![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE GM, kas tad tavuprāt NAV muļķīga laika nosišana? Man pēc tavis teiktā izklausās, ka jebkas, ko dara brīvajā laiakā, ir muļķīga laika nosišana. Nenoliegsi, ka tieši tā taču vairumā gadījumu arī ir. ja vien tavs hobijs nav zāļu pret AIDS meklēšana. Cita lieta, ka katram no mums ir kāds tik patīkams laika nosišanas veids (animes, alkohols, vindsērfings... whatever), ka mums ir galīgi pofig, ka tam bez rekratīvām īpašībām nekā cita pozitīva vairs nepiemīt. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
kahi: Draugiem obligāti nav jātbalsta visi tavi hobiji. Bet tāpēc jau viņi uzreiz nekļūst par ienaidniekiem
![]() -------------------- Press any key to continue
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
bet ja noniecina ne tikai mani, bet , sauksim šo par ''kulturu'', kā tādu? apvainojumi skanējuši vēl viena foruma dalībnieka virzienā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
ko jūs būtu gatavi darīt, lai aizstāvētu animi? un vai tas ir tā vērts? Neko un nav. Tā laikam tiešām ir agra pubertāte vecuma iezīme klausīties, ko citi domā par tavu nekaitīgo nodarbi un tad šņukstot spilvenā gaudot, kā pasaule tevi nesaprot un tavi t.s. draugi ir nelieši un nodevēji. Kāpēc vienmēr kaut kas ir jāaizstāv un kaut kam jāpretojas. Nu neskatās cilvēks anime, lai neskatās. Ja tavi mēģinājumi viņu ieinteresēt ir cietuši sakāvi, tad lai dzīvo laimīgs tālāk. Ja konkrētais "draugs" sāk izsmējīgi izteikties par tavu anime skatīšanos, atrodi arī viņa(s) ieradumos ko "bērnišķīgu" , respektīvi, atrodi tekstu ar ko veikli aizbāzt muti. Daži piemēri: "bet tu joprojām čurā gultā", " bet tu skaties ............" (ievieto jebkuru salkanu latīņamerikas seriāla nosaukumu), "bet tu spēlējies ar lellēm" un tādā garā. Tas varētu būt visefektīvākais veids, lai gan manā praksē nav bijis daudz šadu situāciju, ka man it kā būtu jājūtas vainīgam ka esmu skatījies "muļķikus" un par to vēl jātaisnojas. Vienkārši jāstāv pāri šādām situācijām. Redz pat GM pašapziņu, kurš cik man zināms ir liels ASV popkulktūras pieritējs (sākot no komiksiem un beidzot ar filmām) un nodarbojas ar tik "bērnišķīgu" darbu kā datorspēļu spelēšana un komentēšana, nespēj iedragāt izsmējīgi teksti par šim viņa nodarbēm. Ņem piemēru no labākajiem. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man rodas taada sajuuta, ka sheit ir kkaada mini-mini diskriminaacija... redz- mees pieaugushie un juus siikie....
![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
savējie sapratīs. ja nesaprot - nav savējie.
un vispār šī tiešām nav problēma, jo tā teikt - draugu iepazīst nelaimē (ja šo gadījumu, nebaidoties zaimot, tā var nosaukt..) draugs par draugu ar var paņirgāties, atkarībā no tā cik atklāta ir draudzība, un beigās neviens neķer kreņķi. teiksim tā - ES skatos anime jo MAN tās šķiet izklaidējošas un MAN tās patīk. nevar kkam uzlikt šilti ar uzrakstu "labs" vai "slikts", jo vienmēr būs kāds, kas to apstrīdēs. ja kāds saka, ka "tas un tas ir sū**, pilnīgs mēsls, besī ārā" tad vnk palūdz dot saprātīgu paskaidrojumu kāpēc tā liekas. vēsu prātu, jaunatne! -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Nu katrā ziņā šaubos vai anime var pielīdzināt draugiem. Manuprāt nevar, draugiem taču vajadzētu būt svarīgākiem. Bet ja "draugi" diskriminē dēļ hobija, tad tiešām ir vērts to aizstāvēt ,pierādīt tā pārākumu par ,piemēram , "drauga" tavuprāt muļķīgo hobiju. Tas taču nav īsts draugs, tikai kautkāds tā teiksim 'ciema pamuļķītis' ,kurš vēlas izcelties uz citu fona.
