![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
pat briinos ka tu veel lasi to shtruntu..
![]() ![]() |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
pat briinos ka tu veel lasi to shtruntu.. ![]() ![]() nu iisteniibaa nekad neesmu vinu lasiijusi ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Apr 10 2007, 18:55 -------------------- ![]() |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Kaapeec man ir aizdomas, k atu ziimee labaak nekaa izliecies? Treneetu roku redzu vairaakaas liektajaas liinijaas liinijaas un kakla eenoshanas specifikaa. Vai tieshaam man tikai shkjiet, ka tu neziimee savu patieso speeju robezhaas? Kopumaa ziimeejums taads videejs, bet izdalot detaljas es saaku aizdomaaties
This post has been edited by Klokjvaarpsta: Apr 10 2007, 18:45 -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
5 minūšu darbs atkal...
ieteiktu pamēģināt ielikt darbā vairāk laika un izstrādāt lidz galam. Jo tagad vnk darbs izskatās nepabeigts un mazliet tizls... Jā ēnas ir kaut cik ieliktas, bet nu vienalga diezgan pavirši.. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
You konw, es laikam esmu vienīgā, kas redz progresu. Kaut vai 1 min darbs, bet labāk, nekā iepieks. I think so ~
-------------------- (sun)
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
shis ir no senseniem laikiem uzziimeets ziimeejums. kaut ka netisham uzgaju. ieliku likshans pec, b et nedomajat, ka tikaj tadelj negaidu no jums atsaucibu.
![]() -------------------- ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
šis senais man nezkāpēc patīk labāk nekā tie 5 minūšu darbi....vismaz kaut cik izstrādāts. Spārni nezkāpēc nevienādi (ja tie ir spārni protams). Bet Es miilu to lācīti ar norauto galvu
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Njaa shitais ir kaut cik izstraadaats, un jaa tas laaciitis ir forshinjsh...
![]() |
Catgirl |
![]()
|
jums laikam nepatiks
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Šausmīgas proporcijas.
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Piekrītu Ayumi.
|
Catgirl |
![]()
|
es to sauktu par jaunu stilu.
![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Apr 30 2007, 14:29 -------------------- ![]() |
Miki |
![]()
|
Pēdējā darbā ir jaušams tavs stils mazliet..
un iepriekšējais ir vnk drausmīgs, nezinu vai tas tā bija domāts bet man nepatika... Jo ja tu taisies zīmēt zīmējumus bez proporcijām tad izstrādāt viņus vairāk vajag un normāli uzzīmēt nevis uzšvīkāt... Pamēģini uzzīmēt kko jaunu nevis te bāzt visus vecos su** es atvainojos.. Jo nev redzams pilnīgi nekād progress...un ir redzams tas ka tu neklausies tajā ko tev te pie komentiem raksta... Ja tu palasītu un aizdomātos un uzzīmētu izlabojot mūsu norādītās kļūdas tad būtu ok.. |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
I can't say it's total crap, but i have to say it is crap! Nu, man liekas ka dažos zīmējumos tās galvas ir par platu, un varbūt arī tie zodi dažos zīmējumos pa' platu.. But it's not that bad, I've seen worse drawings.
-------------------- |
Catgirl |
![]()
|
ok thanks
![]() ps. kaut ka gan jau izkraasoshu... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 12:36 |