![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Saint_one |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 21-January 07 ![]() |
Tad pasēdi 4 h
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es būtu pālī, vai arī kaut kas nav ar jums kārtībā? Es personīgi neredzu nekādu lielo vainu šiem zīmējumiem. Vienīgais, varbūt vairāk samazini, tad neliksies tik sašvīkāti. Pēdējais ir labs, vienīgi deguns par augstu.
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Vai pēdejais darbs gadījumā nav nozīmēts, ka tik labs?
![]() Vispār, pēdējais darbs ir ļooti smuks ![]() ![]() ![]() -------------------- (sun)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
darbs lielaaks par orgjinaalo darbu tapeec izskataas sashviikaataaks nekaa ir patiesiibaa... vajadzeeja likt bik mazaaku..
-------------------- ![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Tākš, pievienojos paarejiem par to ka darbs ir diezgan sashviikaats un ja taads nebuutu tad izskatiitos daudz miiliigaak..
Bet ir redzams mazlietiigs progresiine.. ![]() Ziniet ko cilveeki, ko juus te varat di*** virsuu viens otram...tas jau ir taa "forshi" Lab Miki jaucas kur nevajag bet nu vienalga tas ir dumi... Sheit mees rakstam kljuudas nevis uzbraucienus parastus... Kstakji man patiik peedeejaa darbaa sejinja, nu tik miiliiga... ![]() Da lab bet tas taa.. he he heee.. ![]() Vai nepamaniiju, ka es tik smiekliigi uzrakstiiju bet okei.. ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
zini, tomoko, atslaabsti. iedzer karstu kumelīšu tēju un pārdomā ko tu pateici. ![]() Sorry, ar tā posta rakstīšanu aizgāju par tālu. Man jau dažreiz ir tāds paradums savu slikto garastāvokli izgāzt uz citiem.. Neņem to postu pie sirds.. Par līnijām - ir takš ok, nav jau tik traki. Es pati varu ieteikt vispirms ar ļoti cietu zīmuli ieskicēt cilvēka apveidus un tad ar mīkstāku (bet ne pārāk mīkstu) zīmuli vai melnu pildsplavu/rapitografu pārvelc līnijas. Zīmējumam būs labāka kvalitāte. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
hou hou, pēdējais toč baigi labs. Nemaz neticēju, ka to uzbliezusi catgirl, bt ja jau 2 h, tad moš moš. Ja tas tiešām ir oriģināls, tad vnk super, atzīstu, tiešām negaidīju.
Tā tik turēt catgirl! Pēdējais uuberlabs. -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, beidzot man ir uz ko paskatīties. tā, ludzams, turpini!! pēdējais ir ļoti smukiņš.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Catgirl, naakamreiz ieliec arii to ziimeejumu, no kura noziimee, citaadi bans no manis!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Nothinga |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 226 Joined: 22-May 07 From: sapņa beigas. punkts. ![]() |
Pareizi ^^ Ja izdodas pārvarēt slinkumu, tad ātri vien var uztaisīt aizvien labākus darbus ^^ Tāda garā turpināt! Pasēdi pāris stundas pie viena darbiņa un jau jūtami būs redzams progress ^^
Pēdējais, tāpat kā lielākajam vairumam tautas, arī man šķita jau krietni labāks un kvalitātivāks par pārējiem. Tā tik turpini! -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
nu redz tas jau manā ačtelēm patīk daudz labāk. kaut cik izstrādāts darbs.
nav tik sašvīkāts, kā pārējie, ir redzama kaut neliela izstrāde, tikai atkal viena šusmonīga un nepiedodama lieta - dievā dēļ uz rūtiņu lapām nieviens normāls cilvēks nezīmē!! ir jāņem baltas lapas, lai visu varētu skaisti un jauki saprast. ![]() bet atkal ir švīkāts. progress tomēr ir redzams, bet tiešām, kaut kas ar degunu so, so. man patīk, ka jau sāk uzplaiksnīt ēnojuma daļiņas, bet priekš manis par maz mazo, izstrādāto detaļu. labi to vispār nav. nu turpini trennēties.. P.S. un mācies panest kritiku. varbū tomoko posts tevi aizskāra, bet tev jāmācās to paciest. This post has been edited by Asuka: Jun 4 2007, 22:16 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
baigi fiffīgi, tik tā līnija kā jau te teica pārāk spuraina, būtu forši precīzāka, bet no otras puses tas to krīčeru padara vēl pūkaināku
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Iesaku jums vēlreiz pievērst uzmanību edg teiktajam:
Catgirl, naakamreiz ieliec arii to ziimeejumu, no kura noziimee, citaadi bans no manis! Progress my ass. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
thats right...
![]() kaapeec catgirl neteici ka tas ir noziimeets? ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
thats right... ![]() kaapeec catgirl neteici ka tas ir noziimeets? ![]() Who cares? ![]() This post has been edited by Catgirl: Jun 6 2007, 12:41 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 21:39 |