![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nezinu bet vairums tavu darbu "izstaro" slinkumu... O_o
Tas izpaužas taa tev ir ieziimeets 1 vai 2 cilveeki,ķinķeeziņi pa visu lielo lapu! Man nepatiik ka maini svus parakstus,logo katraa ziimeejumaa vai skicee! ![]() Peedeejajaa darbaa veerojams progres! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE Man nepatiik ka maini svus parakstus,logo katraa ziimeejumaa vai skicee! es vairak nemainu ![]() QUOTE Nezinu bet vairums tavu darbu "izstaro" slinkumu... es varbuut vairaak pacentiishos..naakamreiz ![]() -------------------- ![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
peedeejais vnk kawaii kaķis. tev labi iznaak ziimeet profilaa. varbuuut pameegini ari kustiba
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 14 2007, 16:55 -------------------- what does it mean?
![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
pēdējais zvērulis tiešām ir jauks... ieteiktu pameiģināt to izkrāsot ,varētu sanāk ļoti smuki. ~~~
-------------------- Nori Nori Nori~ |
jooji |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 88 Joined: 30-August 06 ![]() |
tas jau ir interesanti.....Emo-Cat! lol!!
-------------------- |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
tas jau ir interesanti.....Emo-Cat! lol!! xD bus vel, bet tgd man vienkaarshi nav pareizais noskanojums vai iedvesma ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 28 2007, 18:33 -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kaķ- meitene ir ļoi smuka, it īpaši viņas čauka. fanoju par zvārgulīšiem!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
ir labi catgirl!tev ljoti labi sanaak ziimeet zveerus! moshk pat tu vareetu buut zveeru ziimeetaja ne cilveeku autore!bet jaa.. progresu var maniit [es tikai laikam to redzu] no treshaa ziimeejuma ar meiteni un astiiteem.Naakamais ziimeejums- skaists vijolnieks.. man nezkapee bishkjinj atgaadina kaadu bishounen! peec tam tavi bezjeedziigie ziimeejumi jeb taa sauktie crapi kuros tu ziimee kautkaadas tev pavisam nevajadziigas lietas ir vienkarshi shausmiigi!!!Peec tam seko zveers- ljoti skaists un beidzot ar progresu pat briinoties par to ka beidzot paarvareeji savu slinkumu!gluzhi kaa buutu uzvareejusi barjerskreejienaa!nesaku jau ka es ziimeeju labaak vnkaarshi man ljooooti gribeetos redzeet kaut druscinju veelmes ziimeet! tautai apniks luukoties un komentet nekam nederiigus ziimeejumus!driiz topiks pagrims ja tu taa turpinaasi! sarauj meiteen!es zinu ka tu to vari!kaa nekaa rakstiiji ka vareetu smukaak par maaneejo!
![]() |
Catgirl |
![]() ![]()
|
QUOTE ljoti skaists un beidzot ar progresu pat briinoties par to ka beidzot paarvareeji savu slinkumu! es vareeju ari labak ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 29 2007, 18:52 -------------------- ![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
es gan tieshi domaaju otraadaak- dziivnieki nekaa cilveeki!
![]() ![]() |
Catgirl |
![]() ![]()
|
es gan tieshi domaaju otraadaak- dziivnieki nekaa cilveeki! ![]() ![]() nu. tur taksh cilveekam tikaj kaķa ausis pievienotas. ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 30 2007, 13:42 -------------------- ![]() |
Catgirl |
![]()
|
wot. uzziimeeju beidzot.
![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Apr 5 2007, 21:06 -------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
mmmm pat ļoti smuki....bet nedaudz liekas ka noziimeets , jo atgādina šo meitenīti.
![]() nesaku ka tu noziimeeji, bet ir liidziiga,ne? -------------------- Nori Nori Nori~ |
Catgirl |
![]()
|
a. tiesham..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Eeem nu jaa piekriitu Sushi ka te slinkums ir redzams un stipri..
Vieniigais kas man likās normāls bija tas kaķis ar matiem.... un peedeejais ir izkraasots mazliet pavirshi un nebriiniishos ja tu te uzraakstiisi ka tas bija speciaali... un jaaa kkas no witch, nu preciizaak domaaju ka ziimeets arii no turienes, jo man liekas, ka nav iespeejams uzzimeet tik liidziigas meitenes neskatoties no parauga... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 22:41 |