IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

3 Pages V < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Datorspēļu cienītājiem, iespēja laimēt 25 mārciņas
Spectre
post Jan 28 2007, 20:15
Post #16

Hentai

Group: Chuunin
From: Bristol, UK

QUOTE(ETM @ Jan 27 2007, 11:04) *

must be good stuff they're smoking.

ROFL

Principā nemaz neatverot to linku es sapratu visu laugh.gif laugh.gif laugh.gif

P.s. Piekrītu Church - Heroes diemz''el evolūcijas procesā devolvējās <.<

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Hikaru
post Jan 29 2007, 10:05
Post #17

Tennou

From: Latvia

Jā... HoMM 3... sen nav spēlēta laba spēle. Būs kādreiz jāuzspēlē varbūt atkal. rolleyes.gif

This post has been edited by Hikaru: Jan 29 2007, 10:07
+Quote Post
Taka
post Jan 29 2007, 12:18
Post #18

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(Church @ Jan 28 2007, 13:07) *

turpinot offtopiku, HoMM peedeejie speeleejamie bij 3shie.

Yep, man joprojām laptopā ir HoMM 3 Complete happy.gif
HoMM IV piebesīja ar savām megakretīniskajām kartēm, pilnām ar vienpusējiem portāliem AI ērtībām, visādām dīvainībām un jebkāda normāla balansa trūkumu, kartes tikai AI labā.
Un par to, ka viņi nonerfoja Town Portal spellu viņus vispār nošaut derētu

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Shumins
post Jan 29 2007, 13:17
Post #19

Unregistered

QUOTE(Taka @ Jan 29 2007, 13:18) *

HoMM IV piebesīja ar savām megakretīniskajām kartēm, pilnām ar vienpusējiem portāliem AI ērtībām, visādām dīvainībām un jebkāda normāla balansa trūkumu, kartes tikai AI labā.

Viena interesanta lieta gan bija...Iespeeja novaakt pashu Heroe, taads mezjoniigi kruti uztreneets, bet shamais aiziet pirmas pie Allaha un paarejiem aiz shoka nokriitas moraale. Citaadi tas Heroe seezj kaa taads uber dievs blakus, ka nekaa tam nevar izdariit. Tas Heros II ~ III tas bija ljoti stulbi. Taapat iespeeja Njemt liidzi vairaakus Heroe man tiiri iepatikaas. Zjeel ka Heroes V, to visu likvideeja mad.gif
Heroes IV bija interesants eksperiments, kam man gan patika laugh.gif

This post has been edited by Shumins: Jan 29 2007, 13:19
+Quote Post
edg
post Jan 29 2007, 13:51
Post #20

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

QUOTE(Shumins @ Jan 29 2007, 12:17) *

... mezjoniigi kruti uztreneets, bet shamais aiziet pirmas pie Allaha ...

Tu runaa pretrunaas. Labi uztreneets heroe taapat vien nemirst. Ja nu tu pats akaa lec, varbuut...

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Hikaru
post Jan 29 2007, 14:18
Post #21

Tennou

From: Latvia

Heroes II man likās vissmukāk uzzīmēti visi monstri (ļoti smuki drakoni) un laba skaņa un efekti cīņu laikā.
Kad sāku spēlēt Heroes III likās, ka pasliktinājās visu monstru dizains. Burvji kaut kā primitīvāk sāka šaut ar vienkāršu svītru, vampīri neinteresantāk sist (t.i. skaņas un vizualizācijas efekti likās vienkāršāki). Bet tāpat pēc tam kļuva interesanti. Pluss bija tas ka, katru var apgreidot un visus varēja nopirkt. Un nomainot mp3 uz citu anime, spēļu un filmu mūziku, tad vispār ļoti patīkami spēlēt un izbaudīt spēli. tongue.gif
Bet Heroes IV viss aizgaja garām. Mazliet paspēlēju un pēc 10 minūtēm sāku aizmigt. Cīņas tik garlaicīgas kļuva, nekādu efektu. Viens knapi, knapi pienāk, kaut ko klusām izdara, tas laikam nokrīt, pazūd, un es aizmiegu. Un pēc stundas pamostos un izdzēšu spēli.
Heroes V vispār izsmiekls kaut kāds. Novilku spēli, pasmējos par to visu un izdzēsu. laugh.gif

This post has been edited by Hikaru: Jan 29 2007, 14:27
+Quote Post
edg
post Jan 29 2007, 14:38
Post #22

limpene grauž aknas

From: PM

Heroes II bija paaraak nesabalanseets. Ne gluzhi kaa Heroes I, kur 1 puukjis = victory, bet tomeer. Un, taa kaa esmu kluchainas grafikas piekriteejs, man arii Heroes II (un I) grafika patika daudz labaak.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
scarface
post Jan 29 2007, 18:07
Post #23

Heimin
*

Heroes 5 bija labs tacu parejie man patika labaak. Heroes 5 bija labaaka grafika tacu pirmajos cetros bija loti interesanti un gruutuma pakaape bija diezgan augsta pat uz easy level un bija vairaak kartes. Veel ir heroes ejamie rpg. Vienu laikam sauc legends of might and magic un otru sauc dark messiah of might and magic kas taisiits uz half life 2 dzineeja. Tie abi ir liidziigi oblivionam.

