![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
must be good stuff they're smoking. ROFL Principā nemaz neatverot to linku es sapratu visu ![]() ![]() ![]() P.s. Piekrītu Church - Heroes diemz''el evolūcijas procesā devolvējās <.< -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Jā... HoMM 3... sen nav spēlēta laba spēle. Būs kādreiz jāuzspēlē varbūt atkal.
![]() This post has been edited by Hikaru: Jan 29 2007, 10:07 |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
turpinot offtopiku, HoMM peedeejie speeleejamie bij 3shie. Yep, man joprojām laptopā ir HoMM 3 Complete ![]() HoMM IV piebesīja ar savām megakretīniskajām kartēm, pilnām ar vienpusējiem portāliem AI ērtībām, visādām dīvainībām un jebkāda normāla balansa trūkumu, kartes tikai AI labā. Un par to, ka viņi nonerfoja Town Portal spellu viņus vispār nošaut derētu -------------------- Press any key to continue
|
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
HoMM IV piebesīja ar savām megakretīniskajām kartēm, pilnām ar vienpusējiem portāliem AI ērtībām, visādām dīvainībām un jebkāda normāla balansa trūkumu, kartes tikai AI labā. Viena interesanta lieta gan bija...Iespeeja novaakt pashu Heroe, taads mezjoniigi kruti uztreneets, bet shamais aiziet pirmas pie Allaha un paarejiem aiz shoka nokriitas moraale. Citaadi tas Heroe seezj kaa taads uber dievs blakus, ka nekaa tam nevar izdariit. Tas Heros II ~ III tas bija ljoti stulbi. Taapat iespeeja Njemt liidzi vairaakus Heroe man tiiri iepatikaas. Zjeel ka Heroes V, to visu likvideeja ![]() Heroes IV bija interesants eksperiments, kam man gan patika ![]() This post has been edited by Shumins: Jan 29 2007, 13:19 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
... mezjoniigi kruti uztreneets, bet shamais aiziet pirmas pie Allaha ... Tu runaa pretrunaas. Labi uztreneets heroe taapat vien nemirst. Ja nu tu pats akaa lec, varbuut... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Heroes II man likās vissmukāk uzzīmēti visi monstri (ļoti smuki drakoni) un laba skaņa un efekti cīņu laikā.
Kad sāku spēlēt Heroes III likās, ka pasliktinājās visu monstru dizains. Burvji kaut kā primitīvāk sāka šaut ar vienkāršu svītru, vampīri neinteresantāk sist (t.i. skaņas un vizualizācijas efekti likās vienkāršāki). Bet tāpat pēc tam kļuva interesanti. Pluss bija tas ka, katru var apgreidot un visus varēja nopirkt. Un nomainot mp3 uz citu anime, spēļu un filmu mūziku, tad vispār ļoti patīkami spēlēt un izbaudīt spēli. ![]() Bet Heroes IV viss aizgaja garām. Mazliet paspēlēju un pēc 10 minūtēm sāku aizmigt. Cīņas tik garlaicīgas kļuva, nekādu efektu. Viens knapi, knapi pienāk, kaut ko klusām izdara, tas laikam nokrīt, pazūd, un es aizmiegu. Un pēc stundas pamostos un izdzēšu spēli. Heroes V vispār izsmiekls kaut kāds. Novilku spēli, pasmējos par to visu un izdzēsu. ![]() This post has been edited by Hikaru: Jan 29 2007, 14:27 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Heroes II bija paaraak nesabalanseets. Ne gluzhi kaa Heroes I, kur 1 puukjis = victory, bet tomeer. Un, taa kaa esmu kluchainas grafikas piekriteejs, man arii Heroes II (un I) grafika patika daudz labaak.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
scarface |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-January 07 ![]() |
Heroes 5 bija labs tacu parejie man patika labaak. Heroes 5 bija labaaka grafika tacu pirmajos cetros bija loti interesanti un gruutuma pakaape bija diezgan augsta pat uz easy level un bija vairaak kartes. Veel ir heroes ejamie rpg. Vienu laikam sauc legends of might and magic un otru sauc dark messiah of might and magic kas taisiits uz half life 2 dzineeja. Tie abi ir liidziigi oblivionam.
This post has been edited by scarface: Jan 29 2007, 18:23 -------------------- Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
veci sakaarnji, kas savlaik piepiipeetaa istabaa speeleejushi Hot Seat ik pa laikam pamodinot naakosho speeleetaaju, diezvai kaadreiz ierindos mineetaas rpg kaa piederiigas homm plejaadei ;P
|
scarface |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-January 07 ![]() |
Ja netici tad apskaties gamespotaa. Tas par ko es teicu tas ir kaut kas atsevisks nekaa pirmie pieci. Ja esi speeleejis oblivion tad sapratiisi
This post has been edited by scarface: Jan 29 2007, 19:24 -------------------- Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Veel ir heroes ejamie rpg. Vienu laikam sauc legends of might and magic un otru sauc dark messiah of might and magic kas taisiits uz half life 2 dzineeja. Tie abi ir liidziigi oblivionam. QUOTE veci sakaarnji, kas savlaik piepiipeetaa istabaa speeleejushi Hot Seat ik pa laikam pamodinot naakosho speeleetaaju, diezvai kaadreiz ierindos mineetaas rpg kaa piederiigas homm plejaadei ;P Atļaušos atzīmēt, ka Dark Messiah nav vis RPG, bet gan diezgan primitīvs pirmās personas action. Un tāpat atļaušos atzīmēt, ka "ejamie rpg", jeb Might & Magic sērija ir visa sākums - HoMM ir vairāk šī spēļuniversa spin-off's cita žanra ietvaros. Tādēļ izskatās, ka vecie sakārņi nemaz ar tik veci nav un bīdījuši pikseli-barbaru pa pikseļu kvadrātiem, meklējot citus pikseļus ko sist, nav pat tik cik melns aiz naga. Meh... This post has been edited by GM: Jan 29 2007, 19:43 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Drink |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Pilnībā piekritu Hikaru teiktam.
Edg, Par balansu varu izteikt, ka tur nesabalansēts bija tik viena rasa ![]() ![]() Trešajā, tomēr, humans kick ass ^^ Bet nu vienalga ... tas ir ta ka skill test, izvelēties vājāko town-u sev ![]() -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
man ir divi jautaajumi.
Pirmais - Seerfij... es gandriiz no gultas noripoju, kad izlsiiju komentu par - anaalo aptaju... tas ir kaa? ar statoskopu? Un - Ettenda- emm.. Laabij, tas tu? -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Heh, moš man vēl Sinclairu ZX Spectrum piesaukt?
![]() Dizzy, Academy, Elite ... ehhh spēles, kuru kvalitāte neslēpās gigahercos un gigabaitos, bet gan sižetā un playability. Un tikai 48 kilobaitos... -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |