IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V « < 6 7 8  
Closed TopicStart new topic
> Catgirl art, pls comment
minta
post Jun 6 2007, 12:47
Post #106

Samurai

Group: Chuunin

i care

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Misa
post Jun 6 2007, 14:07
Post #107

Shishaku

From: ?

njā , pat tad ,ja noziimeets saliidzinoši ar citiem ir labs ^^

--------------------
IPB Image
Nori Nori Nori~
+Quote Post
Mishelin
post Jun 6 2007, 14:08
Post #108

Danshaku

QUOTE(Catgirl @ Jun 6 2007, 11:41) *

Who cares? biggrin.gif

Man blj*d nav vienalga... visi tevi tur baigi slavee par progresu un tu tur ekstaazee locies un neko nesaki....
Nesmuki nesmuki shitaa izdarities.... Tev tachu nevienam te nekas nav jaapieraada, ziimee to ko tu vari uzziimeet...

P.S. vareeji jau tomeer ruupiigaak noziimeet

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Mimi
post Jun 6 2007, 14:25
Post #109

Shishaku

Jā, Catgirl pa pliko izpeldējās nenopelnītajā slavējumā, varētu teikt...
Tāpēc, ka mīļā, tik pat labi es varētu ielikt savusnozīmētos darbus, un jāatzīst, man nozīmēt padodas Ū- cik labi, bet es to nedaru. Varēji jau uzreiz ielikt prosta īsto variantu, lai mēs apbrīnotu to mīļo meitenīti, nevis tavu nozīmēt uz rūtiņlapas prasmi... :| Bet tomēr, vajadzētu man pateikt arī labus vārdus - turpini mēģināt nozīmēt, jo tev labi sanāk, tikai neliec to šeit. Vislabāk var iemācīties, tieši attēlojot citus... smile.gif Dzīves praktika, kurai piekrīt arī vairāki citi man pazīstami civēki.

This post has been edited by Roserette: Jun 6 2007, 21:11

--------------------
(sun)
+Quote Post
Isabel Carmin fon Edelhain
post Jun 6 2007, 14:26
Post #110

Satsujin

From: Somewhere over the rainbow

Nja... uz tagad aizies kasīšanas par to ka nav neviens "redzējis" ka ir pārzīmēts un protams jau to ar vairums neatzīs, visos pasaules grēkos tagad vainojot Catgirl. Tur pat nevajag teikt, ja ir tāds palīglīdzeklis kā acis.

Nu ko var teikt... ari pārzīmēšana ir zīmēšana un ar tās palīdzību var trennēt roku, lai gan vēlāk vairāk ieteicams meklēt savu stilu, un vēlams šai gadījumā iemācīties apietes ar dzēšgumiju.

--------------------
+Quote Post
aeonseraph
post Jun 6 2007, 14:41
Post #111

Shishaku

QUOTE(Isabel Carmin fon Edelhain @ Jun 6 2007, 11:26) *

Nja... uz tagad aizies kasīšanas par to ka nav neviens "redzējis" ka ir pārzīmēts un protams jau to ar vairums neatzīs, visos pasaules grēkos tagad vainojot Catgirl. Tur pat nevajag teikt, ja ir tāds palīglīdzeklis kā acis.

Nu ko var teikt... ari pārzīmēšana ir zīmēšana un ar tās palīdzību var trennēt roku, lai gan vēlāk vairāk ieteicams meklēt savu stilu, un vēlams šai gadījumā iemācīties apietes ar dzēšgumiju.

Tieši tā... Piem es arī sāku ar nozīmēšanu, un manuprāt vairums te tā ir sākuši zīmēt takā tas nav nekas nosodāms. Bet cita lieta ir ja cilvēks izliek nozīmēto darbu un nepasaka ka tas ir bijis nozīmēts kā šajā gadījumā.

Bet katrā gadījumā turpini zīmēt un nepadodies, ja jau sanāk nozīmēt tad tas nozīmē ka zīmēt māki un dotības uz to tev ir smile.gif Tik jāpieslīpē to zīmētprasmi, parasti ja zīmē cilvēkus tad mākslinieks izstudē anatomiju un proporcijas. Tieši to es tev iesaku darīt, redzēsi ka tas tev palīdzēs.
+Quote Post
minta
post Jun 6 2007, 14:47
Post #112

Samurai

iesaku turpinaat noziimeet, un ieteicams nepostot noziimeetos, bet ja nu tieshaam ir labi sanaacis tad var iepostot un OBLIGAATI pateikt ka tas tomeer it noziimeets nevis pasha radiits
ja daudz noziimeesi pashai radiisies jaunas idejas un buus vieglaak uzziimeet ja buusi diezgan ietrenneejusi roku

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Catgirl
post Jun 6 2007, 15:47
Post #113

Danshaku

QUOTE(Mishelin @ Jun 6 2007, 14:08) *

.. visi tevi tur baigi slavee par progresu un tu tur ekstaazee locies un neko nesaki....

laugh.gif da lab nebija jau tik traki. un ja kaadreiz pacentiishos labaak. ja jau juus tas tik loti intresee tongue.gif

p.s un par to teikshanu...sory aizmirsu pateikt. noteikti klaat pierakstiishu wink.gif

a ja, var teikt, ka vairak jaunu darbu sheit nebuus tapeec es sleedzu

This post has been edited by Catgirl: Sep 8 2007, 19:26

--------------------
IPB Image
+Quote Post

8 Pages V « < 6 7 8
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10 August 2025 - 11:57