Cik tālu būtu gatava iet es? -> pasūtītu un ietu tālāk ^.^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vai nav vienalga?
Man kāds pasaka "anime sūkā", es tā "mm... Tev garšo magoņmaizītes?" viņš tā "aha garšo" un tad mēs esam baigie frendi bez animes. Neredzu nekādu iemeslu aizstāvēt savas intereses. Vienam patīk otram nē, tāpēc jau cilvēki uzreiz nevar blakus pastāvēt... Vienaldzība nenogalina, vienaldzība saudzē tavus nervus. |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Manupraat, te patiesiibaa jau nav baigaa noziime diskuteet.. Cilveeki ir paraak atskjiriigi...Un cik cilveeku tik viedoklju...
![]() ![]() -------------------- |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE Tikai jaaizveertee nedaudz tos cilveekus, kurus Tu veelies saukt par draugiem.. kaadaa zinjaa jaaizveertee? mees taksh neskatiisimies: vot, tam patiik shitais, bet man nee! ![]() vnk katrs varbuut draugs tikai jaadraudzeejas ![]() -------------------- ![]() |
Bitter_me |
![]()
|
Var buut labi pazinjas ne draugi, iisti draugi var buut tikai dazji cilveeki par kuriem Tu zini, ka,piemeeram, ja tu piezvaniisi vinjam plkst 4 naktii, teiksi man ir slikti, atbrauc un tas cilveeks brauks pie Tewis pat ja vinsh dziivo loti taalu..Bet taadu cilveeku diemzeel ir maz.. protams, ka var sadraudzeeties, bet par draugiem taksh visus saukt nevar...
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
laikam esmu guvusi mācību. tikai laikam. pirmkārt - ne visi, kuriem ir kopīgas intereses, jelkad varēs būt mani draugi (skaidri šeit pierādījies), otrkārt, ir cilvēki, kuri ir gatavi normāli izteikt savu viedokli, citiem tas sagādā grūtības, treškārt, kas attiecas uz tēmu, nezināju, ka viena persona (akurāt es) var tikt definēta kā''jaunatne'', un, ka tas, ka man ir mazāk gadu, un labāks ādas stāvoklis, nekā vecāka gadagājuma cilvēkiem, var tikt uzskatīts par nenovēršamu pierādījumu manam jaunības stulbumam, un cik es blonda, un traļi vaļi.
lūdzu kādam adminam slēgt šo topiku. mani nervi neturēs, laikam jāiet graizīties, ne(after all, im just a stupid little kid, na?)???? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nevajag ņemt to tik tuvu pie sirds. Šaubos vai te kāds domāja kko ļaunu. Ir okei.
![]() p.s. graizīšanās neatrisina dzīves problēmas ^^ -------------------- Nori Nori Nori~ |
scarface |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 18-January 07 ![]() |
Ja tik launi tad paarej pie cartoon network. Bet varbut tu pats saviem draugiem esi pats nobesijis nervus ar animi vislaik censoties parvilinaat vinus savaa pusee? Varbut tu pats animi skaties tik daudz ka skolaa sac uzvesties jocigi? Un kaa tad vini vispaar uzzinaaja ka tu skaties animi?
-------------------- Skaldi un valdi jeb skaldi Valdi. Lielaa dzives Gudriba ir taa ja tu ieraugi traku ciganieti ar biesu somu un nigeru ar zivi kabataa tad bedz jo driz notiks nelaime. BEWARE. Un ja es jums nepatiku tad ejiet seit http://lleo.aha.ru/na/lv/
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Esam nonaakushi pie skaista sleedziena, ka katram savi pasaules uzskati. Cits ciinaas, cits aiziet, cits pienjem. Un pie sleedziena, ka seenes ziemaa naaug... Man arii garsho magonjmaiziites. Topiks sleegts.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:37 |