This post has been edited by scarface: Jan 29 2007, 18:23

--------------------
Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
+Quote Post
Church
post Jan 29 2007, 18:36
Post #24

sewer rat

From: latvia / riga

veci sakaarnji, kas savlaik piepiipeetaa istabaa speeleejushi Hot Seat ik pa laikam pamodinot naakosho speeleetaaju, diezvai kaadreiz ierindos mineetaas rpg kaa piederiigas homm plejaadei ;P
+Quote Post
scarface
post Jan 29 2007, 19:21
Post #25

Heimin
*

Ja netici tad apskaties gamespotaa. Tas par ko es teicu tas ir kaut kas atsevisks nekaa pirmie pieci. Ja esi speeleejis oblivion tad sapratiisi

This post has been edited by scarface: Jan 29 2007, 19:24

--------------------
Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
+Quote Post
GM
post Jan 29 2007, 19:42
Post #26

Resident Alcoholic

Group: ALK

Veel ir heroes ejamie rpg. Vienu laikam sauc legends of might and magic un otru sauc dark messiah of might and magic kas taisiits uz half life 2 dzineeja. Tie abi ir liidziigi oblivionam.

veci sakaarnji, kas savlaik piepiipeetaa istabaa speeleejushi Hot Seat ik pa laikam pamodinot naakosho speeleetaaju, diezvai kaadreiz ierindos mineetaas rpg kaa piederiigas homm plejaadei ;P

Atļaušos atzīmēt, ka Dark Messiah nav vis RPG, bet gan diezgan primitīvs pirmās personas action.
Un tāpat atļaušos atzīmēt, ka "ejamie rpg", jeb Might & Magic sērija ir visa sākums - HoMM ir vairāk šī spēļuniversa spin-off's cita žanra ietvaros. Tādēļ izskatās, ka vecie sakārņi nemaz ar tik veci nav un bīdījuši pikseli-barbaru pa pikseļu kvadrātiem, meklējot citus pikseļus ko sist, nav pat tik cik melns aiz naga.
Meh...

This post has been edited by GM: Jan 29 2007, 19:43

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Drink
post Jan 29 2007, 19:53
Post #27

Jinushi
**

From: /dev/null

Pilnībā piekritu Hikaru teiktam.

Edg,
Par balansu varu izteikt, ka tur nesabalansēts bija tik viena rasa tongue.gif Oki, un laikam gan, pēc kāda add-ona vareja vel nopirkt ghost ^^; Nu tie gan bija ... ouch biggrin.gif Un tas viss par disbalansu :3

Trešajā, tomēr, humans kick ass ^^

Bet nu vienalga ... tas ir ta ka skill test, izvelēties vājāko town-u sev rolleyes.gif

--------------------
First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong.
Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know.
IPB Image
+Quote Post
Yume
post Jan 29 2007, 20:20
Post #28

challenger

man ir divi jautaajumi.
Pirmais - Seerfij... es gandriiz no gultas noripoju, kad izlsiiju komentu par - anaalo aptaju... tas ir kaa? ar statoskopu?

Un - Ettenda- emm.. Laabij, tas tu?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Jan 29 2007, 21:18
Post #29

sewer rat

From: latvia / riga

QUOTE(GM @ Jan 29 2007, 18:42) *

...Un tāpat atļaušos atzīmēt, ka "ejamie rpg", jeb Might & Magic sērija ir visa sākums - HoMM ir vairāk šī spēļuniversa spin-off's cita žanra ietvaros. ...

i speeleets savlaik arii M&M. bet tik ljoti aizraut kaa veelaak izgaajushaas kulta HOMM[1-3] neaizraava.
+Quote Post
Taka
post Jan 30 2007, 10:27
Post #30

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Heh, moš man vēl Sinclairu ZX Spectrum piesaukt? smile.gif
Dizzy, Academy, Elite ... ehhh spēles, kuru kvalitāte neslēpās gigahercos un gigabaitos, bet gan sižetā un playability. Un tikai 48 kilobaitos...

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 12:01