![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
deBUGa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 374 Joined: 25-May 04 ![]() |
Nja... gauzhi pashkjidrs sarakstinjsh (un ne pa teemu)...
![]() -------------------- viss augstāk uzrakstītais nepretendē uz absolūto patiesību un ir tikai mans subjektīvais viedoklis...
|
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Vispaar nesaproty,kapeec tieshi taads filmy saraksts,varbuut vajadzeja izveleties kopiigy zhanru............
|
Martins |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 18 Joined: 30-July 04 From: The World. Joprojām nevaru izlogoties. ![]() |
Galā nobalsoju par Matricu, bet ļoti grūti izšķirties. Man nav pašas labākās. Katrai ir kaut kas savs īpašs.
-------------------- [ i miss you / but i havn't met you yet / so special / but it hasn't happened yet ]
|
Maks Teil |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
Izvēlējos Gredzenu Pavēlnieku, bet tomēr šobrīd mana mīļākā filma ir The Butterfly Effect. Jāskatās ikvienam! |
||
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
ehh na ko te posteet jo anime taapat labaaks pa visaam shitaam filmaam taga skatos Chobitus ehhh nu super puper duper filmaa taa neuzfilmeesi taa tik var anime sataisiit nu kur kau kaads gredzenu paveelnieks kaut arii skaista filma (1 dalja vislabaakaa) pavilkt ko taadu ka nekaa mees tomeer esam otaku nu vismaz es laikam nu toch jau esmu
![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
no shiem...
Matrix forever... Lai gan gandriiz nobalsoju par LoR vai HP.. -------------------- |
darknight |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Dažas no sirdij tuvākajām:
Le Fabuleaux Destin d'Amelie Poulain ![]() Magnolia ![]() The Elephant Man ![]() Lost in Translation ![]() Waking Life ![]() American Beauty ![]() Donnie Darko ![]() Vanilla Sky ![]() Before Sunrise ![]() American History X ![]() Tavā topā nobalsoju par "Gredzenu Pavēlnieku". Pats īsti nezinu, kāpēc... -------------------- 6 E Q U J 5
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Te nu arii vispaar vajadzeetu pieraxtiit kura tieshi filma domaata jo GP un Poteram ir daudz filmu bet ne visas ir skataamas.
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
jaa, American History X pirmoreiz paraadiija pasaulei kaads niknums seezh Edvardaa Nortonaa (kaut gan taa nav vinja pirmaa filma, pirmaa "Naacija Vs Larijs Flints")
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ok, Nortons ir savas paaudzes viens no dramatiskaakajiem varonjiem, spozjs raksturlomu teelotaajs, tacju pati filma man liekas nedaudz pasekla. Nevar cilveeks padziivojot cietumaa tik radikaali mainiit uzskatus par dziivi, un ja var tad to vajag adekvaati paraadiit. Uzskatu, ka no sjii materiaala vareeja uztaisiit daudz labaaku filmu (arii sjii nav slikta, jo vismaz pieskaraas neonacisma probleemaam). Vispaar interesants ivi labaako filmu saraksts. Dalju no taam es par savaam iecieniitaakajaam nesauktu, tacju Magnolija, Lost in Translation un daljeeji Donijs Darko un American beauty ir veertiibas. Pretenzijas ir pret Vanilla sky, manupraat, Kruuzs un "Kruuze" sjajaa filmaa vienkaarsji "haltuuree". Iistaa filmas veertiiba ir taas muuzika (iipasji man kaa Sigur Ros piekriteejam). Diivaini, ka sarakstaa paraadaas Elephant man, nevis kaada cita no Lincja filmaam, man starp taam pat gruuti izskjirt kura patiik vairaak (iznjemot varbuut vieniigi Dune, paarpratums ne filma). -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Batou |
![]()
|
||||
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
ee, rezhisoram (aizmirsu protams kaa sauca), studijas uzstiepa scenaarija redigjeeshanu, montaazhu, un beigas arii naacaas mainiit. netaa kaut kur it kaa kliistot pilnaa versija aka directors cut. -------------------- ![]() |
||||
darknight |
![]()
|
||
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 21-June 04 From: varavīksne ![]() |
Nu, jā - "Vanilla Sky" skaņu celiņš ir labāks nekā "Abre Los Ojos" ![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu, bet logjiski. Kur tad Amneabars lai rautu to naudinju un paziisjanos, kas ir Krovam (vismaz liidz Kruuza iepaziisjanai)? -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
darknight |
![]()
|
*Amenabars
![]() P.S. "Elephant Man" man ir tiešām ļoti tuva filma. Pats stāsts par nelaimīgo Džozefu Keriju Meriku (05.08.1862 - 11.04.1890, nesen bija viņa dzimšanas diena) iemitinājās manas sirds dziļumos jau krietnu laiku pirms uzzināju, ka par to ir arī filma. Pats Deivids Linčs atzīst, ka tas ir no viņa meistarstiķiem. Nekad viņš neesot raudājis tik daudz, kā "Elephant Man" uzņemšanas laikā... Te ir oriģināli - "ziloņcilvēks" Džozefs Meriks un viņa ārsts un draugs Fredriks Trīvss: ![]() ![]() Un, ja jums gadās būt Londonā, noejiet gar Londonas Karalisko Slimnīcu (to pašu, kurā Džozefs Meriks nodzīvoja diezgan ievērojamu laiku). Tur iespējams apskatīt viņa skeletu... -------------------- 6 E Q U J 5
|
darknight |
![]()
|
Un es brīnos, kāpēc neviens nerunā par "Waking Life"... Tā filma ir vienkārši revolucionāra!!!
![]() -------------------- 6 E Q U J 5
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:12 |