![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
Kaut gan jau apsveicaam klaatbuutnee, lai ir veel viens paliekoshs apsveikums no manis. Daudz laimes un veiksmi maaciibaas.
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
daaaudz laimes yumei no manis. lai tev visa dziive kaa skaists sapnis!
![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Vēlreiz liels, lielas paldies visiem.
*jūtās pagodināta* -------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
apsveicu!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Sieva mana!!!! YUME!!!! Baigi daudz buču un visādu citu Yaoi domu sūtu tev tavā virzienā!!! izmanot tentaklus aktīvi.... Daudz, daudz sveicienu dzimšanas dienā!!! Audz liela un lai tavā galvā briest daudz, daudz domu kas saistīti ar Shounan ai...
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
Sweicieni arii no manis^^
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Paldies vēlreiz, jau trešo * bet labiem cilvēkiem nav žāl*
Un sveicu šodienas jubilārus. -------------------- ![]() |
Dero |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 337 Joined: 17-June 05 ![]() |
apsveicu!
|
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Šampis jau atšālējies, tortes apēstas un ciemiņi aizvākušies, bet mans apsveikums Yumei atnāk tikai tagad. Labāk vēlu nekā vispār nekā
![]() ![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Apsveicu šodienas jubilarus!!!!!
yoru un MareX -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Dero |
![]()
|
apsveicu!
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nav gluzhi dzimshanas diena bet sveetki tikuntaa....
![]() ![]() S.U.D - DAUDZ LAIMES VAARDA DIENAA!!! ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
apsveicu visus tos kurus vel neesmu apsveicis daudz laimes
![]() -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Dero |
![]()
|
nekad nepienem sveicienus vācu valodā, jo tas tiek uzskatīts kā apvainojums mums lv apsveicējiem !
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24 June 2025 - 06:28 |