![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Piebiedrojos Churcham
![]() Daudz laimes ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Fuschicho daudz laimju,vērtīgu mēslu un mīlestības!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Paldies sveicējiem :3!
-------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nu, gratulaacijas arii sirkai sakaraa ar to pashu smilshu birdinaashanas gadiijumu
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Kaarteejai yaoi trio sastaavdaljai pienaakusi daudz torshu/vienas sveciites diena. prozit, Yume
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Sveicu Yumi, un arii FuschichO ar nelielu nokaveeshanu.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Pateicos, pateicos!
Prieks ka vismaz otaku.lv vetirāni atcerās paskatīties zem topikiem un pēcāk iespamot kādu sveicienu. -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Yume, apsveicu dzimšanas dienā
![]() ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Yume, apsveicu dzimšanas dienā :) Ir piektdienas vakars, un man nav nevienas dziļas domas galvā. Tāpēc vienkārši - mīlestību, naudu un veiksmi :) Tu aizmirsi novēlēt pašu būtiskāko.. DAUDZ YAOI!!! -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Church |
![]()
|
omedetou, ShinChan. Zheel ka kljuvi rets viesis, un veel retaaks postotaajs. Viedoklji bija interesanti.
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Šinčans ir palicis vecs. Kam līdzi nāk šift of intrests. Ar ko arī apsveicu :]
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Paldies, biedri. No tiesas esmu palicis vecs, taču pilnīgi no animes un šī foruma aizceļojis vēl neesmu. Gan pienāks laiks, saņemšos un ar pēdējām enerģijas paliekām centīšos iedot otro elpu offtopika sadaļai, citādi kauns skatīties, ka visa aktivitāte ir vien dzimšanas dienu un "cilvis zem manis šobrīd kakā" pavedienos. We are better than that.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
S...S...............................SHINCHAN!!!
Gandrīz aptaisījos aiz laimes, kad ieraudzīju šito vārdu, forumā ielogojoties. ![]() Ir, ir, te skumji palicis. Nesen tieši domāju par vecajiem, labajiem laikiem, kad te vēl kaut kādas diskusijas notika oftopikā, kad lielākais foruma vēzis bija "Kā zināt, kad esi skatījies pārāk daudz anime?" un pirms parādījās visādi tur "HAY, I'M A CHANFAG AND I NEED TO JUSTIFY MYSELF!!" cilvēki, un visādas tur jūtīgās dvēselītes un tādi. Nu, ko lai dara, pašam man nav dotības neko salabot, tāpēc turpinu cerēt uz brīnumu. This post has been edited by Kikyou: Sep 16 2009, 21:30 |
Church |
![]()
|
sveikts, Taka san.
Noveelu jaunu gundam shovu ar origjinaalu sizhetu. ok-ok, ja kaut ko iespeejamaaku - Yukikazes BR setu un algas palielinaajumu ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Paldies Church!
Par pirmo - neticu ka tāds būs ![]() Trešo - arī derētu, bet galvenais - nedabūt pretējo ![]() [nosarcis] esmu palaidis garām Yumes un ShinChana jubilejas???? KAUNS MAN!!!!! tā iet, ka reti ienāk... Bet varbūt vēlu tomēr nav par vēlu? Sveicu Yumi un ShinChanu dzimšanas dienās! Nezinu ko lai tādu novēl... varbūt - izdzīvot! Un saglabāt tās īpašības, par kurām mēs jūs visi cienam un mīlam! -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 14:52 |