![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
kauchkaa veci penshi miil dzimt vienaa laikaa
![]() omedetou, Fxp! |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Taa kaa vajag lietderiigi teereet laiku darbalaikaa
![]() TTL 1--. ![]() |
Church |
![]()
|
.. un ar kvartu Tadoram liidziigo priekshmetu
![]() |
Arts |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tenmai un Ginta~chan sveicieni dzimumdienāss!!!
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
+1 par Tenmu un Gintu. Un sevi es sveicu vārda dienā.
This post has been edited by FuschichO: Oct 24 2009, 23:25 -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Kas jums teica, ka man ir dzimšanas diena? X3 Bet, paldies.
Nu tad es arī, lai gan ar novēlošanos, atļaušos izteikt sveicienus Tenma un FuschichO: Apsveicu, dāmas~ ![]() This post has been edited by Ginta: Oct 25 2009, 16:52 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ok, novēlojies sveiciens Gintai un FuschichO (kaa arī man nezināmajiem šīsdienas gaviļniekiem pie reizes)! nebiju uz vietas, noplauku uz dzimeni kaķus pa laukiem trenkāt
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Oho, baigā rinda ar dzimšanas dienām.
DAUDZ LAIMES ARĪ ŠOGAD, JĒZU! un anti arī. |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
KRISTIEŠI PĀRŅĒMA ŠOS SVĒTKUS NO PAGĀNIEM UN TIEM NAV NEKĀDA REĀLA SAISTĪBA AR TO.
Apsveicu anti!! -------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tad man vēlēt daudz laimes Pērkonam?
Vajadzēja vispār teikt, ka apsveicu anti tanti jo tad būtu rīmes ha ha ha ha ha. |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Vajadzēja vispār teikt, ka apsveicu anti tanti jo tad būtu rīmes ha ha ha ha ha. Kuššss, tik veca vēl neesmu! Anyway, paldies par apsveikumiem :] -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es pievienošos Anti sveicējiem un vēl- šodien arī mistiskajam Sephy kungam dzimšanas diena. Nezinu gan vai tas publiski jāpiemin, bet par spīti visam arī te es viņu sveikšu.
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Sveicieni Sephy!
![]() Sveicieni anti! ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Church |
![]()
|
Anti, nu tur. prozit.
hau, es pateicu. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 11:35 |