![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Apsveicu Aivaru AKA Noriass Gato ar 38!
Uzdzīvo labi ![]() -------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Apsveicu Aivaru, novēlu iet uz priekšu un daudz atpakaļ neatskatīties.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
gratz, kaarleens
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Daudzlaiminieks karlitos
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
sveicieni kaarleenam, daudz laimes!
EDIT: tikai es maaku tik iisaa rindinjaa uztaisiit divus typo. This post has been edited by ETM: Sep 5 2007, 09:21 -------------------- Because i can!
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Sveicienu kārlēnam oficiālajā leveļošānās dienā!
![]() Gratz on lvl -------------------- Press any key to continue
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Daudz Laimes Šinčanam
![]() This post has been edited by Shaisuke: Sep 10 2007, 14:16 -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
I second that. Žēl ka šis visnotaļ interesantais cilvēks pēdējā laikā šeit parādās tik reti.
© Dutch, Black Lagoon |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
apsveicu shinchanu, un ceru, ka vinja saturiigo postu biezhums atjaunosies vismaz kaadreizeejaa liimenii
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Vai tu re, kāds mani vēl atminas
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Taka |
![]()
|
Opā, ko es palaidu garām
![]() Novēloti bet sveicu ShinChanu ar kārtējo, turies, vēl daudzas priekšā ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
Taka, sveicieni tuvoshanaas pensijai sveetkos. Lai gan skaitlis neapaljsh, jebkuraa gadiijumaa - vieglas pagjiras naakoshdien.
![]() |
Noriass Gato |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 17-September 05 ![]() |
Patiesi, Taka mums ir viena liela diena! Lai jauki nosvinas!
-------------------- Vēl novērots, ka itkā bērnišķīgas anime filmas piesaista ar diezgan sarežģītiem personāžu raksturiem, domām par labā uzvaru jebkādiem līdzekļiem, ("mērķis attaisno līdzekljus") un patiesu cilvēcību, labā un ļaunā relativitāti.
Uzvarēt par katru cenu? Bet vai tā pašam varonim neizrādīsies par augstu? Tas, ka ļaunumu nav iespējams iznīcināt uz mūžīgiem laikiem, bet tikai ierobežot, bet tāpat arī uzvarot ļaunumam labo neizdodas iznīcināt pilnībā. "As long as stars continue to be born, war wil not end. The darkness calls to the light, and the light calls again to the darkness. ...but along with death... there is always hope and rebirth..." |
zenofex |
![]()
|
Apsveicu ar šo lielo notikumu, Taka. Lai viss izdodas.
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Paldies jums visiem
![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 14:27 |