans ziimeejums.... bet man vajag, lai vinja atzistas... ludzu, neuzskatiet mani par stulbo, naivo kropli... nu riiit meegjinaashu Cirvja variantu, tikai ne tik loti biggrin.gif

Shumins, taa tieshaam ir taisniiba, vinja man zvana, paarsuuta, vinja ir taada... diivainaa... un neuzskatiet mani par naivo kropli, vienkaarshi man vajag TAADUS pieraadijumus, lai vinja galiiigi atziiistas...

--------------------
(sun)
+Quote Post
Cilveeks
post Jan 14 2007, 19:50
Post #18

Shishaku

aizej pie vinjas un paprasi lai pamaaca kaa jaakraaso...

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kazuki
post Jan 14 2007, 19:53
Post #19

Hakushaku

QUOTE(Pearl @ Jan 14 2007, 20:45) *

bet man vajag, lai vinja atzistas... ludzu, neuzskatiet mani par stulbo, naivo kropli... nu riiit meegjinaashu Cirvja variantu, tikai ne tik loti biggrin.gif

Shumins, taa tieshaam ir taisniiba, vinja man zvana, paarsuuta, vinja ir taada... diivainaa... un neuzskatiet mani par naivo kropli, vienkaarshi man vajag TAADUS pieraadijumus, lai vinja galiiigi atziiistas...

par kropli tevi neuzskatiishu, kameer tam neredzeeshu uzskataamus pieraadiijumus xD , bet par naivu gan, ja tu ceri, ka taa tava draudzene atziisies tev. laugh.gif
+Quote Post
Shumins
post Jan 14 2007, 19:58
Post #20

Unregistered

QUOTE(Pearl @ Jan 14 2007, 20:45) *

man liekas, juus mani nesaprotat... es vinjai neticu, un arii taa runaajot vinjai atbildeeju, man bija daudz pieraadiijumu, bet tagad vinja muldas... man vajag izdariit taa, lai vinja ir PILNIIGI UN GALIIIGI atzinusies... mjaaa, eeniiweeei...

kikyou, es zinu, ka vinja tagad to visu noziimees, to jau sapratiis uzreiz.. .es arii uzziiimeeshu un pateikshu, ka tas ir mans ziimeejums.... bet man vajag, lai vinja atzistas... ludzu, neuzskatiet mani par stulbo, naivo kropli... nu riiit meegjinaashu Cirvja variantu, tikai ne tik loti biggrin.gif

Neticu, ka taa kaut kur vispaar var buut.
Un tad kaad jeega bljaustiities pa wisu www.otaku.lv, ka tava draudzene melo tev. Sameklee citu un basta.
Piedaavaaju sho topic aizsleegt, vai atkal to pievietot pie offtopic...Nav Animes teemas? Buus:

Ko dariit, ja draudzene suutu sevis neziimeetus Manga darbus un melo, ka labi ziimee.

Citaadi te no maakslas nav ne grama, cik nu tas pirmais ar pildspalvu ziimeetais, paarejais te mega off. Vai arii saakshu te postot savas garaas paardomas !!! Un buus spama pereeklis...

Un nav taksh te digimonu saiets, kur risinaat taadas probleemas...

IPB Image
+Quote Post
Arts
post Jan 14 2007, 20:19
Post #21

Koushaku

From: The world itself,in reality

Mine thinking!
Salauz savu draudzeni,tev ir pierādījumi,iebiedē ka bildēm ir autortiesības un ka viņai būs cietumsods.

Un ja neliks vairāk bildes,tad topiks būs spama perēklis(jau ira) un to iznīdēs.

--------------------
IPB Image
When you do things right,people will think you haven't done anything at all.
+Quote Post
Mimi
post Jan 14 2007, 20:36
Post #22

Shishaku

QUOTE(Arts @ Jan 14 2007, 19:19) *

Mine thinking!
Salauz savu draudzeni,tev ir pierādījumi,iebiedē ka bildēm ir autortiesības un ka viņai būs cietumsods.

Un ja neliks vairāk bildes,tad topiks būs spama perēklis(jau ira) un to iznīdēs.

jaa, es sho topiku jau domaaju aizsleegt, tikai nezinu kaa...

--------------------
(sun)
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 09:04