![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
FaNtA |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 190 Joined: 2-March 05 From: uz pasūtijuma ^_^ ![]() |
sveiciems no manis, Tetsuo Shima un Spike
![]() -------------------- /moo
i has a signuchar and i did it for the lulz. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Daudz laimes Tetsou Shima un Spike! Uraa, uraa!
![]() ![]() |
Dero |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
Es absaluuti neapsveicu kafu, swordus(seshtakus)
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
es apsveicu ramonu divkaarshi, gan dz. dienaa, gan par to ka vinja shim forumam ir devusi tik daudz......
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(SheWr @ Aug 6 2005, 20:06) es apsveicu ramonu divkaarshi, gan dz. dienaa, gan par to ka vinja shim forumam ir devusi tik daudz...... Ko gan viņa ir devusi? Neviena vienīga ieraksta šajā forumā... ![]() ![]() ![]() Bet tomēr apsveicu! Varbūt sadūšosies un kaut ko kādreiz ierakstīsi! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
apsveicu visus, ko nokaveeju apsveikt (atkal).
juus man galvu sajaucaat ar saviem apsveikumiem ![]() kawaii buchas un daudz jauku noveeleejumu! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
QUOTE(Kikumi @ Aug 6 2005, 23:53) QUOTE(SheWr @ Aug 6 2005, 20:06) es apsveicu ramonu divkaarshi, gan dz. dienaa, gan par to ka vinja shim forumam ir devusi tik daudz...... Ko gan viņa ir devusi? Neviena vienīga ieraksta šajā forumā... ![]() ![]() ![]() Bet tomēr apsveicu! Varbūt sadūšosies un kaut ko kādreiz ierakstīsi! ![]() Manuprat tas bija sarkasms. -------------------- |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Tagad, kad tu to pateici, man arī tā sāk likties... Sorry, SheWr, ka uzbraucu...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
kaads veel sarkasms? vai tad mees visi nepaziistam ramonu? (nu logiko ka sarkasms....)
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
Apsveicu šodienas jubilārus - Laugh|ng Man un Yorsa-kun! Lai izdodas viss iecerētais!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
pievienojos Kikumi, un arii sveicu jubilaarus - Laugh|ng Man un Yorsa-kun
![]() -------------------- |
-kumori- |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 322 Joined: 5-February 05 From: 【 My Own Paranoia 】 ![]() |
SVEICU! SVEICU!
![]() -------------------- |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
piebiedrojos sveiceejiem!!!^^daudz kawaii buchu un jauku noveeleejumu
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Apsweicu dzimumdienaa Pumu!!!!slimikjis za4pedinja ar piebiedrojas. Ziimee wairaaak, lai ar katru reizi Taws talants kljuust ar wien labaaks
![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Apsveicu!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 October 2025 - 22:46 |