![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
sveicu, sveicu. Lai tev pirksti stingri turaas, un pa reizei arii buraas.
|
Zuzix |
![]() ![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Mana Mīļā Māšele! Daudz Daudz Daudz Laimes un Prieka Šajā Skaistajā un Jaukajā Dieniņā! Novēlu Šodien Ļoti Labi Nosvinēt (Cerams, ka es Tev Šajā Lietā Šodien Palīdzēšu)...
(P.S. gomennasai, ka tik liels, bet roka nepacēlās samazināt - kā nekā dāwaniņa Kimucim) -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
sveiciens za4peedinjai no manis ar!
-------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Za4peedinja, es arī tevi apsveicu!!!! Daudz laimes !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Za4ukiņ!!!! daudz daudz buču sūtu elektroniski un puķītes pa pastu!!!
![]() paskaties uz manu parakstu un sapratīsi ko vēlos izdarīt!!! ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Zakji, kampaaaaaaaaaaai!!!
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Suminaata
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Daudz daudz daudz daudz daudz daudz un vēlvairāk mīļu sveicienu dzimšanas dienā, za4peedinj! ^__^
|
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
O! Zaķpēdiņu, aka Kimu noteikti jāapsveic!
Vislabākie novēlējumi nākošajam dzīves gadam. Lai netrūkst nekas no tā ko vēlas sirds. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Biiiiiii, paldies visiem par apsveikumiem(un bildeem), patiesham ljoti miilji un patiikami....
ShinChan taa bilde ir best!!! ![]() ![]() Veel reiz paldies! (Nju var oficiaaali iegaumeet cik man gadi!!!UN VAIRS NEJAUTAAT!!!!!! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Pavēla puķe zaķēnam.
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe, vēl divi jubilāri.. sveicu Tetsuo Shima un Spike
![]() -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
Pievienojos Yumes apsveikumam...
Novelu lai visi sapnji piepildas, ta ka jums bus patikami skatities ko esat velejushies... ^__^ -------------------- |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
sveicu Tetsuo Shima un Spike!!
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 October 2025 - 22:16 |