![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Tigra iesāka, Tigrai tas ir jāpabeidz XD bet kur viņa ir kad viņu vajag?
anyway es laikam nebūšu, jo esmu saslimusi, bet varbūt kādā brīnumainā kārtā uzradīšos ar iesnām un klepu XD btw liekas, ka cilvēku domas balsošanā dalas... dammit kur tā Tigra... >_< |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
*wink* tigra tu esi pazudusi *wink*
Pslaik peec blasojuma varma gaidiit pie 70 cilveekus juaki gan ![]() This post has been edited by Storm: Feb 9 2007, 01:19 -------------------- skills of a snail
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Taisni vai smiekli naak lasot postus - visu laiku vaig kaadu, kas teiktu:
- Iesimi uz turieni; - dariisim to; - dezidaasim taa un leksim tik augstu ![]() Pashi sen jau buutu savaakushies un kaut kur aizgaajushi - kjip Tigra jums beernu daarza skolotaaja ![]() ![]() Nejau visi savu dziivi pavada te...Taa juus variet gaidot saigaidiit pastaro dienu ![]() |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Balsojuši nevis 70, bet apmēram 36 cilvēki. Jo ieskaitās gan balsošana par vietu, gan arī par laiku. Pēc pašreizējiem balsojumiem izskatās ka dosimies uz lido. Lai arī kā, shodien jāpasaka, lai tigra ienāk un apskatās uz situāciju. Te nau nekāda sakara ar bērnudārzu, Tigra te ir ,lai katrs neatskrietu savā laikā , un uz citu vietu.
![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
njemot veeraa shiis pasaakuma potenciaalos apmekleetaajus, variants Lido buutu vispiemeerotaakais. par to aroo sabalsojushi pietiekoshi daudzi cilveeki.
Man pasham nav ne jausmas ar kaadiem transportiem var tikt liidz tai vietai, jo mana necilaa personiiba, visas reizas kad tur ir bijusi, tur aiztransporteejaas ar automashiinu. Ja kaads pateiktu turp nokljuushanas iespeejas no centra, vareetu arii vienoties par satikshanaas vietu un laiku. -------------------- Because i can!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nafig uz lido?? var jau tepat - doma laukumā, pie tam par brīvu. tikai savām slidām jābūt līdzi. un uz slidotavu man jau projektu nedēļā sarunāts, diez vai atbalstīšu šo variantu, bet tas kā nu kuram... ja nu baigi vajag - uz lido var tikt ar 22. autobusu (cika atceros pa tumsu), kā arī visiem tā alfabēta burtiem - a, b, c, d, u.c., bet pļavnieki un krastmala tik tiešām nav vieta, kur gribētos vazāties (bad experience).
jā, mēs visi esam pakļauti tigras rokai un vēlmēm (yea, right *nicīgi nosprauslējas*) -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
TIGRA IR TE!
Tā, pieitiekami vēls. Varu pateikt, kas tad galu galā ir. Dīvaini, izskatās, ka Ķīniešu restorāns Elizabetes ielā 6... vakar veel viss liecinaaja par Lido. Tā, savācamies. Svētdien 10:00 . Pie Origo pulksteņa, es atnesīšu lapiņu uz kuras rakstiits kabacis. :3 Balsošana slēgta. -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
turi miilzīgu plakātu. tad varbūt kāc ieraudzīs.
līdz cikiem gaidīsi? jāzin, ja gad. kavē. ieteiktu piecas minūtes -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
ui, es arii gribeetu. vieniigais es nevienu nepaziistu face to face. ^^ laikam jau neviens negribeetu, ja kaut kaada aizdomiigaa persona tinas jums pakalj, ne? ^^ lol.
![]() -------------------- (sun)
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pieklaajiiba saka, ka ilgaak par 15 minuuteem kaveet nevajag, es arii pie taa censhos pietureeties, bet es laikam nekaveeshu, beidzot zinu, kad kuras propkas >:3, taapeec buushu ar kabaci(lapinju) un rozaa kurtkinju.
Iespeejams leekaashu. vispaar... garaam veel neviens nav paskreejis.... -------------------- |
kahi |
![]()
|
mani varētu atpazīt vienīgi pēc mp4 austiņām ausīs -baltas, bet tagad viesiem tādi ir. gan jau paziņošu, kādā sejā rādīšos (un, vai sanāks), jo man parasti ar to satikšanos tā visgrūtāk.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
esi meegjinaajusi arii mpeg-2 austinjas? kliist baumas, ka labaakas nekaa quicktime mikrofoni.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hmm.. Būšu. Iespējams. Viss ir atkarīgs no vecāku labvēlības. Heh. ^^
*** Okey, atvainošos visiem gaidītājiem, ka neatnācu, jo mani nepalaida.. =_= This post has been edited by Tomoko: Feb 11 2007, 11:32 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 22:17 |