![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Drink |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 23-September 06 From: /dev/null ![]() |
Nya, 10x
![]() -------------------- First Law of Sexual Dynamics - In a given dispute, the female is more likely to be correct.
Second Law of Sexual Dynamics - If you think a girl is attracted to you, you are wrong. Third Law of Sexual Dynamics - Men are attracted to every woman they know. ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Daudz laimes trakajam Aivvv...
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
-Kai-, nyamo, Atashi, Crono. Daudz laimes dzimšanas dienā.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
omedetou, Kai! apsveicu ar pilngadiibas sasniegshanu!
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Apsveicu dzimshanas dienaa Kai!
![]() ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Gribēju nowēlēt daudz laimes Rebel
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Daudz laimes dzimšanas dienā. (daudz gan viņu šodien)
GameMaster, BAMS, Shogun, rebel, Sairasu-kun. -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Daudz laimes rebel un GM
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Daudz Laimes GM ^^
-------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE Daudz Laimes GM ^^ Ar plikām daudzlaimem, Avenčik, nav aršana. Tev šodien jau 6:00 no rīta vajadzēja klauvēt pie mana buduāra durvīm ar litrīgu destilāta pudeli vienā padusē un skabētu gurķu burku otrā. A to te tik "daudz laimes", "daudz laimes"... This post has been edited by GameMaster: Jan 3 2007, 20:52 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
wiii sveicu rebel~ ^^
gan tevi noķeršu un apsveikšu kārtīgi :3 |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE Daudz Laimes GM ^^ Ar plikām daudzlaimem, Avenčik, nav aršana. Tev šodien jau 6:00 no rīta vajadzēja klauvēt pie mana buduāra durvīm ar litrīgu destilāta pudeli vienā padusē un skabētu gurķu burku otrā. A to te tik "daudz laimes", "daudz laimes"... Ko ta es iešu lieliem maisīt lieliem puikām priecāties...es labāk tāpat...pateikš ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Hoho apsveikšu ari te)
Aven daaaauuuudz laaiiimes dzimenee ![]() un avenju cigarešu, kuras tagad tu vari pirkt bez jebkaadam problemaam ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Aven |
![]()
|
Hoho apsveikšu ari te) Aven daaaauuuudz laaiiimes dzimenee ![]() un avenju cigarešu, kuras tagad tu vari pirkt bez jebkaadam problemaam ![]() ![]() Lieeeeeeeeeeeels paldies ^^ tās ir ķiršu ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
tās ir ķiršu ![]() Bl** ķiršu, man kkas ar galvu 6odien, visu jaucu ![]() ![]() velreiz apsveicu, lai neoftopotu ![]() This post has been edited by -Kai-: Jan 4 2007, 03:11 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 07:58 |