![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
Apsveicu sigfu! ehh, cik labi, ka 18 gadu jubilejaa paliek 18 gadi. kaa tad savaadaak iepirks visu nepiecieshamo svineeshanai
![]() -------------------- |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Wipee Sigfa... Pievienojos sveiceejiem ^^
Happy Birthday ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Apsveicu Sigfa.
![]() Nu ko, sake ir iepirkts? ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Es tev vakar 23:00 meegjinu suutiit sms. "Sūtīšana neizdevās".
![]() Daudz laimes Sigfa! Daudz buchu un alus! ![]() Vai tu man atsuutiisi kaadu veestuli no Japaanas?? PLZZZZ! *kriit celjos* Vismaz ar vienu bildi... View of Japan. UUuuuuuu... Luudzu luudzu luuudzu... Dabuusi kasti alus! ![]() Bet galvenais nosvinies! ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
jihh CS. pensija un reimatisms tuvojas ar drausmu joni. ar to arii kongratuleeju ;>
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 18 2006, 20:15) Ūu, nezināju, ka tu jau Japānā. Zināju, ka tu kautkad pavasarī brauci uz turieni, bet nezināju kad. Cik sen jau tur esi? Kā tur ir? Kādā valodā tu ar visiem sarunājies? (Mans nezin, cik labi tu japāniski māki.) Fufufufu, kur es paliku. Ak jā. Daudz laimes dzimšanas dienā, Sigfa! Lai... ehhh, you know the drill. Blā blā daudz manga blā blā alkohols blā blā bez teletubijiem. Laikam bikiņ dumji, 18. dzimšanas diena bez pamatīgas svinēšanas? XD Hehe, tikai nedeelju te esmu. Izskataas, ka Edg karsto veelmi peec anime posteriem tik driiz nevareeshu piepildiit, bet kad taada iespeeja radiisies, ielikshu postu forumaa, lai pasuuta cilveeki ![]() Vismaz man te ir iespeeja redzeet animes, pirms vinjas vispaar paraadaas netaa ![]() Senchi te forshi, ljauj iedzert maajaas ![]() UPDT; Opaa, bezmaz aizmirsu pateikties sveiceejiem! Paldies visiem! Un arii Pakkun! |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Wow!
Vakar nebiju datora tuvumā, tāpēc sveicu Sigfu šodien! ![]() Un sveikts top arī CaptSolo ja tas ir tas CaptSolo kuru es domāju ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gan jau ka tas pac vien ir .. vismaz vecums ~ atbilst un latvijaa citu nau daudz dzirdeetu ;>
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es vakar Xeno pārprasīju, šis saka ka vajadzētu būt
![]() Un šodien top sveikts mDSL labdaris un CCCP propogandētājs Revol! Lai Tev priecīga dieniņa, kaut arī pirmdiena! ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
Xeno as in xehomorph? hrm. kaut kaa daudz kopiigu paziistamu ex-alberta alkoholikju-datorikju. ;D
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Daudz laimes dzimshanas deina Sighfa
![]() Ar nokaveeshanos bet tomer labak velak neka nekad ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Church @ Mar 20 2006, 08:31) Yepp, Xeno as xenomorph ![]() Vismaz cits Xeno man nav zināms Albertā ar esu grozījies ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Daudz daudz fotoaparātu *Pfuu!*, laimes novēlu Aigariusam!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Apsveicu Aigarius, Nu ko. tātad sestdien veicam pilnīgu Yukatan okupāciju. uz 1 dienu
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Daudz baltu dieninju LAiminja dodi!...nu juus saprataat!
DAudz laimes Aigarius! neaizmirsti muus un atgriezies! Kursh mums pirti kurinaas? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 June 2025 - 07:46 |