![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ja vajadzetu sacensties panikas radisana tad jus noteikti but tikusi lideru goda.
QUOTE Ar temperatuuraam, kas sniedzas jau -25C ir jaabuut ljoti piesardziigiem. IIpashi ja veel lieto alkaholu. Alkahols tieshi veicina siltuma atdevi un ja apkaart ir aukstas telpas laika prognoze 24.februarim This post has been edited by jurc: Mar 3 2007, 14:37 |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
pieraksti luudzu veelvienu cilveeku pie manis vinnu sauc deo un vinnam tiessaam patiik anime +vinnss nedzer
![]() es nevienu nesleepju taa vienk nav mana dariissana... nedomaaju ka ir veerts uztraukties par aukstumu saspiediisieties ciessaak un buus silti ![]() This post has been edited by aivvv: Feb 23 2007, 01:29 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
pieraksti luudzu veelvienu cilveeku pie manis vinnu sauc deo un vinnam tiessaam patiik anime +vinnss nedzer ![]() es nevienu nesleepju taa vienk nav mana dariissana... nedomaaju ka ir veerts uztraukties par aukstumu saspiediisieties ciessaak un buus silti ![]() Jaa! Silti buus tam, kam paveiksies buut pa6aa centraa! ![]() ![]() Vai jau ir izlemts ko mees tur skatiisimies??? Varbuut man panjemt Kaadu Anime - Comedy, Action or HENTAI zzanra??? ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
njem droshi visus hentajus kas ir... me laikam buus demonstreetaajs shoreiz piespiedu kaartaa.... :S
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Yup. Mana PC shoreiz nebuus so iztiksim ar lastguru
![]() Yess, aivvv, taa tureet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Starp citu, ja es atnesii6u kaut ko ceru, ka mani diski vairs nemaacees lidot kaa toreiz! :/
|
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
![]() ![]() Tiem, kas nebrauc, luudzu pasakiet, jo man jazin cik cilveku bus!! This post has been edited by Shaisuke: Feb 23 2007, 20:27 -------------------- ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() ![]() 6oreiz es personiigi ielik6u un iznjem6u disku draiverii! ![]() Kas tad nu kaads jau atsakaas no vienreizeejaa celjojumaa uz In4ukalnu??? Tas gan man nepatiik! ![]() ![]() ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
Nu dazi ir slimi :/
-------------------- ![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Klau kur tur bija tā karte kur jābrauc?
|
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Ok es tomeer out no saraksta, Itāļu valodas studijas.... Jau neesmu vairaakas reizes pēc kārtas bijis, tākāa neko vairs iespējams nezināšu, obligāti jāiet.. jāpabeidz vismaz šis gads...
-------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 July 2025 - 13:51 |