![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Nimmiii, Nimmii.. es ilgi, ilgi meegjinaaju atrast sho pavedienu, lai iesaaktu pirmaa,bet man neizdevaas ... es ceru, ka tu man piiedosi..
-------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
njaaaaa....
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
daudz,daudz,daaaudz lajmiishu dzishindindinaaaaa.. warbuut,ja noswineesi taa kaartiigi,radiisies jauna maaxla? ljoti gribetos redzeet..Tew jaw ir daudz fanu manu draugu lokaa
![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
es ar, es ar
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
ZeaLot!!!!
Apsveicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
Roze, congrats and remember - were eternally grateful for your time, money and nerves lost on this forum. un kā tagad saka, peace
![]() -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
jaa..svariigs jubilaars mums shodien pagadiijies.Tad no savas puses ar suutu sveicienus un visa veida veeleejumus!
![]() -------------------- |
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
apsveicam nama tēvu Rozi.
![]() p.s to pa to nama tēvu jasaprot ka foruma owneri. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vau, šodien divi augstu vērtējami jubilāri.
Nu pirmkārt Roze. Apsveicu, cienu, nu jau esi pavisam liels. ![]() ![]() Un otrkārts, глуьоко увожаемая госпожа Зузука ( ух, а как звучит) громогласно поздровляю тебя с добовлением ещо ожнои еденитци к тому что у девушак обычно не спрашевают. Чот тебе Зука за это цветочки! ![]() -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
apsveicu roze tevi tava dzimsanas diena
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Sveiciens Bosam dzimenee
![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Roze - apsweicu!!!!!!!!!! Noweelu labi noswineet!!!!!!!!!!!!!
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu es ar apsveikshu ar saviem mulkiigajiem ziimeejumiem:
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Roze... laikam jau mums būtu viņu jausauc par Roze-sama vai vēl labāk Roze-sensei! Gribētos pateikties viņam par to ka viņš ir izveidojis šo forumu, jo bez tā daudzi tā arī nezinātu ka Latvijā ir daudz vairāk anime fanu/fanātu izņemot zināmo draugu un paziņu loku. Domāju ka daudzi tev ir lielu pateicību parādā, bet nu noteikti ka pašam ar ir prieks skatīties kā anime pamazām sāk izplatīties Latvijā. Lai arī daudzi sāk ar pokemoniem un digimoniem, tomēr ja viņš sāks intresēties arī par ko daudz labāku, tad drīz vien atnāks uz šo forumu, no kurienes atpakaļceļa vairs nav! (Ja atnaaks uz chat.118.lv #anime, ta par iepriekšējo dzīvi vispār var aizmirst
![]() Visu cieņu Roze! Apsveicu! Gods kalpot Tev un šim forumam! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 13:07 |