![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nedaudz kārtīgākus zīmējumus!Baigi daudz sašvīkāts.Uztaisi normālas kontūras.
P.S. Paskaties proporcijas! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Nu jā ļoti švīkāti...
un maziet dīvaini izliekumi es teikšu...bet nu lab... nu karoč daudz vēl jātrādā...:/ |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man nepatīk rokas(tieši plaukstas), darbi, pavirši, un kā teikt ,,uzķēpāti,,. līnijas s*ck.
tev vajag ilgāku darbu izstrādes laiku, un ieliec darbos vairāk sevis, nevis kaut kāds ķep, ļep un man ir baigais ūber darbs. zīmējumi izskatās nepabeigti, un.. vārdusakot tev jāzīmē rūpīgāk, un vairāk jāizstrādā savi gara darbi!~ ![]() un tas zilais nu nekādi nevar būt 5 minūšu. (ja tas tā būtu šis topiks neatrastos šeit) un ieteiktu ņemt vērā šos cilvēku ieteikumus, nevis turpināt tādā pašā garā.~ This post has been edited by Asuka: May 22 2007, 22:56 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Skatoties tavus darbus rodas jautājums, vai tu zini kas ir anatomija?
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
ejj kaaast! xD tas ir speciaali < lai piedod pufiigumu
![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
puffīgumu? wtf tie tavi darbi ir vienkārši stīvi un kokaini. tajos nav ne mazākās pazīmes no kustības vai minimāla rūpīguma. Krāsotie ir sašvīkāti. Un tu protams teiksi, ka tas ir tavs stils. Ja godīgi tad neticu, ka tev jau ir attīstījies savs zīmēšanas stils. Tu te liec tikai skices, pamēģini kaut reizi tās izstrādāt un kaut ar pusi no savām smadzenēm piedomāt par to kā tas tomēr izskatas. progress ir, bet pēdējā laikā ļoti minimāls. Ja kāda detaļa tev ir kautcik iznākusi, tu to esi izcēlusi pārāk daudz to sašvīkājot un apvelkot.
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pīīīlnīgi piekrītu Karamelei! Nedomā, ka rakstu šo postu tikai dēļ tava posta manā galerijā! Es sen jau šausminos par taviem darbiem! Kāds tur stils zīmēt švīkas? Ja gribi strīpas tad zīmē štrikā!
![]() nemaz neklausies ko tev saka citi! Nesaprotu kādā sakarā tu nevari zīmēt normālus, izstrādātus darbus! O_Ō Pacenties mazliet! >.< -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
QUOTE ejj kaaast! xD tas ir speciaali < lai piedod pufiigumu ![]() Phe. Speciāli? Nevarētu gan tā teikt, to tas pufīgums ir totāli neizdevies, nemaz nerunājot to, ka tās meitenes viduklis ir daudzkārt par tievu. Fons kautkāds šķibs - neliekas, ka tu jūti balansu zīmējot to. Ieteikums. Izmet zīmuli miskastē un nekad nevienam [jā! pat ne savai mammai!] nerādi savus crapus. Būs mazāk jāpiepūlē rokas, lai uzrakstītu šeit kādu nievājošu postu. =w= |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A tu Tomoko,. ko tu te runā, tu vispār memāki zīmēt, tavs koments ir naturāls spams!
![]() ![]() This post has been edited by enigmo: May 26 2007, 13:27 |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
a ko juus visi te striidaties, taa pat neviens no jums nemaak ziimeet!
![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
A tu Tomoko,. ko tu te runā, tu vispār memāki zīmēt, tavs koments ir naturāls spams! ![]() ![]() hmm shis koments izskataas peec banaala neargumenteeta atriebiiga uzdirsiena. Ak jel - nee tagad arii manaa galerijaa paraadiisies nievaajoshi un naida pilni komenti ![]() a ko juus visi te striidaties, taa pat neviens no jums nemaak ziimeet! ![]() ![]() tas taa - bija offtopic, bet ja pa teemu es tur ar nekaada pufiiguma nevareeju saskatiit ![]() -------------------- No name superhero
|
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Ieteikums. Izmet zīmuli miskastē un nekad nevienam [jā! pat ne savai mammai!] nerādi savus crapus. Būs mazāk jāpiepūlē rokas, lai uzrakstītu šeit kādu nievājošu postu. =w= zini, tomoko, atslaabsti. iedzer karstu kumelīšu tēju un pārdomā ko tu pateici. ![]() EDIT: ŠIS DARBS IR TICIS NOZIMETS!!!!! This post has been edited by Catgirl: Jun 6 2007, 15:53 -------------------- ![]() |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
kontūrlīnijas dieva dēļ kontūrlīnijas! nešvīkā viņas tā! Tad uzreiz darbi izskatīsies simpātiskāki, glītāki un varēs redzēt ka zīmējums ir zīmēts rūpīgi
![]() Pēdējais man patīk ideja ir laba un sejas izteiksme ar! Tik zīmē rūpīgāk. ![]() This post has been edited by Saint_one: May 30 2007, 20:17 -------------------- ![]() |
Catgirl |
![]()
|
kontūrlīnijas dieva dēļ kontūrlīnijas! nešvīkā viņas tā! Tad uzreiz darbi izskatīsies simpātiskāki, glītāki un varēs redzēt ka zīmējums ir zīmēts rūpīgi ![]() Pēdējais man patīk ideja ir laba un sejas izteiksme ar! Tik zīmē rūpīgāk. ![]() ujj. es neshviikaaju. laikam izsmeereejaas ziimulis. es pat darba beigaas ar dzeeshgumiju ruupiigi meegjinaaju liekaas liinijas izdzeest. Pie shii darba seedeeju apmeeram 2 h taa ka suudzeeties nevajag ![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Skatoties uz taviem iepriekšējajiem darbiem man regulāri radās nepārvarama vēlēšanās iebarot tev kādu ciankālija kēksiņu. no offence, bet, ja gribi izlikt apskatei savus zīmējumus, tad vismaz pacenties piestrādāt pie viņiem.
pēdējais zīmejums (lai gan vēl joprojām sašvīkāts) ir daudz labāks par citiem. liidz krūtiim meitenei it kaa plus /miinus viss ir ok, bet peec tam švīkāšanās vai kontrasta dēļ īsti nevar saprast vai viņai ir vienkārši resna pakaļa un garas kājas vai arī tās nav viņas kājas. >.> beeet nevar noliegt, ka zināms progress tomeer ir. vairaak darba un pacietiibas un tad, gan jau ar laiku saziimeesi kko tiiri skatāmu. varbūt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 12:34 |