![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es savos 99 arī tā izskatīšos
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Liels sweiciens 99gadiigajai Shaisukei
![]() ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
daudz laimes Shaisuke tavaa 99 dzimshanas dienaa
![]() -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
nu ko es arii pievienojos sveiceejiem... DAUDZ LAIMES DZIMENEE!!!! :]
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ak šie saldie 99, ne katrs to var piedzīvot, un tā izskatīties...
Neatceros gan kurā tautā, bet vienā tautā 9 ir mīlestības skaitlis, novēlu daudz, daudz laimes un pats galvenais - daudz mīlestības pret dzīvi. (novēlējums nav atkarīgs no vecuma ![]() -------------------- |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Sveicieni no manis ar Shaisuke.......... un viena puķe!!!
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
es arii pievienoshos...
Daudz laimītes tavā 99 gadu(lai cik tas ari dīvaini neizklausītos) dzimenītē! ^^ Enjoy..... ![]() ![]() ![]() QUOTE Es savos 99 arī tā izskatīšos I guess shaisuke ir skaistuma dieviete....ne? tik labi izskatiities...WoW! o_0 ![]() ![]() from Gackt.... ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
apsveicu tevi shaisuke tavaa 99 dzimshanas dienaa!!! nu jau cieniijams vecums
![]() |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Congrats Shaisuke!
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Es zinu, ka esmu bremze... piedod hun, ka tikai šodien apsweicu ><... anyway DAUDZ DAUDZ DAUDZ laimītes Tew šajā cienījamajā dzimmenītē ^^ bučaaaaaaaaaaaasss... wub ya hun
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Waaaaa Milziigs Paldies miiljie *visiem ubermilziigs hug no veceniites XD*.... Shinchan tu mirsi
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
AKIRA |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 73 Joined: 16-October 05 ![]() |
99 gadi!? o.O joopcik ku laiks aatri skrien...
-------------------- |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Apsveicu xikes, daudz laimes, prieka dzimshanas dienaa!!!!!
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nu ko xikes! Topi sveikts!!!!!
![]() Un piekāp uz animefestu -------------------- Press any key to continue
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hehe Xikes apsveicu ar dzimeni un daudz laimes tev....
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22 June 2025 - 16:03 |